Σελήνη στον Καρκίνο: Επιστροφή στις ρίζες του εαυτού σου

Κάνε ό,τι σου προσφέρει γαλήνη, εσωτερική χαρά και ψυχική ανάταση!

Σελήνη στον Καρκίνο: Επιστροφή στις ρίζες του εαυτού σου

Η παρουσία της Σελήνης στον Καρκίνο που συμβολίζει τα γυναικεία πρόσωπα και τα συναισθήματα συγκίνησης τονίζει τα αισθήματα προστασίας και ψυχικής γαλήνης. Σήμερα είναι η κατάλληλα μέρα να αποτραβηχτείς από ο,τι σε αναστατώνει, σε αποπροσανατολίζει από τη βάση σου, και σου ρουφά ενέργεια. Αυτή την ενέργεια χρειάζεται να την στρέψεις τώρα προς τον εαυτό σου, να την «αφουγκραστείς», να την προστατέψεις και τέλος, όταν είσαι έτοιμη, να τη δυναμώσεις για να μπορέσεις να τη χρησιμοποιήσεις.

Επιπλέον η μέρα ευνοεί να περάσεις χρόνο στους εσωτερικούς χώρους της ψυχής σου, του σπιτιού σου, της φύσης, της συνοικίας σου ή οπουδήποτε αλλού, απορροφώντας τις εικόνες, τους ήχους, τα χρώματα και τις δονήσεις της ηρεμίας, της αγαλλίασης και της γαλήνης. Σκέψου λοιπόν καλά, αν και Παρασκευή, να αφιερώσεις τη μέρα και τη νύχτα σου σε relax είτε στο σπίτι είτε σε ένα μέρος που σε γαληνεύει. Κάνε μια βόλτα στο πάρκο της γειτονιάς σου, έναν περίπατο δίπλα στη θάλασσα, ή μια «αυτοκινητάδα» στους δρόμους της καρδιάς σου. Όπου και να επιλέξεις πάντως να βρεθείς, κάνε δραστηριότητες που θα σε χαλαρώσουν, θα σε ξεκουράσουν σωματικά και ψυχολογικά και θα σε αναζωογονήσουν.

Μαζί με εσένα όμως, μην ξεχνάς ότι την ίδια ανάγκη για φροντίδα και αναγέννηση έχει και η επιδερμίδα σου.

Χάρισε της λοιπόν το Murad Celebrate Radiant Skin, το ξεχωριστό σετ περιποίησης προσώπου, κατάλληλο για το θαμπό, άτονο δέρμα με δυσχρωμίες και πανάδες, καθώς επαναφέρει λάμψη και φωτεινότητα στην επιδερμίδα, αποχρωματίζει δυσχρωμίες και πανάδες και χαρίζει ομοιόμορφη όψη στο δέρμα. To set περιέχει: • Essential-C Cleanser_45ml αφρίζον τζελ καθαρισμού με βιταμίνη C, που εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες και επαναφέρει τα κατάλληλα επίπεδα υγρασίας στο δέρμα • Advanced Active Radiance Serum_30ml ορός αντιγήρανσης και λεύκανσης με βιταμίνη C και οξέα φρούτων, που ενδυναμώνει την άμυνα του δέρματος απέναντι στις περιβαλλοντικές επιθέσεις • Intensive-C® Radiance Peel_50ml μάσκα αντιγήρανσης και λεύκανσης με βιταμίνη C, που επαναφέρει τη λάμψη και φωτεινότητα της επιδερμίδας, ενώ ενυδατώνει σε βάθος.

celebrate radiant skin hr

Κάνε κλικ εδώ για να αποκτήσεις το Murad Celebrate Radiant Skin σε μια super προσφορά!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved