Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 31/3 έως 3/4

Σελήνη στην Παρθένο – Έκτακτο συναισθηματικό δελτίο

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 31/3 έως 3/4

Μια ανάσα πριν την έκλειψή της, η Σελήνη περνάει στην Παρθένο σήμερα 31/3 στις 9.13 το βράδυ, για μας υποδείξει τρόπους και μεθόδους αντιμετώπισης έκτακτων συναισθηματικών φαινομένων.
Το τρίγωνο με τον Άρη που μόλις έχει περάσει στον Ταύρο, δίνει στο βράδυ μας την αίσθηση της δράσης που εξισορροπεί τις αντίθετες δυνάμεις μέσα μας. Βράδυ ιδανικό για να δούμε τις λεπτομέρειες στα δρώμενα, να τα αξιολογήσουμε και να συσκεφτούμε πάνω σε αυτά.

*Ο καρμικός σου προορισμός είναι μοναδικός και σε κάνει να ξεχωρίζεις από τους άλλους. Μάθε τις κατευθύνσεις που πρέπει να ακολουθήσεις για να ανακαλύψεις το κάρμα σου*

Την 1/4 στις 6.42 το πρωί το τετράγωνο με τον Κρόνο ανοίγει την ημέρα με βαριά αίσθηση ευθύνης, θυμίζοντας τις υποχρεώσεις και της πάσης φύσεως εκκρεμότητές μας, που δεν θα πρέπει να μας βρουν ανοχύρωτους στην επερχόμενη έκλειψη.
Ως το μεσημέρι πρέπει να οργανωθούμε με σύνεση και ωριμότητα ακόμα και κάτω από πίεση, δυσκολίες και εμπόδια.
Στις 2.30 το μεσημέρι η αντίθεση με τον Ποσειδώνα μας βάζει ως το βράδυ συναισθηματικές και διανοητικές τρικλοποδιές, στην προσπάθειά μας να ξεκαθαρίσουμε την ανάγκη από την επιθυμία, να βρούμε τρόπους και μεθόδους χαλάρωσης και να δούμε τι πρέπει να αποφύγουμε και τι να υιοθετήσουμε.
Η πρώτη μέρα του μήνα αρχίζει διστακτικά και κάπως μελαγχολικά νιώθοντας πως χρειαζόμαστε να μαζέψουμε ενέργεια.

Στις 2/4 στις 4.42 τα ξημερώματα το τρίγωνο με τον Πλούτωνα δίνει στην ημέρα μας πάθος και αφοσίωση σε ένα σκοπό ή μια απόφαση που θέλουμε να ακολουθήσουμε πιστά.
Στις 12.01 το μεσημέρι το τρίγωνο με την Αφροδίτη, είναι η όψη που πρέπει να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο ως το βράδυ, αντλώντας όσο περισσότερη χαρά μπορούμε από οπουδήποτε.
Κινούμαστε μόνο προς τα εκεί που μπορούμε να χαμογελάσουμε, διασκεδάζουμε όσο μπορούμε, απολαμβάνουμε ό, τι μπορούμε και γεμίζουμε τις αποθήκες μας με χρήσιμα εφόδια.

Η Σελήνη μπαίνει σε κενό πορείας ως τις 3/4 στις 10.08 το πρωί που θα περάσει στον Ζυγό, για μια πολύ συναισθηματική, σαρωτική έκλειψη με αιφνίδια γεγονότα είτε ευχάριστα είτε δυσάρεστα.

Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες, η αναστάτωση που αισθάνεστε μπορεί να γίνει εποικοδομητική, αν λάβετε μέτρα και βάλετε σε μια σειρά τις καταστάσεις. Επιβάλλεται να δώσετε έμφαση στη μεθοδολογία και τη στάση σας.

Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι, είστε ένα βήμα πριν την τελική αναμέτρηση και αυτό που χρειάζεστε είναι να διαχειριστείτε τα νεύρα σας (Κριοί, Ζυγοί) και τον υπέρμετρο ενθουσιασμό σας (Λέοντες και Υδροχόοι). Τα πράγματα δεν είναι όπως τα φαντάζεστε.

Ταύροι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, είστε οι πιο συνετοί και οι πιο κατασταλαγμένοι, έχοντας συνειδητοποιήσει το μέγεθος των καταστάσεων και αν διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, θα βγείτε κερδισμένοι.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved