Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 20/3 έως 22/3

Σελήνη στον Κριό – Ποτέ μην κάθεσαι σε τραπέζι όταν μπορείς να σταθείς στο μπαρ

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 20/3 έως 22/3

Δήλωσε κι εσύ συμμετοχή τώρα στο μεγάλο διαγωνισμό του Astrology.gr με αφορμή την Παγκόσμια μέρα Αστρολογίας και κέρδισε προσωπικές προβλέψεις και αστρολογικά βιβλία!

Με την επιρροή της έκλειψης πάνω από το κεφάλι μας να συντελείται στην καθοριστική στιγμή της εαρινής ισημερίας, η Σελήνη περνάει στον Κριό σήμερα 20/3 στις 12.28 το μεσημέρι.
Τα γεγονότα είναι σε πλήρη εξέλιξη, πολλές οι ειδήσεις, οι ξαφνικές ανατροπές και οι ανακατατάξεις, είτε σε ευχάριστο είτε σε λυπητερό τόνο.
Στις 8.13 το βράδυ το τρίγωνο με τον Κρόνο που επηρεάζει από το απόγευμα, είναι η μόνη ηρεμιστική παρέμβαση που μας επιτρέπει να βάλουμε φρένο στο ψυχολογικό αλαλούμ που επικρατεί.
Επιβάλλεται τις ώρες αυτές να ελέγξουμε την παρόρμηση και να βρούμε ισορροπία μεταξύ λογικής και συναισθήματος.
Ως το βράδυ έχουμε μια πολύτιμη ευκαιρία να δούμε που έχουμε σφάλλει, τι μπορούμε να διορθώσουμε και πώς μπορούμε να διαχειριστούμε ψύχραιμα τις καταστάσεις. Είναι αναγκαίο να αναζητήσουμε συμβουλές να ακούσουμε γνώμες και να εμπιστευτούμε ανθρώπους μεγαλύτερους, ώριμους και συνεσταλμένους.

Στις 21/3 στις 9.21 το πρωί το Σάββατό μας ανοίγει με τον τρίγωνο με τον Δία το οποίο προσφέρεται για να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας, αλλά το τετράγωνο με τον Πλούτωνα και η σύνοδος με τον Ουρανό που ακολουθούν στις 12.56 και 1.14 το μεσημέρι αντίστοιχα, χτυπάνε τον κώδωνα της υπερφόρτισης.
Η μέρα είναι σαρωτική και αν δεν διοχετεύσουμε κάπου την εκρηκτική μας ενέργεια θα έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις. Προσοχή στις δραστηριότητές μας, όταν οδηγούμε, όταν κάνουμε μια εργασία, προσοχή επίσης στα ανεξέλεγκτα νεύρα μας και στις απαιτήσεις μας. Η μέρα θα είναι πολύ ευχάριστη αν βάλουμε ένα στόχο, ενώ αν λειτουργούμε παρορμητικά δεν θα την ευχαριστηθούμε καθόλου.
Το βράδυ επίσης επιβάλλεται να εκτονωθούμε κάνοντας κάτι που μας αρέσει, αν και είναι πολύ δύσκολο να ταυτιστούμε με τα γούστα των άλλων, ενώ καραδοκούν και διαπληκτισμοί, εντάσεις και νεύρα.

Αυτό συμβαίνει γιατί στις 22/3 μόλις 50 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα η σύνοδος με τον Άρη δεν αφήνει κανένα περιθώριο πραότητας, συμβιβασμού και υποχώρησης.
Μεγάλη προσοχή χρειάζεται αυτό το βράδυ στις κινήσεις μας και στη συμπεριφορά μας, μπορεί να υπάρξουν απρόοπτα και έξαλλες αντιδράσεις.
Ο μόνος τρόπος να ευχαριστηθούμε είναι να εκτονωθούμε χωρίς τη συγκατάθεση των άλλων αλλά και χωρίς να έρθουμε σε ρήξη μαζί τους.
Στις 12.41 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Ταύρο προσπαθώντας να ρυθμίσουμε την υπέρταση, φέρνοντας την πίεση στα φυσιολογικά όρια.

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, οι μέρες είναι αναξιόπιστες σε ό, τι αφορά την καλή σας ψυχολογία. Όλα είναι ανοιχτά, από το να φτάσετε στα ουράνια μέχρι τα Τάρταρα. Μόνο από τους δικούς σας χειρισμούς εξαρτώνται όλα εκτός από τα αναπόφευκτα.

Τοξότες, Υδροχόοι, Λέοντες και Δίδυμοι, είστε αυτοί που φέρεστε έξυπνα, διαλέγετε σωστά και επιλέγετε ακόμα σωστότερα. Είστε χρήσιμοι για τους γύρω σας και αντιμετωπίζετε θαυμαστά τυχόν αντιξοότητες.

Ιχθύες, Παρθένοι, Ταύροι και Σκορπιοί, αντιλαμβάνεστε πως αν εκτεθείτε μπορεί να σας βρουν τα πυρά και προτιμάτε να καταφύγετε σε ήσυχες και συντηρητικές επιλογές. Όσοι δεν το προτιμάτε, αναζητήστε τρόπο διαφυγής από όσα σας καταδιώκουν αλλά αποφύγετε το μελόδραμα.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved