Έφτασε η ώρα για τη μεγάλη αλλαγή!

Η Σελήνη στον Σκορπιό έρχεται να σου αλλάξει... τη ζωή!

Έφτασε η ώρα για τη μεγάλη αλλαγή!

Με τη Σελήνη στην κατοικία του πλανήτη της μεταμόρφωσης και της αναγέννησης, του ισχυρού και επιβλητικού Πλούτωνα, σήμερα θα νιώσεις ότι ένας κύκλος κλείνει και ένας άλλος ανοίγει. Μην ανησυχείς πάντως, δεν θα πονέσει! Ετοιμάσου να ζήσεις... ιστορικές στιγμές που θα αφήσουν στο παρελθόν ό,τι δεν χρειάζεται να «κουβαλάς» στις «βαλίτσες» της ζωής σου ενώ παράλληλα θα «γεννήσουν» το νέο, βελτιωμένο και -φυσικά- πιο συνειδητοποιημένο εαυτό σου!

Τα συναισθήματα θα είναι έντονα, εμφατικά και η δύναμη τους θα έχει βαθιά επίδραση στον ψυχισμό σου. Ακόμα κι αν δεν το καταλάβεις τα γεγονότα της ημέρας θα συμβάλλουν σε βαθιές συνειδητοποιήσεις, διαμορφώνοντας με τρόπο αργό και καταλυτικό, χωρίς να φαίνεται, μέσα σου ανάγκες, πεποιθήσεις και επιθυμίες σου. Η αναγέννηση άλλωστε δεν ρωτάει πριν σου χτυπήσει την πόρτα αλλά και δεν σε περιμένει να ετοιμαστείς να την υποδεχτείς! Σαρώνει ό,τι βρει στο πέρασμά της και σε «σπρώχνει» στο βήμα μπροστά που φοβάσαι να κάνεις! Κρατήσου γερά λοιπόν και προσοχή στις... αναταράξεις!

Σε μια τέτοια σημαντική μέρα όμως η τελευταία έννοια που θα πρέπει να έχεις στο κεφάλι σου είναι... τα μαλλιά σου! Γι' αυτά λοιπόν θα φροντίσουν για 'σένα... οι ειδικοί!

Το SYOSS Mousse Keratin είναι εδώ για να σου προσφέρει επαγγελματική τελειότητα στα μαλλιά με 48ωρο extra δυνατό κράτημα! Η σειρά styling SYOSS Keratin Style Perfection με κερατίνη πανομοιότυπη της τρίχας ενδυναμώνει τα μαλλιά και προσφέρει δυνατό κράτημα μεγάλης διάρκειας για εντυπωσιακό look που χαρίζει κράτημα, δύναμη, απαλότητα και λάμψη.

5201143155199 1

Κάνε κλικ εδώ για να αποκτήσεις το SYOSS Mousse Keratin σε μια super προσφορά!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved