Οικονομικές προβλέψεις, από 30 Μαρτίου έως 1 Απριλίου

Κάποια από τα οικονομικά σχέδια σου ενδέχεται να τροποποιηθούν δραστικά αλλά το κλίμα γενικά είναι θετικό

Οικονομικές προβλέψεις, από 30 Μαρτίου έως 1 Απριλίου

Πρακτικές λύσεις

Πολλές και ποικίλες είναι οι ουράνιες επιρροές του τριημέρου και δεν αποκλείεται να προκύψουν έκτακτα έξοδα, σε γενικές γραμμές όμως το κλίμα είναι θετικό.

Κατ' αρχήν, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα (γίνεται την Δευτέρα) μπορεί να εξυπηρετήσει άριστα κάθε δράση που σχετίζεται με δάνεια, αποζημιώσεις, κληρονομιές αλλά και φορολογικές ρυθμίσεις.
Αν μάλιστα ανήκεις στους τυχερούς θα καρπωθείς χρήματα, αγαθά ή άλλου είδους πλεονεκτήματα, αφού πρώτα τα... χάσει κάποιος άλλος. Το θέμα είναι να μην είσαι εσύ αυτός ο «άλλος». Αν πάντως σου τύχει το «κακό», είναι προτιμότερο να αποδεχθείς τις όποιες απώλειες σου, δρομολογώντας μια νέα αρχή για τα οικονομικά σου, παρά να «κλαις τον μακαρίτη». Αποφάσεις χρειάζεσαι κι όχι δράματα...
Επιπλέον, έχε τον νου σου να μην παρασυρθείς από κάποιο πάθος, αφού μπορεί θα σου στοιχίσει πολύ ακριβά.

Όσον αφορά στις αγορές σου, προηγούνται οι... σέξι επιλογές!

Παράλληλα, το τετράγωνο του Άρη με την Δήμητρα θέτει ζητήματα συνεργασιών, που φαίνεται να βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί ή να παίρνουν την άγουσα... προς τα αποδυτήρια! Συνεπώς, κάποια από τα οικονομικά σχέδια σου ενδέχεται να τροποποιηθούν δραστικά ή ακόμη και να ακυρωθούν. Εδώ «παίζουν» δυνατά και οι νομικές εμπλοκές αλλά βέβαια τίποτα δεν αποκλείει και μια δυναμική διεκδίκηση από την πλευρά σου.

Επίσης, οι «κρυφές» όψεις της Έριδας με τον Ερμή και την Αφροδίτη, μπορεί να σε αναγκάσουν να ασχοληθείς επισταμένα με λεπτομέρειες, θυσιάζοντας χρόνο και χρήμα, δεν παύουν ωστόσο να διαμορφώνουν ένα θετικό κλίμα για τα εργασιακά σου. Αν μάλιστα ψάχνεις για δουλειά, θα έχεις τις ευκαιρίες σου.

Όσον αφορά στις αγορές σου φαίνεται να προηγούνται αξεσουάρ, «πρακτικές» συσκευές, αναλώσιμα υπολογιστών αλλά και φυσικά προϊόντα ομορφιάς.

Από την Τετάρτη, μπαίνει στο «χορό» ο Δίας, πολλαπλασιάζοντας τις ευκαιρίες σου και τις προοπτικές για κάτι καλό. Όπως συμβαίνει συχνά σε ανάλογες περιπτώσεις, μπορεί να καρπωθείς κάτι με εύκολο τρόπο αλλά εδώ είναι που ισχύει το easy come, easy go. Το στοίχημα σου δεν είναι μόνον να καλοπεράσεις αλλά να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, που θα σου αποδώσει οικονομικά και στο μέλλον.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved