Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 00° 50' 07" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 17° 58' 05" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΕΡΜΗΣ - 13° 09' 24" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 18° 57' 06" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 17° 57' 00" ΖΥΓΟΣ
ΔΙΑΣ - 14° 56' 43" ΤΑΥΡΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 01° 52' 06" ΙΧΘΥΕΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 22° 47' 53" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 26° 08' 34" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 27° 57' 33" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 25° 06' 53" ΚΡΙΟΣ R

Τα SOS της εβδομάδος, από 27 Μαρτίου έως 2 Απριλίου

Πώς θα μας επηρεάσουν οι όψεις των πλανητών την εβδομάδα που έρχεται;

Τα SOS της εβδομάδος, από 27 Μαρτίου έως 2 Απριλίου

Τα ουράνια δρώμενα του επταημέρου και η εν δυνάμει επιρροή τους

Γνωρίζεις πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να σε ευνοούν σε συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.
Πρόκειται αντίστοιχα για τις διαθέσιμες δημιουργικές εφαρμογές και τις SOS τάσεις, που αμφότερες καταγράφονται κατ' ανάγκη στο σύνολο τους ως «δέσμες πιθανοτήτων», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εκδηλωθούν... σώνει και καλά όλες στην καθημερινότητα σου. Πρακτικά η βαρύτητα τους διαμορφώνεται στο μέτρο και με τον τρόπο που επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης σου. Κάποιες από αυτές δηλαδή μπορεί να γίνουν έντονα αισθητές και κάποιες άλλες καθόλου, ανάλογα με την προσωπική ευαισθησία σου.

*Όταν γεννήθηκες οι πλανητικές ενέργειες που δρούσαν στο χωροχρόνο χάραξαν την ύπαρξή σου και μπορείς να τις αναγνωρίσεις μέσα στο γενέθλιο χάρτη σου*

Η πρόταση της στήλης είναι να προσαρμόζεσαι κατά το δυνατόν στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».
Να ξέρεις ότι η ενέργεια δεν χάνεται και αν τυχόν γίνεις «στόχος» μιας δύσκολης επιρροής, τα ευχολόγια δεν θα σε βοηθήσουν. Εκείνο που πρέπει να κάνεις, όσο βέβαια περνάει από το χέρι σου είναι το να προχωρήσεις έγκαιρα στις εκάστοτε ενεργειακά ισοδύναμες εφαρμογές, ώστε να αποτρέψεις μια ανεπιθύμητη SOS εκδήλωση. Ο δημιουργός κυβερνάει τα άστρα, αυτό είναι το μήνυμα και... καλή σου επιτυχία!

Όσον αφορά στον χρόνο επιρροής των εκάστοτε όψεων, ο γενικός κανόνας είναι πως μπορεί να σε επηρεάσουν για κάποιες ημέρες κι όχι μόνον την ημέρα που «κλείνουν» με ακρίβεια. Υπάρχουν ωστόσο και περιπτώσεις όπου η επιρροή μιας όψης μπορεί να «απλωθεί» χρονικά ακόμη και πέραν της μιας εβδομάδος (αυτό συμβαίνει πάντα όταν μια όψη γίνεται μεταξύ δύο αργών πλανητών.)

______________________________________________________________

Από 27/3 έως 2/4
Οι πολλές και ποικίλες όψεις της Αφροδίτης δίνουν τον τόνο στο τρέχον επταήμερο, προδιαθέτοντας σε ενδιαφέρουσες εξελίξεις στις σχέσεις και τα οικονομικά σου. Ουσιαστικά σε όποιο ζώδιο κι αν ανήκεις θα έχεις τις ευκαιρίες σου για κάτι καλό.

Από την άλλη πλευρά, σε θέματα συνεργασιών ενδέχεται να πέσεις σε... φουρτούνα, αφού το τετράγωνο του Άρη με την Δήμητρα (Κριός-Αιγόκερως, 28η μοίρα), δρομολογεί συνήθως εντάσεις, αυθαιρεσίες και ρήξεις. Μάλιστα η συγκεκριμένη όψη, που τυπικά κλείνει με ακρίβεια την Δευτέρα, έχει ένα σχετικά μεγάλο χρονικό εύρος επιρροής και θα σε επηρεάσει καθ' όλη τη διάρκεια του επταημέρου.

Σε συλλογικό επίπεδο μπορεί να δώσει οξύτατες πολιτικές αντιπαραθέσεις και μια γενική πολεμική διάθεση.

Εφαρμογές: Δυναμικές πρωτοβουλίες. Επιθετική διαπραγμάτευση. Αθλητισμός, σπορ. Μια νομική διεκδίκηση. Μια ευκαιριακή αλλά άκρως αποτελεσματική συνεργασία.
SOS: Πολεμική διάθεση, ρήξη. Μπλέξιμο με δικαστήρια, νομικές ακροβασίες. Βίαιη απόρριψη από τους άλλους. Προσβολή της δημόσιας εικόνας. Συμπλεγματική σχέση με την εξωτερική εμφάνιση. Πολιτικές ακρότητες. Αναταραχή στα media.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς Ζυγούς, Αιγόκερους και Καρκίνους.

 

Ας δούμε όμως τώρα όλες τις πλανητικές όψεις του τρέχοντος επταημέρου με χρονική σειρά, ξεκινώντας από την «κληρονομιά» του προηγούμενου.

Την Πέμπτη, η Αφροδίτη σχηματίζει μια «κρυφή» αντίθεση με τον αστρικό Κρόνο (Ταύρος-Σκορπιός, 10η μοίρα), κάνοντας το τοπίο λίγο πιο μελαγχολικό.

Εφαρμογές: Ένας χρήσιμος περιορισμός. Αρχή μιας δίαιτας. Μια σχέση με διαφορά ηλικίας. Εκπλήρωση μιας υποχρέωσης. Μια σημαντική πώληση. Κλάδεμα φυτών.
SOS: Συναισθηματικό αδιέξοδο, χωρισμός. Μια σχέση με χρόνια προβλήματα, συναισθηματικό μπλέξιμο. Οικονομική απώλεια. Μια κακή αγορά ή επένδυση. Μαζοχιστικές τάσεις, βάσανα.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ταύρους, Σκορπιούς και Αιγόκερους.

Την ίδια ημέρα, ο τροπικός Ερμής συναντά τον αστρικό Ουρανό στην 21η μοίρα των Ιχθύων

Εφαρμογές: Προώθηση και ανάδειξη της διαφορετικότητας. Μια πρωτότυπη παρουσίαση, μια μοναδική ιδέα. Έρευνα, πειραματισμός. Μια ξεχωριστή ανακάλυψη. Μια απρόβλεπτη συνάντηση. Μια ευχάριστη έκπληξη ή ανατροπή. Επιτυχία σε μια θεωρητικά δύσκολη αποστολή. Επαφές με ξένους. Ηλεκτρολογικές εργασίες.
SOS: Μια αλλόκοτη αντίδραση ή συμπεριφορά. Νευρική κρίση. Βραχυκύκλωμα, πρόβλημα με τα ηλεκτρικά. Μια δυσάρεστη έκπληξη ή ανατροπή. Αποτυχία σε μια θεωρητικά εύκολη αποστολή.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Διδύμους, Υδροχόους, Ιχθύες, Παρθένους αλλά και τους Κριούς ή Ζυγούς, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 5/4 και 8/10 αντίστοιχα.

Παράλληλα, ο τροπικός Ερμής σχηματίζει κι ένα «κρυφό» τετράγωνο με τον αστρικό Πλούτωνα (Ιχθύες-Τοξότης, 21η μοίρα), προβάλλοντας την αναγκαιότητα να διερευνήσεις πρόσωπα και καταστάσεις.

Εφαρμογές: Έρευνα σε βάθος, ενασχόληση με μυστήρια. Εκμυστήρευση, αποκάλυψη. Αποκωδικοποίηση, «Μαύρο» χιούμορ, σάτιρα. Έργα αγωνίας και μυστηρίου. Υπαρξιακές αναζητήσεις. Διερεύνηση μιας καταστροφής.
SOS: Μια δυσάρεστη είδηση, ένα απειλητικό μήνυμα. Υπονόμευση, κακολογία. «Στημένο» παιχνίδι. Ζημιά στον τεχνικό εξοπλισμό. Επικοινωνιακό μπλακ άουτ. Ταλαιπωρία στο άγνωστο. Αίσθηση ματαιότητας, «μαύρες» σκέψεις. Καταστροφή αρχείων ή εγγράφων. Δόλια παρακολούθηση, «Δούρειος ίππος». Ένα ταξίδι για δυσάρεστο λόγο. Πορνογραφικό υλικό.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Διδύμους, Σκορπιούς, Ιχθύες, Παρθένους, Τοξότες αλλά και τους Καρκίνους ή Αιγόκερους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 5/7 και 7/1 αντίστοιχα .

 

Τα ξημερώματα του Σάββατου, η Αφροδίτη σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Δία (Ταύρος-Λέων, 12η μοίρα), συμβάλλοντας στην δημιουργία ενός κλίματος ευφορίας.

Εφαρμογές: Γέλιο, χαρά, διασκέδαση. Εύκολες λύσεις, βοήθεια της τύχης. Αγορές, επενδύσεις. Μια σχέση που σε διασφαλίζει κοινωνικά και οικονομικά. Κερδισμένες εντυπώσεις.
SOS: Επιπολαιότητα, υπερβολική ελαφρότητα. Σπατάλες, αχρείαστες αγορές. Μια επιφανειακή σχέση. Εντυπώσεις χωρίς ουσία.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ταύρους, Σκορπιούς, Τοξότες, Λέοντες, Υδροχόους αλλά και Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς ή Αιγόκερους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 9/4, 10/7, 11/10 και 8/1 αντίστοιχα.

 

Την Κυριακή, η Αφροδίτη τετραγωνίζεται με τον αστρικό Ποσειδώνα (Ταύρος-Υδροχόος, 14η μοίρα), επιφέροντας ακόμη μεγαλύτερη... χαλάρωση!

Εφαρμογές: Εξωραϊσμός της πραγματικότητας, αίσθηση ευτυχίας, εξιδανίκευση. Διακόσμηση, μακιγιάζ. Ρομαντικό κλίμα, ονειροπόληση. Καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Ανθρωπισμός, βοήθεια σε πάσχοντες. Αιθέρια έλαια, βότανα, αρώματα. Μια σχέση από απόσταση. Χαλάρωση, ύπνος. Γλυκό μεθύσι. Βροχή, υγρασία.
SOS: Απιστία, παραπλάνηση. Λανθασμένη επιλογή συντρόφου. Παράσιτα, προσβολή από μύκητες. Αλλοίωση τροφίμων, μούχλα. Χρήση ουσιών.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ταύρους, Ιχθύες, Σκορπιούς αλλά και τους Λέοντες ή Υδροχόους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 6/8 και 3/2 αντίστοιχα .

 

Την Δευτέρα, η Αφροδίτη σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Πλούτωνα (Ταύρος-Αιγόκερως, 15η μοίρα), τονίζοντας τις πιο ερωτικές πτυχές της προσωπικής σου ζωής.

Εφαρμογές: Οφέλη από ζημιές άλλων. Μια δυνατή ερωτική εμπειρία, μια καταλυτική σχέση. Καθαριότητα σε βάθος. Αποζημίωση, κληρονομιά. Φύτεμα βολβών. Νυκτερινή ζωή. Αγορά εσωρούχων. Sex toys.
SOS: Αίσθηση απώλειας, πένθος. Ζήλεια, εμμονές. Ένα πάθος εκτός ελέγχου. Πορνογραφία, πορνεία. Βρωμιά, σήψη, πύον.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ταύρους, Σκορπιούς, Αιγόκερους αλλά και τους Κριούς ή Τοξότες που έχουν γεννηθεί κοντά στις 10/4 και 12/12 αντίστοιχα.

Την ίδια ημέρα, ο τροπικός Ερμής συναντά την αστρική Έριδα στην 28η μοίρα των Ιχθύων, προτρέποντας σε να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στις λεπτομέρειες.

Εφαρμογές: Μια λεπτομερής εργασία. Ειδίκευση, καταμερισμός. Ενασχόληση με θέματα ψηφιακής τεχνολογίας. Αίτηση για δουλειά, βιογραφικό. Γραμματειακή υποστήριξη, προμήθεια αναλώσιμων.
SOS: Προβλήματα στο διαδίκτυο. Έλλειψη πολύ μικρών εξαρτημάτων. Γραφειοκρατία, υπερβολική τυπικότητα.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Παρθένους, Διδύμους και Ιχθύες.

 

Την Τρίτη, η αστρική Αφροδίτη συναντά την τροπική Έριδα στην 22η μοίρα του Κριού, υποβοηθώντας στην βελτίωση των εργασιακών σχέσεων και συνθηκών.

Εφαρμογές: Μια σχέση στο χώρο εργασίας. Μια σχέση αμοιβαίου συμφέροντος. Χρησιμότητα, λειτουργικότητα. Φροντίδα για το σώμα, φυσικά καλλυντικά. Μια αισθητική διόρθωση. Ανεύρεση εργασίας, έξτρα εισόδημα. Αγάπη στα ζώα και τα φυτά. Οικολογικό πνεύμα.
SOS: Μια σχέση μονομερούς συμφέροντος. Υπερβολική ενασχόληση με λεπτομέρειες.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Ταύρους, Παρθένους και Ζυγούς.

 

Την Τετάρτη, σε πλήρη... συντονισμό με την ημέρα των ψεμάτων, ο αστρικός Ερμής συναντά τον τροπικό Ποσειδώνα στην 8η μοίρα των Ιχθύων.

Εφαρμογές: Εμψύχωση, αισιοδοξία. Καλλιτεχνικές δράσεις. Απόκρυψη μιας βλαπτικής λεπτομέρειας, ένα αθώο ψέμα. Χάρισμα αντικειμένων, βιβλίων κλπ. Ένα προφητικό όνειρο. Έμπνευση, διαίσθηση. Μια κατά λάθος επιτυχία. Επίσκεψη σε ιερό χώρο. Θρησκεία, Μεταφυσική, Αστρολογία.
SOS: Απάτη, πλαστογραφία, κλοπή. Εξαφάνιση αντικειμένων ή αρχείων.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ιχθύες Παρθένους και Διδύμους.

 

Την Πέμπτη, σχηματίζονται τρεις πλανητικές όψεις, η κάθε μια με τα δικά της θέματα.

Κατ' αρχήν, το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία (Κριός-Λέων, 12η μοίρα) μπορεί να σου προσφέρει εύκολες λύσεις κι ευκαιρίες. Εδώ θα «μετρήσει» περισσότερο η τύχη παρά η ικανότητα σου.

Εφαρμογές: Τύχη, βοήθεια από ισχυρούς. Μια ευοίωνη έναρξη. Ανάπτυξη, επέκταση. Γενναιοδωρία, αισιοδοξία.
SOS: Επιπολαιότητα, αμετροέπεια, ελαστική ηθική. Νεποτισμός. Εκμετάλλευση των άλλων, κερδοσκοπία.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Λέοντες, Τοξότες αλλά και Καρκίνους ή Ιχθύες, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 10/7 και 9/3 αντίστοιχα.

Αντίθετα, το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο (Κριός-Τοξότης, 4η μοίρα) σε θέλει πιο τυπικό και προνοητικό στους χειρισμούς σου, ιδιαίτερα αν πρόκειται για μετακινήσεις, συναντήσεις και θέματα επικοινωνίας.

Εφαρμογές: Τήρηση των δεόντων. Επιτυχία σε μια δοκιμασία. Επάρκεια σε προσόντα ή προϋποθέσεις. Περιφρούρηση των αξιών. Μια λεπτομερής εργασία, γραπτός λόγος.
SOS: Καθυστέρηση, ταλαιπωρία. Ένα τεχνικό πρόβλημα. Έλλειψη νόμιμων εγγράφων, ανεπάρκεια. Αποτυχημένες εξετάσεις. Ποινή, τιμωρία.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Τοξότες, Αιγόκερους αλλά και Σκορπιούς ή Ιχθύες, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 1/11 και 1/3 αντίστοιχα.

Στο «μέτωπο» των διαπροσωπικών σχέσεων, το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Χείρωνα σου υπόσχεται περισσότερες... αγκαλιές και ίσως μια σχέση με σοβαρές προοπτικές.

Εφαρμογές: Αγκαλιά, στοργή. Μια σχέση με προοπτική αποκατάστασης. Θετικό οικογενειακό κλίμα. Ρύθμιση περιουσιακών θεμάτων, κληροδοτήματα. Παραδοσιακές τέχνες και τεχνικές. Αποθήκευση τροφίμων. Επανασύνδεση μιας σχέσης. Διακόσμηση, αναπαλαίωση. Προμήθεια οικιακού εξοπλισμού. Αντίκες, παλαιά αντικείμενα αξίας..
SOS: Συναισθηματική αδυναμία, εξάρτηση. «Κόλλημα» στο παρελθόν, αδιέξοδη νοσταλγία.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ταύρους, Σκορπιούς, Καρκίνους, Ιχθύες, Παρθένους αλλά και τους Κριούς ή Υδροχόους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 14/4 και 12/2 αντίστοιχα.

 

Αυτή η όψη είναι σε αγαστή συνεργασία με εκείνην που ακολουθεί την Παρασκευή το μεσημέρι. Ο αστρικός Ήλιος συναντά τον τροπικό Χείρωνα στην 18η μοίρα των Ιχθύων, τονίζοντας θέματα σχετικά με το σπίτι και την οικογένεια.

Εφαρμογές: Φροντίδα για το σπίτι και την οικογένεια. Ενδιαφέροντα σχετικά με το παρελθόν (Ιστορία, Αρχαιολογία κλπ) Συνάντηση με πρεσβυτέρους ή βετεράνους. Ένα σημαντικό κληροδότημα. Παραδοσιακές θεραπείες, σαμανισμός.
SOS: Πολύ συντηρητικό πνεύμα, εχθρότητα απέναντι στο νέο. Κλείσιμο εσωστρέφεια. Δεισιδαιμονία, προγονολατρεία.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Καρκίνους, Ιχθύες αλλά και τους Διδύμους, Παρθένους ή Τοξότες, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 9/6, 9/9 και 10/12 αντίστοιχα.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου! 

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved