Οικονομικές προβλέψεις, από 19 έως 22 Μαρτίου

Οικονομικοί μπελάδες μπορεί να προκύψουν κι εξ αιτίας μιας σοβαρής ζημιάς στον τεχνικό εξοπλισμό

Οικονομικές προβλέψεις, από 19 έως 22 Μαρτίου

Πρώτα η υγεία

Όπως γνωρίζεις η υγεία είναι το πιο ανεκτίμητο αγαθό που δεν συγκρίνεται με όλα τα πλούτη του κόσμου. Κι αυτές τις ημέρες φαίνεται πως είναι το πρώτο που πρέπει να φροντίσεις και μάλιστα λειτουργώντας προληπτικά, ώστε να αποφύγεις τα χειρότερα. Αξίζει λοιπόν να ξοδέψεις λίγα χρήματα για να προστατευτείς από ενδεχόμενες προσβολές, αφού αν τελικά την... πατήσεις, τα έξοδα σου θα είναι πολύ περισσότερα, χώρια η ταλαιπωρία.
Εδώ συμπεριλαμβάνονται και τα θέματα υγιεινής και φροντίδας του σώματος αλλά και της ψυχής σου.

Φυσικά αν είσαι επαγγελματίας του είδους (ιατρικά και παραϊατρικά επαγγέλματα) μπορεί να έχεις οικονομικά οφέλη από την εργασία σου, έστω κι αν βρεθείς σε κατάσταση... συναγερμού!

Οικονομικοί μπελάδες μπορεί να προκύψουν κι εξ αιτίας μιας σοβαρής ζημιάς στον τεχνικό εξοπλισμό που χρησιμοποιείς κι εννοώ κυρίως μεγάλα μηχανήματα. Ακόμη και τα «σκυλιά» της ρομποτικής έχουν τα θέματα τους...
Αν όμως είσαι τεχνικός, τότε σίγουρα θα κληθείς να παράσχεις τις υπηρεσίες σου, με... το αζημίωτο ελπίζω!

*Τα πραγματικά σημαντικά γεγονότα που αφορούν όλους τους τομείς της ζωής σου μπορείς να τα βρεις εδώ*

Γενικά ο Άρης έχει «κέφια» κι από αυτήν την άποψη δεν δείχνει φρόνιμη η αγορά εύθραυστων ειδών και ιδιαίτερα «λεπτεπίλεπτων» μηχανημάτων. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, το «φόρτε» του είναι οι στρατιωτικοί εξοπλισμοί κι αν είσαι fun του είδους, τότε σίγουρα θα μπεις στον πειρασμό να αποκτήσεις κάτι μοναδικό. Πρόσεξε μόνον τα θέματα ασφάλειας.
Εδώ βέβαια «παίζουν» και γενικότερες εξελίξεις (ένα νέο deal αλλά και συγκρούσεις) που έχουν να κάνουν με κρατικά εξοπλιστικά προγράμματα, κάτι που θα σε ενδιαφέρει αν είσαι εμπλεκόμενος.

Δήλωσε κι εσύ συμμετοχή τώρα στο μεγάλο διαγωνισμό του Astrology.gr με αφορμή την Παγκόσμια μέρα Αστρολογίας και κέρδισε προσωπικές προβλέψεις και αστρολογικά βιβλία!

Επιπλέον, είναι ανοικτό συνολικά και το μέτωπο των εργασιακών, όπου φαίνεται να επικρατεί ένταση, είτε για καλό είτε για κακό. Από τη μια πλευρά, αν είσαι άνεργος μπορεί να βρεις μια σκληρή αλλά κερδοφόρα εργασία, ενώ από την άλλη ως εργαζόμενος μπορεί να μπλεχτείς με διεκδικήσεις, αναστατώσεις και φασαρίες, ρισκάροντας ακόμη και την θέση σου.

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved