Μυαλό VS Καρδιά: Ο δικός σου νικητής, ποιος είναι;

Ακολούθησε την καρδιά σου αλλά πάρε μαζί και το μυαλό σου!

Μυαλό VS Καρδιά: Ο δικός σου νικητής, ποιος είναι;

Η μέρα ξεκινά με την Σελήνη στον Λέοντα να χειροκροτεί την αποφασιστικότητα, την αισιοδοξία, την πίστη και τη σιγουριά σε ό,τι κάνεις και να δημιουργεί θετικό έδαφος για ν' ακολουθήσεις το δρόμο που θέλεις σε κάθε επιλογή σου. Η άνοιξη έχει μπει και επισήμως, οπότε μάλλον ήρθε η ώρα να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου και να δεις το μέλλον πιο... φωτεινά! Ο ήλιος -έστω κι αν είναι για λίγο- σε βοηθάει να θυμηθείς την αισιόδοξη και δυναμική πλευρά του εαυτού σου και σου δίνει ενέργεια να κάνεις αυτό που λέει η καρδιά σου και να κερδίσεις ικανοποίηση και θαυμασμό.

Το βράδυ, η τελευταία μέρα του Μαρτίου κλείνει με την Σελήνη στην Παρθένο να τονίζει την ανάγκη για ρεαλισμό και προνοητικότητα τόσο στο σήμερα όσο και στο αύριο. Εσύ τώρα -εύλογα- θα αναρωτιέσαι πώς γίνεται να ταιριάξεις την έμφυτη επιθυμία σου να εκπληρώσεις τα όνειρά σου με την σκληρή πραγματικότητα! Κι όμως, γίνεται! Μεθοδικότητα είναι η «μαγική» λεξούλα που θα σε κάνει να βολιδοσκοπήσεις σωστά τις καταστάσεις, να τις ζυγίσεις στις πραγματικές τους διαστάσεις, και τελικά να τις εκμεταλλευτείς προς όφελός σου!

Ξεκίνα λοιπόν τη μέρα σου με χαμόγελο και πίστη στον εαυτό σου! Μην ξεχνάς όμως ότι για να έχεις αυτοπεποίθηση στις θέλω και τις πράξεις σου, πρέπει πρώτα να έχεις στην εμφάνισή σου!

Η Diadermine Lift and Sun Protect είναι εδώ για να σου δώσει ένα ακόμα «συν» στην «μάχη» σου με την καθημερινότητα και τον χρόνο. Η συσφικτική, αντιρυτιδική κρέμα ημέρας με SPF 30 χαρίζει σύσφιξη που διαρκεί ενώ σου χαρίζει και καθημερινή UVA και UVB προστασία, καθώς διαθέτει τεχνολογία κατά των υπέρυθρων ακτίνων και Pro-Collagen.

diadermin

Κάνε κλικ εδώ για να αποκτήσεις την Diadermine Lift and Sun Protect σε μια super προσφορά!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved