Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 22/3 έως 24/3

Σελήνη στον Ταύρο - Ό,τι θέλεις θα το πάρεις ευκολότερα με το χαμόγελο παρά με το σπαθί σου

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 22/3 έως 24/3

Μετά την καταμέτρηση των γεγονότων της ηλιακής έκλειψης για άλλους ευχάριστες για άλλους δυσάρεστες και για άλλους απλά ενδεικτικές, η Σελήνη περνάει στον Ταύρο σήμερα 22/3 στις 12.41 το μεσημέρι για να μας χαλαρώσει και να μας καθησυχάσει.

Ως το βράδυ απολαμβάνουμε μια ευχάριστη Κυριακή, απαλλαγμένη από άγχη και ανησυχίες, ενώ η σύνοδος με την Αφροδίτη στις 11.32 το βράδυ, μας γεμίζει από το μεσημέρι με όμορφα συναισθήματα, μας φέρνει κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα, μας ψυχαγωγεί και μας απομακρύνει για λίγο από τα προβλήματα.

Στις 23/3 στις 2.12 μετά τα μεσάνυχτα το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα προσθέτει στο προηγούμενο βράδυ έμπνευση, δημιουργική και καλλιτεχνική επιθυμία και μια γλυκιά αγαλλίαση που μας συνοδεύει στο κρεβάτι μας.
Στις 10.15 το πρωί η πρώτη εβδομάδας της άνοιξης ανοίγει με το τετράγωνο με τον Δία που προκαλεί διέγερση και εξωστρεφείς αναζητήσεις.
Η ενέργειά μας βρίσκεται στα ύψη, έχουμε όρεξη για δουλειά, για δραστηριότητες και γενικά ξεκινάμε με αισιοδοξία και ελπίδα.
Στις 2.16 το μεσημέρι το τρίγωνο με τον Πλούτωνα ενισχύει την αντοχή μας, δουλεύουμε, επικοινωνούμε και συνδιαλεγόμαστε με τον καλύτερο τρόπο ενώ έχουμε πάθος και αφοσίωση σε ένα σκοπό.
Η μέρα συνεχίζει την ευχάριστη ροή της εφόσον στις 4.25 το μεσημέρι, το εξάγωνο με τον Ιχθυακό Ερμή δημιουργεί ως το βράδυ την αίσθηση της απόδρασης με το νου.
Είναι από εκείνες τις σπάνιες ώρες που δίνουμε την ευκαιρία στον εαυτό μας να σκεφτεί, να συνομιλήσει με τα εγώ του και να καταλήξει στις επιθυμίες του.
Ως το βράδυ λοιπόν μπορούμε να σκεφτούμε και να επικοινωνήσουμε όλα εκείνα που χρειάζονται να ξεκαθαριστούν και να δρομολογηθούν, ενώ έχουμε συγκέντρωση και επιθυμία για μάθηση και πληροφορία.

Στις 24/3 στις 3.23 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στους Διδύμους για ένα διήμερο με πολλές αντιφάσεις αλλά και ευκαιρίες δράσης και αντίδρασης.

Ταύροι, Ιχθύες, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Σκορπιοί και Καρκίνοι, αισθάνεστε σαν να σας προσφέρεται μια αναπαυτική καρέκλα τη στιγμή που είστε έτοιμοι να καταρρεύσετε. Μόλις καθίσετε, μην ξεχάσετε να ευγνωμονήσετε αυτόν που σας την πρόσφερε και να εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο την ευχαρίστηση αυτή.

Υδροχόοι και Λέοντες, να θυμάστε πως είναι άλλο να απαιτείτε και άλλο να σας προσφέρουν. Μην γίνετε υπερβολικοί και μην απειλείτε για παραχωρήσεις με τον επιτηδευμένο τρόπο σας.

Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες, απολαμβάνετε ένα ευχάριστο διήμερο, είστε ανταποδοτικοί, πρόθυμοι, οργανωτικοί και αποτελεσματικοί. Διώξτε εκκρεμότητες που σας βαραίνουν και αφήστε χώρο για δημιουργία.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved