Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 9/3 έως 12/3

Σελήνη στον Σκορπιό - Τίποτε δεν είναι σπατάλη χρόνου, όταν το απολαμβάνεις.

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 9/3 έως 12/3

Η εβδομάδα αρχίζει με τάσεις αποτίμησης των τελευταίων ημερών, με τη Σελήνη να περνάει στον Σκορπιό σήμερα 9/3 στις 3.10 το μεσημέρι.
Η διάθεσή μας ως το βράδυ είναι να ελέγχουμε ολοκληρωτικά τους πάντες και τα πάντα και να μην αφήσουμε τίποτα να ξεφύγει από το πάθος της βολιδοσκόπησής μας.
Επιπλέον εκδικούμαστε με το γάντι όταν αισθανθούμε ενόχληση.

Στις 10/3 στις 6.25 το πρωί η μέρα ανοίγει με το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και ως το απόγευμα χανόμαστε σε σκέψεις, φαντασιώσεις και επιθυμίες.
Η λάγνα μας διάθεση αποτυπώνεται παντού ακόμα και στα ρούχα που θα φορέσουμε, ενώ παράλληλα έχουμε αστείρευτη καλλιτεχνική έμπνευση και αποφεύγουμε τις ώρες αυτές κάθε αντιπαράθεση που θα χαλάσει τη νιρβάνα μας.
Στις 6.30 το απόγευμα το τετράγωνο με τον Δία και στις 9.02 το βράδυ το εξάγωνο με τον Πλούτωνα υπερτονίζουν τη σεξουαλική μας πλευρά, την οποία και λειτουργούμε όπως μπορούμε και όπως μας επιτρέπουν οι υπάρχουσες συνθήκες.
Το βράδυ έχει κρύβει μυστήριο, διαπλοκή, υπερβολή, αναζήτηση ηδονής και όχι μόνο γύρω από το sex και μας κάνει ή να υποτασσόμαστε ή να εξουσιάζουμε. Όμως και στις δύο περιπτώσεις το κίνητρο παραμένει το ίδιο.
Επίσης το βράδυ αυτό μπορεί να παθιαστούμε με κάτι συγκεκριμένο και να αφοσιωθούμε με μανία σε αυτό.

Στις 11/3 στις 6.56 το πρωί η μέρα ανοίγει ευχάριστα με το τρίγωνο με τον Ήλιο να μας ωθεί σε φιλειρηνικές συμπεριφορές και τάση να διευθετήσουμε οποιοδήποτε θέμα καλοπροαίρετα. Ως το αργά το απόγευμα οι ώρες προσφέρονται για αλληλοβοήθεια, κατανόηση, φιλανθρωπικές κινήσεις, καλές πράξεις, σύμπνοια και συγκατάβαση.
Στις 9.47 το βράδυ το τετράγωνο με τον Ερμή μας μπλοκάρει από το αργά το απόγευμα και μετά και καλό θα ήταν ώσπου να πάμε για ύπνο να μην ανακινήσουμε κανένα θέμα και να αποβάλλουμε τη μνησικακία και τις αρνητικές αναμνήσεις.

Στις 12/3 στις 1.32 μετά τα μεσάνυχτα η Σελήνη περνάει στον Τοξότη για να μας δηλώσει πως ότι έγινε, έγινε και πάμε παρακάτω, απλά και χωρίς φόβο και πάθος.

Σκορπιοί, Ιχθύες και Καρκίνοι, βρίσκετε ηδονική την ενασχόληση με ό,τι σας απασχολεί και αφοσιώνεστε ολοκληρωτικά στον σκοπό σας.

Αιγόκεροι και Παρθένοι, απολαμβάνετε ένα συναισθηματικό διήμερο στο οποίο διαχωρίζετε την επιθυμία από την ανάγκη.

Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες, τίποτα δεν έχει νόημα αν δεν το βιώνετε σε όλο του το μέγεθος. Παραμένετε ασυγκράτητοι και σαρωτικοί.

Υδροχόοι, Ταύροι και Λέοντες είστε διχασμένοι, προβληματισμένοι και θυμωμένοι. Επιδιώκετε εκτόνωση γι αυτό φροντίστε να τη βρείτε κα όχι να φορτιστείτε επιπλέον.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved