Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 7/3 έως 9/3

Σελήνη στον Ζυγό - Ποτέ δεν σκέφτομαι το μέλλον. Έρχεται αρκετά σύντομα.

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 7/3 έως 9/3

Μέσα στην επιρροή της Πανσελήνου που για μια ακόμα φορά μας ξεσήκωσε είτε πολύ είτε λίγο, η Σελήνη περνάει στον Ζυγό σήμερα 7/3 στις 2.54 μετά τα μεσάνυχτα.
Ακολουθεί ένα μάλλον επεισοδιακό Σαββατοκύριακο φορτισμένο από όσα έγιναν αλλά και από όσα πρόκειται να γίνουν.

Στις 12.46 το μεσημέρι το εξάγωνο με τον Κρόνο είναι η μοναδική όψη της ημέρας και η μοναδική μέσα στο διήμερο, που κρατάει τις ισορροπίες στη γενικότερη αναστάτωση που επικρατεί.
Το Σάββατό μας από το πρωί έως αργά το απόγευμα, είναι αφιερωμένο σε προσπάθειες αποκατάστασης σχέσεων, παρεξηγήσεων και παρερμηνεύσεων.
Η διπλωματία η συγκατάβαση και η δίκαιη αντιμετώπιση των καταστάσεων επικρατούν, ενώ η συνεύρεση με αγαπημένα άτομα επιβάλλεται.

Από αργά το βράδυ όμως αισθανόμαστε μια ανεξήγητη νευρικότητα, επιθυμώντας να εκτονωθούμε έντονα καθώς στις 8/3 πλέον στις 3.40 μετά τα μεσάνυχτα η αντίθεση με τον Άρη που επηρεάζει ώρες πριν, δεν μας αφήνει στην ησυχία μας.
Όσοι ξενυχτούν αυτό το βράδυ πιθανά να δυσαρεστηθούν από κάποιες άβολες στιγμές.
Στις 7.25 το πρωί το εξάγωνο με τον Δία δεσμεύεται στις παροχές του από την αντίθεση με τον Ουρανό στις 8.49 και το τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 9.28 το πρωί και η Κυριακή ανοίγει με ένταση.
Ως νωρίς το απόγευμα θα πρέπει να φροντίσουμε να διοχετεύσουμε την ενέργειά μας κάπου εποικοδομητικά και να κάνουμε ότι θέλουμε και όχι ότι επιλέγουν οι άλλοι για εμάς.
Είναι σημαντικό να είμαστε με ανθρώπους που συμπλέουμε στα γούστα και στις επιθυμίες ώστε να μην υπάρξουν προστριβές.

Μην ξεχάσεις να επωφεληθείς κι εσύ από την προσφορά του Astrology.gr, με αφορμή την ημέρα της γυναίκας. Απόκτησε σήμερα μια αστρολογική ανάλυση σχέσης, με έκπτωση 50%. Η προσφορά ισχύει μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής 8 Μαρτίου.

Στις 5.58 το απόγευμα η αντίθεση με την Αφροδίτη μας κάνει να αναζητάμε κάτι που θα μας ενθουσιάσει. Ιδανικό βράδυ για να κάνουμε κάτι δραστήριο, όπως να πάμε για bowling, να χορέψουμε και να δημιουργήσουμε. Οτιδήποτε στατικό που δεν μας κάνει να κινούμαστε το μετατρέπουμε εμείς σε ενεργητικό.

Στις 9/3 στις 3.23 μετά τα μεσάνυχτα το τρίγωνο με τον Ερμή δεν μπορεί να μας ενθουσιάσει με τα πυροτεχνήματά του εκτός αν ξενυχτάμε. Το μυαλό μας από αργά το προηγούμενο βράδυ γίνεται κοφτερό και οι ώρες προσφέρονται για συγγραφή και διανοητικές ανταλλαγές.
Στις 3.10 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό για μια ακόμα βαθιά διείσδυση στον μαγικό κόσμο της έμπνευσης και της ονειροπόλησης.

Ζυγοί, Κριοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι δεν εκπλήσσεστε με τίποτα γιατί θεωρείτε πως όλα έχουν το νόημά τους που πρέπει να φανεί. Ωστόσο εσείς το βλέπετε και συνεχίζετε την πορεία σας.

Υδροχόοι, Λέοντες, Δίδυμοι και Τοξότες τα κίνητρά σας είναι ανιδιοτελή και ο σκοπός σας είναι να ενώσετε τους πάντες και τα πάντα. Η ανταμοιβή σας θα είναι υψηλή αυτό το διήμερο.

Ταύροι, Παρθένοι, Ιχθύες και Σκορπιοί, είναι άλλο να είστε επιφυλακτικοί και άλλο να γίνεστε καχύποπτοι και διστακτικοί με όλους. Δώστε στους άλλους τις ευκαιρίες που τους αξίζουν και μη γίνεστε άδικοι.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved