Οικονομικές προβλέψεις, από 12 έως 15 Μαρτίου

Αξίζει να προσπαθήσεις για το καλύτερο

Οικονομικές προβλέψεις, από 12 έως 15 Μαρτίου

Βοήθειες και... τυχερά!

Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης θα ευνοήσουν τις προσπάθειές σου, τόσο στον καθαρά οικονομικό τομέα, όπου μπορεί να έχεις τα... τυχερά σου, όσο και σε εργασιακά θέματα, τα οποία είτε εξομαλύνονται, είτε εμφανίζουν νέες προοπτικές.
Αξίζει λοιπόν να προσπαθήσεις για το καλύτερο, αξιοποιώντας ενίοτε και τις καλές δημόσιες σχέσεις σου.

Όσον αφορά στις αγορές και γενικότερα στην κάλυψη των αναγκών σου, προηγείται οτιδήποτε έχει να κάνει με την φροντίδα του σώματος σου και την υγιεινή αλλά και την ανανέωση της εξωτερικής σου εμφάνισης.

*Όσο κι αν μοιάζουν κάποιοι μεταξύ τους, κανένας άνθρωπος δεν είναι ίδιος με κάποιον άλλον. Έτσι κι εσύ έχεις τη μοναδικότητά σου και αυτό διαγράφεται αναλυτικά στο γενέθλιο ωροσκόπιό σου*

Προς την Κυριακή, οι προοπτικές μιας συμφωνίας ή συνεργασίας –και μάλιστα σε υψηλό επίπεδο- γίνονται ακόμη καλύτερες, ενώ παράλληλα ευνοούνται οι κάθε είδους προωθητικές ενέργειες.

Την ίδια στιγμή βέβαια ο ενεργός Πλούτωνας παραπέμπει σε κομβικές εξελίξεις, που όμως στην πλειοψηφία τους θα διαδραματιστούν εκεί που... παλεύουν τα βουβάλια! Αναφέρονται δηλαδή στο χρηματοπιστωτικό σύστημα (παγκοσμίως), σε επιχειρηματικά «παιχνίδια» αλλά και σε αποκαλύψεις παρανομιών που θα κάνουν αίσθηση. Το πιθανότερο λοιπόν είναι να μην θίξουν άμεσα την οικονομική σου καθημερινότητα αλλά σίγουρα θα δημιουργήσουν «κλίμα». Φυσικά, αν τα συμφέροντα σου διασταυρώνονται με αυτά των «μεγάλων παικτών» ή απλά... ανήκεις σε αυτούς, τότε σίγουρα αυτές οι εξελίξεις θα σε ενδιαφέρουν. Εδώ τα καλά νέα είναι ότι μπορεί να ωφεληθείς από τις ανακατατάξεις ή ακόμη κι από «χοντρές» ζημιές άλλων, στην αντίθετη περίπτωση όμως θα χρειαστεί να πολεμήσεις σκληρά για την διασφάλιση των κεκτημένων σου.

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved