Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 12/3 έως 14/3

Σελήνη στον Τοξότη – Η σκληρή προπόνηση πριν τον θρίαμβο του τελικού

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης  από 12/3 έως 14/3

Ένα διήμερο που αρχίζει με δυσφορία και τελειώνει με ευφορία είναι αυτό που ακολουθεί, με τη Σελήνη να περνάει στον Τοξότη σήμερα 12/3 στις 1.32 μετά τα μεσάνυχτα.
Στις 10.48 το πρωί η σύνοδος με τον Κρόνο ανοίγει την ημέρα με την περιπλανώμενη Σελήνη στον Τοξότη να πιέζεται και να συμπιέζει και τη δική μας διάθεση.
Υπάρχει μια διάχυτη απογοήτευση γιατί δεν μπορούμε να νιώσουμε ανέμελοι και μέχρι αργά το μεσημέρι πρέπει να διευθετήσουμε εκκρεμότητες και να διαχειριστούμε τις αυξημένες ευθύνες και υποχρεώσεις μας.
Ωστόσο αν δείξουμε συνέπεια και ωριμότητα, μπορούμε να επιτύχουμε έναν σημαντικό στόχο.
Στις 4.13 το μεσημέρι το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μας χαλαρώνει ως το βράδυ, αλλά η όψη χρειάζεται προσοχή σε καταχρηστικές συμπεριφορές και επιθυμίες.
Το βράδυ αυτό είμαστε επιρρεπείς σε αδιάκριτες ενέργειες και σε κάπως θρασείς παρεμβάσεις στην ιδιωτική ζωή των άλλων.

*Αν η πραγματική επαφή με το Σύμπαν σε φοβίζει και ταυτόχρονα σε γοητεύει, γίνε ένα μαζί του μαθαίνοντας τη συμπαντική καρμική σου αποστολή*

Στις 13/3 στις 3.07 μετά τα μεσάνυχτα το τρίγωνο με τον Δία που επηρεάζει από αργά το προηγούμενο βράδυ προειδοποιεί πως οι ανεξέλεγκτες κινήσεις μπορεί να μας εκθέσουν πολύ, ακόμα και αν δεν νιώθουμε ότι αυτό μας νοιάζει προκειμένου να πετύχουμε το σκοπό μας.
Στις 5.42 τα ξημερώματα το τρίγωνο με τον Ουρανό και λίγο αργότερα στις 7.44 το τρίγωνο με τον Άρη, ανοίγουν την ημέρα και τη συνεχίζουν ως το βράδυ με ενθουσιασμό, θετική ενέργεια, ζωντάνια, δραστηριότητα και ευχάριστες ανατροπές και εκπλήξεις.
Η μέρα είναι ιδανική για να γραφτούμε σε ένα γυμναστήριο, να αρχίσουμε μια διατροφή, να διεκπεραιώσουμε θέματα που άλλοτε μας φαίνονταν βουνό και γενικά να δοκιμάσουμε την τύχη μας σε όλα τα επίπεδα.
Στις 14/3 πλέον στις 1.10 μετά τα μεσάνυχτα το τρίγωνο με την Αφροδίτη που επηρεάζει από αργά το προηγούμενο βράδυ, υπόσχεται ένα πολύ ευχάριστο βράδυ Παρασκευής, με όμορφες συναναστροφές, νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες και έντονη κοινωνική ζωή. Ιδανικό βράδυ για να βγούμε από το σπίτι και να διασκεδάσουμε.

Στις 8.41 το πρωί η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω για ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο που δεν θα μας ξεκουράσει αν δεν ελέγξουμε τις αντιδράσεις μας.

Τοξότες και Δίδυμοι, οι διαθέσεις σας ανεβοκατεβαίνουν σαν να πηδάτε σε τραμπολίνο. Το σίγουρο είναι πως ένα δίχτυ ασφαλείας το χρειάζεστε στις 12/3, ενώ αργότερα μπορείτε να παλιμπαιδίσετε με την καρδιά σας.

Ιχθύες και Παρθένοι, ζορίζεστε και στριμώχνεστε ψυχολογικά συνειδητοποιώντας πως σας έχει καταπιεί η καθημερινότητα. Βρείτε κάτι να σας κάνει να αισθανθείτε όμορφα. Το έχετε ανάγκη.

Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι, ένα ενθουσιώδες διήμερο σας καλεί να το απολαύσετε και να προκαλέσετε την τύχη, που θα σας παραδοθεί με ευκολία.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ταύροι και Σκορπιοί, δεν παρασύρεστε ούτε από τα αρνητικά αλλά ούτε από τα θετικά γύρω σας. Κάνετε απλά τη δουλειά σας και θέλετε μόνο να μείνει το κεφάλι σας ήσυχο.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved