Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 29/3 έως 31/3

Σελήνη στον Λέοντα – Η χαρά που δεν μοιράζεται πεθαίνει νέα

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 29/3 έως 31/3

Η εβδομάδα της Σεληνιακής έκλειψης ξεκινά με τη Σελήνη στον Λέοντα που περνάει στο ζώδιο, σήμερα 29/3 στις 8.48 το πρωί.
Η Κυριακή μας αναμένεται ιδιαίτερα ευχάριστη με τάσεις να κάνουμε οτιδήποτε που θα μας ανανεώσει και θα μας απομακρύνει για λίγο από τα προβλήματα και τις έγνοιες.
Το τρίγωνο με τον Κρόνο στις 6.14 το απόγευμα είναι η όψη που καθορίζει την ημέρα και δίνει μια πνευματική και φιλοσοφική χροιά σε αυτήν.
Από το απόγευμα και μετά ειδικότερα είμαστε συγκεντρωμένοι, ώριμοι, συνετοί και νιώθουμε την ανάγκη να βάλουμε τα πάντα γύρω μας σε μια σειρά, αντλώντας σταθερότητα και υπομονή.

Στις 30/3 πλέον στις 2.41 μετά τα μεσάνυχτα το τρίγωνο με τον Ήλιο που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, δίνει αισιόδοξη αίσθηση με την προϋπόθεση πως δεν θα παρεκκλίνουμε σπιθαμή από τους στόχους και τις αποφάσεις μας.
Στις 10.14 το πρωί η σύνοδος με τον Δία ανοίγει την εβδομάδα με χαρά, διευκολύνοντας τις σχέσεις, τις επαφές και τις κινήσεις μας, δίνοντας μας αίσθηση της τακτικής.
Ωστόσο η υπερβολική αισιοδοξία θα πρέπει να αποφευχθεί και να κρατάμε πάντα μια επιφύλαξη σε ό, τι κάνουμε.
Στις 4.19 το απόγευμα το τετράγωνο με την Αφροδίτη και λίγο αργότερα στις 4.58 το τρίγωνο με τον Ουρανό, μας οδηγούν ως το βράδυ σε αναζήτηση συναρπαστικών στιγμών, επιδίωξη συνάντησης με αγαπημένα πρόσωπα, με σκοπό να περάσουμε καλά και να κάνουμε κάτι ξεχωριστό. Γενικά αυτές οι ώρες είναι δημιουργικές, φευγάτες και αλύτρωτες.

Η Σελήνη θα περάσει σε κενό πορείας εφόσον δεν θα συναντήσει άλλον πλανήτη στο διάβα της έως τις 31/3 στις 9.13 το βράδυ που θα περάσει στην Παρθένο.
Το διάστημα αυτό ας απολαύσουμε την αλλαγή της ώρας, το μεγάλωμα της ημέρας και τον ερχομό της άνοιξης, κάνοντας σχέδια για το μέλλον χωρίς να κάνουμε σημαντικές κινήσεις σε αυτό το διάστημα.

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί, θα πρέπει να προσέξουν την υπερβολή που τους διακατέχει και να μετριάσουν λίγο τις απαιτήσεις τους. Το διήμερο θα είναι πολύ ευεργετικό αν δεν χάσουν το μέτρο.

Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες, ξέρουν πώς να υπερισχύσουν και να βάλουν όρια. Η ενέργεια κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα και μπορούν να διαχειριστούν κάθε εμπόδιο με σύνεση κα ευστροφία.

Ιχθύες, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι πέφτουν με τα μούτρα στις ανάγκες και στις υποχρεώσεις τους, προσπαθώντας να τακτοποιήσουν εκκρεμότητες και να απαλλαγούν από ότι τους απασχολεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved