Σελήνη στον Ταύρο - Σελήνη στους Διδύμους: Δύο σε ένα και… καλά ξεμπερδέματα!

Η ευτυχία της ημέρας σου εξαρτάται από το πώς θα διαχειριστείς το πείσμα και την ποιότητα των σκέψεων σου!

Σελήνη στον Ταύρο - Σελήνη στους Διδύμους: Δύο σε ένα και… καλά ξεμπερδέματα!

Η μέρα ξεκινά με τη Σελήνη στον σταθερό και γήινο Ταύρο που αυξάνει την επιθυμία να πεισμώσεις και να επιμείνεις, να πατάς γερά στη γη και να θες αποτελέσματα, να ζήσεις στιγμές ηρεμίας, έρωτα και ευφορίας. Το βλέμμα θα μείνει θα προσηλωμένο στον στόχο, το σχέδιο θα ολοκληρωθεί με ακρίβεια... σαμουράι και η φλόγα που κρύβεις μέσα σου θα φουντώσει! Αν επιμένεις χωρίς να παραλογίζεσαι αλλά και να απομονώνεσαι, όλα θα κυλήσουν μια χαρά. Μην ξεχνάς ότι καλός «ηγέτης» δεν είναι αυτός που βγάζει αυστηρά έναν στόχο και τραβάει... ντουγρού, αλλά αυτός που μπορεί να καταλαβαίνει πότε πρέπει να κάνει τρία βήματα μπροστά και δύο πίσω! Πότε δηλαδή χρειάζεται να ελίσσεται!!!

Είπα «ελίσσεται» και ποιος μου ήρθε στο μυαλό; Ο διπλωμάτης Δίδυμος! Στις 15:22 η Σελήνη εισέρχεται στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων και τονίζει τη διάθεση να βρεθείς με τους άλλους, να βγεις, να ταξιδέψεις, να κινηθείς, να αθληθείς, να μάθεις, να γράψεις, να φλερτάρεις, να συναντηθείς και να επικοινωνήσεις με νέους ανθρώπους. Εκμεταλλεύσου λοιπόν την κοινωνική φύση του ζωδίου και βάλε το σώμα και το νου σου σε δράση ώστε το υπόλοιπο της ημέρας σου να είναι χαρούμενο, αέρινο, πολύχρωμο, κεφάτο και πιο ανέμελο.

Μπορεί όλες αυτές οι αντιθέσεις να σε «τρελαίνουν» λίγο και να νιώθεις «άλλη το πρωί, άλλη το βράδυ», μην ξεχνάς όμως τι είπαμε: Προσαρμογή! Το να καταφέρεις να ισορροπήσεις τη μέρα που η Σελήνη βρίσκεται σε... τρεις φύσεις ζωδίων (μία του Ταύρου και... δύο των Διδύμων) μπορεί να σου βγάλει μια... παράνοια, αν είσαι όμως λίγο πιο θετικός και πιο πρόθυμος να ακούσεις, θα σου δώσει ένα καλό μάθημα επιβίωσης σε hard core αλλοπρόσαλλες καταστάσεις!

Και αφού λοιπόν η ψυχολογία σου είναι... τρία σε ένα, γιατί να μην είναι και η εμφάνισή σου;

Τώρα μπορείς να δημιουργήσεις το smokey βλέμμα σαν επαγγελματίας με το φανταστικό και εύκολο σετ ματιών Models Own Smokey Eyeshadow Trio Simmer. Είναι διαθέσιμο σε διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς, με 2 πινέλα -το ειδικό πινέλο για να σχεδιάσεις τις γωνίες και το ειδικό πινέλο για να απλώσεις τις σκιές- μαζί με τις κατάλληλες οδηγίες για το τέλειο αποτέλεσμα.

tr005 2

Κάνε κλικ εδώ για να αποκτήσεις το Models Own Smokey Eyeshadow Trio Simmer σε μια super προσφορά!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved