Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 08° 09' 58" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 16° 39' 59" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΕΡΜΗΣ - 24° 17' 18" ΠΑΡΘΕΝΟΣ R
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 02° 32' 50" ΖΥΓΟΣ
ΑΡΗΣ - 20° 12' 24" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 03° 05' 08" ΚΡΙΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 18° 58' 55" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 18° 21' 12" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 23° 38' 04" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 26° 07' 47" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 13° 50' 32" ΤΑΥΡΟΣ

Τα SOS της εβδομάδος, από 13 έως 19 Μαρτίου

Πώς θα μας επηρεάσουν οι όψεις των πλανητών την εβδομάδα που έρχεται;

Τα SOS της εβδομάδος, από 13 έως 19 Μαρτίου

Τα ουράνια δρώμενα του επταημέρου και η εν δυνάμει επιρροή τους

Γνωρίζεις πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να σε ευνοούν σε συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.
Πρόκειται αντίστοιχα για τις διαθέσιμες δημιουργικές εφαρμογές και τις SOS τάσεις, που αμφότερες καταγράφονται κατ' ανάγκη στο σύνολο τους ως «δέσμες πιθανοτήτων», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εκδηλωθούν... σώνει και καλά όλες στην καθημερινότητα σου. Πρακτικά η βαρύτητα τους διαμορφώνεται στο μέτρο και με τον τρόπο που επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης σου. Κάποιες από αυτές δηλαδή μπορεί να γίνουν έντονα αισθητές και κάποιες άλλες καθόλου, ανάλογα με την προσωπική ευαισθησία σου.

*Όταν γεννήθηκες οι πλανητικές ενέργειες που δρούσαν στο χωροχρόνο χάραξαν την ύπαρξή σου και μπορείς να τις αναγνωρίσεις μέσα στο γενέθλιο χάρτη σου*

Η πρόταση της στήλης είναι να προσαρμόζεσαι κατά το δυνατόν στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».
Να ξέρεις ότι η ενέργεια δεν χάνεται και αν τυχόν γίνεις «στόχος» μιας δύσκολης επιρροής, τα ευχολόγια δεν θα σε βοηθήσουν. Εκείνο που πρέπει να κάνεις, όσο βέβαια περνάει από το χέρι σου είναι το να προχωρήσεις έγκαιρα στις εκάστοτε ενεργειακά ισοδύναμες εφαρμογές, ώστε να αποτρέψεις μια ανεπιθύμητη SOS εκδήλωση. Ο δημιουργός κυβερνάει τα άστρα, αυτό είναι το μήνυμα και... καλή σου επιτυχία!

Όσον αφορά στον χρόνο επιρροής των εκάστοτε όψεων, ο γενικός κανόνας είναι πως μπορεί να σε επηρεάσουν για κάποιες ημέρες κι όχι μόνον την ημέρα που «κλείνουν» με ακρίβεια. Υπάρχουν ωστόσο και περιπτώσεις όπου η επιρροή μιας όψης μπορεί να «απλωθεί» χρονικά ακόμη και πέραν της μιας εβδομάδος (αυτό συμβαίνει πάντα όταν μια όψη γίνεται μεταξύ δύο αργών πλανητών.)

______________________________________________________________

Από 13/3 έως 19/3

Βρισκόμαστε στις παραμονές μιας σημαντικής ηλιακής έκλειψης (γίνεται στις 20 Μαρτίου) στην οποία όμως θα αναφερθώ με περισσότερες λεπτομέρειες στο επόμενο δελτίο SOS. Το μόνο που θα σημειώσω για την ώρα είναι ότι σε παγκόσμια κλίμακα η συγκεκριμένη έκλειψη μπορεί να δημιουργήσει ένα σοβαρό θέμα στην Δημόσια Υγεία αλλά και μια τουλάχιστον σημαντική στρατιωτική εμπλοκή.

Στο μέτωπο των αργών πλανητών, ξεχωρίζει βέβαια το καταλυτικό τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα (το τελευταίο της σειράς), το οποίο κλείνει με ακρίβεια την Τρίτη αλλά ουσιαστικά έχει μια μακρά εμβέλεια χρονικής επιρροής.
Εξ άλλου και τα αμέσως επόμενα χρόνια η γωνιακή απόσταση των δύο πλανητών θα κυμαίνεται κοντά στις 90 μοίρες, πρακτικά δηλαδή το τετράγωνο τους θα είναι ενεργό, επιφέροντας πολλές ακόμη ανατροπές, αποκαλύψεις και φυσικά μηδενισμούς.

Επί προσωπικού, θα έχεις πολύ καλούς λόγους να περιμένεις τα... πάντα, αν είσαι Κριός, Καρκίνος, Ζυγός ή Αιγόκερως του δευτέρου δεκαημέρου. Επίσης όσον αφορά στο συγκεκριμένο τετράγωνο μπορεί να σε «πιάσει» αν είσαι Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης ή Ιχθύς γεννημένος κοντά στις 12/6, 13/9, 13/12 και 12/3 αντίστοιχα.
Κι εδώ ένα από τα βασικά «μυστικά» για την ορθή διαχείριση της όψης είναι να δρομολογήσεις εσύ τις αλλαγές, πριν έρθουν να σε... βρουν! Ακόμη κι αν φαινομενικά εγκαταλείπεις κάτι «σίγουρο», οι εξελίξεις θα σε δικαιώσουν.

Πολύ πιο «εκφραστική» πάντως αναμένεται να είναι η σύνοδος Άρη-Έριδος, η οποία γίνεται με ακρίβεια το μεθεπόμενο Σάββατο 21/3 στην 22η μοίρα του Κριού αλλά ως είθισται μπορεί να σε επηρεάσει από αρκετές ημέρες νωρίτερα.

Εφαρμογές: Σκληρή αλλά αποδοτική εργασία. Τεχνικές εργασίες, τεμαχισμός. Απολύμανση. Ένα ιατρικό επίτευγμα. Χρήση σύγχρονων μηχανημάτων, ρομποτική. Διεκδίκηση εργασιακών δικαιωμάτων.
SOS: Προσβολή από ένα επιθετικό μικρόβιο. Αστοχία υλικού. Ένα σοβαρό δυστύχημα εξ αιτίας τεχνικού λάθους. Στρατιωτική αντιπαράθεση. Ηλεκτρονικός πόλεμος. Αναστάτωση σε μονάδες νοσηλείας, φωτιά, έκρηξη. Κίνδυνος σε στρατιωτική μονάδα. Αντιπαράθεση με υφισταμένους, απεργία. Απόλυση. Εργατικό άτυχημα, καταστροφή παραγωγικής μονάδας.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Ζυγούς, Παρθένους αλλά και τους Ιχθύες που έχουν γεννηθεί κοντά στις 18/3.

Αυτήν την περίοδο δεσπόζει ακόμη η «κρυφή» αντίθεση ανάμεσα στον τροπικό Δία και τον αστρικό Ποσειδώνα (Λέων-Υδροχόος, 13η μοίρα), μια όψη ιδανική για καλλιτεχνικές ή ανθρωπιστικές δράσεις.

Εφαρμογές: Καλλιτεχνικές δράσεις. Ανθρωπιστικό έργο. Μια μεγάλη ανακούφιση, Ίδρυση ενός θρησκευτικού η μεταφυσικού φορέα. Επαφή με το Θείο, θαύμα. Γέννηση μιας ιδεολογίας. Κέρδη από εμπόριο «εναλλακτικών» ειδών (κρύσταλλοι, αρώματα, φυλαχτά κλπ).
SOS: Μια μεγάλη κομπίνα. Κερδοσκοπία επάνω στον πόνο των άλλων.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Λέοντες, Υδροχόους, Ιχθύες και Τοξότες

 

Ας δούμε τώρα όλες τις πλανητικές όψεις του τρέχοντος επταημέρου με χρονική σειρά, ξεκινώντας από την «κληρονομιά» του προηγούμενου.

Την Πέμπτη, ο τροπικός Ήλιος συναντά τον αστρικό Άρη στην 21η μοίρα των Ιχθύων, επισημαίνοντας ένα μαχητικό, αγωνιστικό και περιπετειώδες διήμερο.

Εφαρμογές: Δράση, αγωνιστικό πνεύμα. Μια αποφασιστική διεκδίκηση, μια νίκη. Γρήγορη διεκπεραίωση. Γυμναστική, σπορ. Σεξουαλική δύναμη.
SOS: Αυθαιρεσίες, «τσαμπουκάδες». Ατυχήματα πάσης φύσεως. Οξύς πόνος, πρήξιμο, υψηλός πυρετός.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Ιχθύες, Παρθένους και Ζυγούς.

 

Την Κυριακή, ο Ήλιος σχηματίζει ένα εξάγωνο με την Δήμητρα (Ιχθύες-Αιγόκερως, 25η μοίρα), φέρνοντας στο προσκήνιο, συζητήσεις και συμφωνίες σε σχετικά υψηλό επίπεδο.

Εφαρμογές: Συσκέψεις, διαβουλεύσεις, διαπραγματεύσεις. Μια νομική πράξη. Μια πολιτική απόφαση. Συνάντηση με ένα σημαίνον πρόσωπο. Κλίμα συνεργασίας. Βελτίωση των δημοσίων σχέσεων. Συμμετοχή σε μια κοινωνική εκδήλωση.
SOS: Ενασχόληση με τις ζωές των άλλων.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ιχθύες, Παρθένους, Ζυγούς, Αιγόκερους αλλά και τους Καρκίνους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 21/6.

 

Την Δευτέρα, ο Ερμής τετραγωνίζεται με τον Κρόνο (Ιχθύες-Τοξότης, 5η μοίρα), συμβάλλοντας μεταξύ άλλων σε μια γενικευμένη επικοινωνιακή δυστοκία.

Εφαρμογές: Καταγραφή, επισήμανση. Γραπτός λόγος. Μια λεπτομερής εργασία. Μια επιτυχημένη δοκιμασία. Επιβράβευση της νομιμότητας και της προνοητικότητας. Ένας χρήσιμος περιορισμός, θέσπιση ορίων.
SOS: Καθυστέρηση, εμπλοκή. Ταλαιπωρία στις μετακινήσεις. Επικοινωνιακή ανεπάρκεια. Ζημιές ή βλάβες στον τεχνικό εξοπλισμό. Υπερβολική αυστηρότητα. Καταθλιπτικές τάσεις. Ξεροκεφαλιά, δογματισμός. Έλλειψη νόμιμων εγγράφων ή τυπικών προϋποθέσεων. Ποινή, τιμωρία.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ιχθύες, Τοξότες, Διδύμους, Παρθένους αλλά και Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς ή Υδροχόους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 1/5, 2/8, 2/11 και 31/1 αντίστοιχα.

 

Ωστόσο, την Τρίτη, ο αστρικός Ερμής σχηματίζει μια «κρυφή» αντίθεση με τον τροπικό Δία (Υδροχόος-Λέων, 13η μοίρα), δικαιώνοντας τους πιο... τυχερούς!

Εφαρμογές: Μια ευχάριστη είδηση. Τύχη, εύκολες λύσεις. Βοήθεια από ένα ισχυρό πρόσωπο. Κέφι, παιχνίδι. Μια «πιασάρικη» ιδέα. Ένα ευχάριστο ταξίδι.
SOS: Εντυπώσεις χωρίς ουσία.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Λέοντες, Υδροχόους, Διδύμους αλλά και τους Παρθένους ή Ιχθύες, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 30/9 και 26/2 αντίστοιχα.

 

Την Τετάρτη, ακολουθεί η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα στην 8η μοίρα των Ιχθύων, μια όψη που σου ζητά να εμπιστευτείς την διαίσθηση και όχι την λογική σου.

Εφαρμογές: Έμπνευση, διαίσθηση. Καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Εμψύχωση. Ένα μήνυμα «από το υπερπέραν», ένα προφητικό όνειρο. Χαλάρωση, ύπνος. Απόκρυψη μιας δυσάρεστης λεπτομέρειας. Μακιγιάζ, καμουφλάζ. Τυχαία ανεύρεση ενός αντικειμένου ή εγγράφου. Ενασχόληση με την θρησκεία. Ανθρωπιστική δράση.
SOS: Ακύρωση δραστηριοτήτων. Απάτη, αυταπάτη. Κλοπή, παραχάραξη. Λαθρεμπόριο. Δεισιδαιμονία, υπερβολική αφέλεια. Παρασιτισμός.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ιχθύες, Παρθένους, Διδύμους αλλά και τους Λέοντες ή Υδροχόους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 4/8 και 3/2 αντίστοιχα.

 

Την Πέμπτη, ο τροπικός Ήλιος συναντά την αστρική Έριδα στην 28η μοίρα των Ιχθύων, αναμοχλεύοντας καταστάσεις σχετικές με εργασιακά αλλά και ιατρικά θέματα.

Εφαρμογές: Οργάνωση, ταξινόμηση. Επιστημονικά και ιατρικά θέματα. Τεχνολογία, ρομποτική. Εργασιακές ρυθμίσεις, πρόσληψη προσωπικού. Παροχή υπηρεσιών. Στρατιωτική οργάνωση, επαφές με στρατιωτικούς. Ενασχόληση με τον μικρόκοσμο.
SOS: Γραφειοκρατία. Ένας ψυχρός τεχνοκράτης. Εμμονή σε λεπτομέρειες.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ιχθύες, Παρθένους αλλά και τους Ζυγούς ή Κριούς, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 15/10 και 11/4 αντίστοιχα.

 

Τέλος, την Πέμπτη προς Παρασκευή, ο αστρικός Ήλιος τετραγωνίζεται με τον τροπικό Κρόνο (Ιχθύες-Τοξότης, 5η μοίρα) «απαιτώντας» μεγαλύτερη προσοχή και υπευθυνότητα.

Εφαρμογές: Ανάληψη μιας σημαντικής ευθύνης. Επιβολή αναγκαίων όρων. Κάλυψη υποχρεώσεων. Επιτυχημένες εξετάσεις.
SOS: Αίσθηση αποτυχίας, αδιέξοδο. Ατυχία. Μια σκληρή δοκιμασία. Μια αποτυχημένη αγορά ή επένδυση. Ποινή, τιμωρία.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ιχθύες, Τοξότες, Παρθένους, Διδύμους και Αιγόκερους.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου! 

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved