Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 18/3 έως 20/3

Κάνε το καλό και ρίξ' το στο γιαλό

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 18/3 έως 20/3

Σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα... Ηλιακή έκλειψη στους Ιχθύες...
Σίγουρα κάτω από αυτές τις συνθήκες θα ήταν λάθος να επικεντρωθείς στην υλική σου επάρκεια κι αν είσαι άνθρωπος «της αγοράς» ή αρνητής του ονείρου μπορεί να υποφέρεις από τα τερτίπια του πλανήτη της φαντασίας.

Διαβάζεις και ακούς ότι το κλίμα δεν σε σηκώνει. Ότι στροβιλίζεσαι σε έναν κυκεώνα από αυταπάτες, απάτες, κλοπές, εξαφανίσεις, ανεξήγητα φαινόμενα, ακυρώσεις αλλά και δόλιες παρασκηνιακές μεθοδεύσεις. Ότι θα πρέπει να φοβάσαι τους καλότροπους κι ευγενικούς ανθρώπους, γιατί πίσω από την μάσκα τους κρύβονται πονηρές προθέσεις.
Η νομιμότητα κι η διαφάνεια υποχωρούν υπέρ των λαθραίων επιδιώξεων κι ίσως η πρώτη σου σκέψη είναι να επωφεληθείς κι εσύ κρύβοντας την αλήθεια σου κάτω από το χαλί. Να παραπλανήσεις, να αποπροσανατολίσεις, ώστε να διαφύγεις από τα δύσκολα ή να κερδίσεις λάθρα κάποιο βαρύτιμο τρόπαιο.
Και βέβαια μπορείς να το κάνεις.

*Αν η πραγματική επαφή με το Σύμπαν σε φοβίζει και ταυτόχρονα σε γοητεύει, γίνε ένα μαζί του μαθαίνοντας τη συμπαντική καρμική σου αποστολή*

Όμως δεν απευθύνομαι στο κομμάτι του εαυτού σου που είναι δέσμιο της ύλης.
Στρέφομαι στον πνευματικό, τον ανώτερο εαυτό σου για τον οποίο σημαίνουν χαρμόσυνες καμπάνες. Θα τις ακούσεις;
Θα λευτερώσεις την έμπνευσή σου, την διαίσθησή σου ή μήπως θα τις κρατήσεις δέσμιες μιας στείρας λογικής;
Θα νιώσεις την ενότητα σου με όσα σε περιβάλλουν ή θα κλειστείς στο εγώ σου;
Θα πιστέψεις στο όνειρο σου για έναν καλύτερο κόσμο ή θα το ευνουχίσεις κι αυτό σαν τα προηγούμενα;

Ο Ποσειδώνας είναι το υπερβατικό σου αποκούμπι, υφαίνει το όραμα και το θαύμα. Αφέσου λοιπόν με εμπιστοσύνη στα χέρια του, χωρίς να σκέφτεσαι τι χρωστάς ή τι σου χρωστάνε, τι αξίζεις και δεν αξίζεις. Στον κόσμο του Ποσειδώνα δεν υπάρχουν πιστώσεις και χρεώσεις παρά μόνον πίστη και ελπίδα για ένα «θαύμα» που συντελείται, απλά και μόνον επειδή είσαι εκεί και το ζητάς.

Η λαϊκή σοφία σου δείχνει το δρόμο: Κάνε το καλό και ρίξ' το στο γιαλό.
Κάνε μια ευχή κι άσε την να την πάρει ο άνεμος. Πίστεψε ότι οι «τυχαίες» πράξεις σου μπορεί να έχουν ένα μαγικό φινάλε.
Όμως μην προσδοκάς υλικές ανταμοιβές και μην γίνεσαι υστερόβουλος, γιατί τότε δεν θα εισακουστείς.

Μα εκτός απ' όλα αυτά, τούτες τις ημέρες ο Ποσειδώνας σε βοηθά να βιώσεις την κάθαρσή σου.
Τον εξαγνισμό σου με κάθε έννοια, ψυχικό, ηθικό και σωματικό.
Κι όποια προσπάθεια κάνεις σε αυτήν την κατεύθυνση θα σε ωφελήσει, θα σε προστατέψει ακόμη κι αν δεν το καταλάβεις άμεσα.

Η έκλειψη θα πολλαπλασιάσει την αποτελεσματικότητά της κι εσύ θα νιώσεις ξαλαφρωμένος από βάρη ενοχές, τύψεις και αμαρτίες.

Πέρα όμως από την πνευματική, ηθική και ψυχική σου ανάταση, μπορεί να έχεις κι ένα απρόσμενο όφελος για την σωματική σου υγεία. Ξέρεις ένας «αναποδιασμένος» Ποσειδώνας δεν το 'χει σε τίποτα να εξαπολύσει επί της γης κακόβουλα μικρόβια και επίμονες μολύνσεις, επιδημίες κι επικίνδυνες αλλεργίες. Κι ακόμη ψυχοπάθειες και ψυχοπαθείς, αφού δυστυχώς δεν μπορούν όλοι να τα έχουν καλά με τον εαυτό τους. Μπορείς φυσικά να λάβεις κάθε αναγκαίο προληπτικό μέτρο για να προστατευτείς αλλά το πρώτο που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι, έχοντας πετύχει την κάθαρσή σου, δεν θα σε αγγίζει τίποτε απ' όλα αυτά. Βλέπεις, οι ασθένειες βρίσκουν έδαφος κι αναπτύσσονται εκεί που έχει διαταραχθεί η εσωτερική ισορροπία κι εκεί που βασιλεύει το ψέμα μιας μονοσήμαντης υλικής πραγματικότητας.

Η Κάθαρσις ήρθε για πρώτη φορά στο φως από τους αρχαίους πρόγονους σου. Την έμαθες ως αναπόσπαστο κομμάτι μιας τραγωδίας αλλά και ενταγμένη σε ένα θεραπευτικό τελετουργικό. Σε αμφότερες τις περιπτώσεις ο στόχος της ήταν και είναι η αποκατάσταση της εσωτερικής αλήθειας και της ενεργειακής ισορροπίας.
Τώρα ήρθε η στιγμή να την βιώσεις και προσωπικά, με όποιον τρόπο νομίζεις ότι σου ταιριάζει.

Θες νηστεία και προσευχή ή μια γενναία αποτοξίνωση;
Θες διαλογισμό και ταξίδεμα στα αστρικά πεδία.
Θες να μπεις στα άδυτα μιας θεατρικής πράξης, ξαναζώντας τα μυστήρια της αρχαίας τραγωδίας;
Θες να αφουγκραστείς την δύναμη της Φύσης;

Ό, τι κι αν θες, αν αφεθείς σε αυτό, θα σε οδηγήσει στον θεό σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved