Σήκωσε τα μανίκια και ετοιμάσου να… καθαρίσεις για πάρτη σου!

Είναι φορές που τα προβλήματα μοιάζουν με πλυντήρια: σε ανακατεύουν, σε στριφογυρίζουν, σε τραντάζουν, σε στύβουν αλλά στο τέλος σε βγάζουν πιο καθαρό, λαμπερό και καλύτερο από πριν.

Σήκωσε τα μανίκια και ετοιμάσου να… καθαρίσεις για πάρτη σου!

Η μέρα ξεκινά με την υπέρμαχο της τάξης και της καθαριότητας τη Σελήνη στην Παρθένο να αυξάνει τη διάθεση να δεις πράγματα και χώρους ακόμη και συναισθήματα και σκέψεις να αστράφτουν. Το τοπίο αρχίζει -επιτέλους- σιγά σιγά να ξεδιαλύνει: οι σκέψεις γίνονται ξεκάθαρες, η ενέργεια απαλλάσσεται από βαρίδια, το μυαλό μπαίνει στη θέση του, οι επιθυμίες εκφράζονται με ακρίβεια, οι ανάγκες βρίσκουν στόχο και η δύναμη αποκτά κίνητρο και προοπτική. Η αλήθεια των πραγμάτων που βασάνιζε το μυαλό σου τώρα ξέρεις ότι είναι εκεί έξω για να την ανακαλύψεις!

Συγχρόνως, η όψη τριγώνου που σχηματίζει με την Αφροδίτη το μεσημέρι ευνοεί να μπουν στο «πλυντήριο» θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Η μέρα θέλει «καθαρισμό» και τάξη! Αξιοποίησέ τη! Κάνε οτιδήποτε θα βελτιώσει την εργασία σου ή θα κάνει την καθημερινότητα, την υγεία ή τη διατροφή σου καλύτερη από πριν. Συμμάζεψε τα οικονομικά σου. Και πάνω από όλα στήριξε ότι θα συμβάλλει ώστε οι σχέσεις σου με του άλλους να γίνουν πιο φωτεινές, χιονάτες και καθαρές!

Καθαρές δουλειές λοιπόν επιβάλλει η μέρα, οπότε μείνει στο ρυθμό της και φρόντισε την υγιεινή σου!

Η Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα Oral-B Trizone 600 αφαιρεί έως και 100% περισσότερη πλάκα από μια κανονική οδοντόβουρτσα καθώς διαθέτει πολυδιάστατη, τριπλή δράση, τεχνολογία βαθύ καθαρισμού και επαγγελματικό 2-ταχυτήτων χρονόμετρο. Με μεγάλες σαρωτικές τρίχες που φτάνουν πολύ πιο κοντά στην επιφάνεια του δοντιού από μία κανονική οδοντόβουρτσα, μπορείτε να απολαύσετε ένα ολοκληρωμένο καθαρισμό. +15% πιο γρήγορη από το προηγούμενο μοντέλο Trizone 500 (20.000 παλμούς /δλτ), η Trizone 600 παρέχει ανώτερη αφαίρεση της πλάκας σε σχέση με μια κανονική οδοντόβουρτσα.

cleanup


Κάνε κλικ εδώ για να αποκτήσεις την Oral-B Trizone 600 σε μια super προσφορά!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved