Φρόντισε τον εαυτό σου και αυτός θα στο ανταποδώσει!

Προχώρησε σε αλλαγές που θα ωφελήσουν την υγεία, την καθημερινότητα και την εργασία σου!

Φρόντισε τον εαυτό σου και αυτός θα στο ανταποδώσει!

Η σημερινή Πανσέληνος στο ζώδιο της προνοητικής Παρθένου επικεντρώνει το βλέμμα σου σε θέματα δουλειάς, διατροφής και άσκησης, ζητήματα που σχετίζονται με την ψυχική και σωματική σου κατάσταση αλλά και ό,τι συνδέεται με την ποιότητα και την καλή λειτουργία της καθημερινής σου ζωής! Τι καλύτερο λοιπόν από μια ευκαιρία να προετοιμαστείς για το καλοκαίρι που θέλεις να σε βρει δυνατή και fit σε κάποια παραλία!

Επιπλέον, η παρουσία του Ερμή, κυβερνήτη της σημερινής Πανσελήνου, στον ανανεωτικό Υδροχόο, προεικονίζει μια περίοδο αλλαγών στους παραπάνω τομείς. Άφησε τον βαρύ χειμώνα πίσω σου, πάρε τα πάνω σου και ξεκίνα να φροντίζεις το σώμα σου!

To Beautin Collagen θα σε βοηθήσει κάνεις ένα δυνατό ξεκίνημα! Πρόκειται για κολλαγόνο από ψάρι σε δύο φανταστικές γεύσεις, μάνγκο-πεπόνι και φράουλα-βανίλια, ενισχυμένο με Υαλουρονικό Οξύ. Η πατεντάρισμένη του φόρμουλα με Peptan μπορεί να συμβάλλει στην ενδογενή παραγωγή κολλαγόνου από τον οργανισμό μας, έχει βέλτιστη απορρόφηση και αξιοποίηση και φυσικά συνοδεύεται από κλινικές έρευνες, πιστοποιητικά και επιστημονικές μελέτες! Το κολλαγόνο και το υαλουρονικό οξύ είναι δύο φυσικώς ευρισκόμενες ουσίες στον οργανισμό με εξαιρετικά σημαντικό ρόλο για την υγεία της επιδερμίδας, του συνδετικού ιστού και των αρθρώσεων. Με την πάροδο του χρόνου, η ικανότητα του οργανισμού να παράγει κολλαγόνο και υαλουρονικό οξύ μειώνεται με άμεσα ορατά αποτελέσματα στην επιδερμίδα. Για να διατηρήσει επομένως το δέρμα την ελαστικότητα και τη σφιγηλότητά του, απαιτείται η ενίσχυση τόσο του κολλαγόνου όσο και του υαλουρονικού οξέος. Η φόρμουλα συστατικών του Beautin Collagen μπορεί να συμβάλλει στην ενίσχυση της φυσιολογικής παραγωγής κολλαγόνου από τον οργανισμό, ενώ είναι ενισχυμένο με υαλουρονικό οξύ για βέλτιστα αποτελέσματα. Σε μορφή πεπτιδίων το Beautin Collagen περιέχει υδρολυμένο κολλαγόνο Peptan σε μορφή πεπτιδίων, το οποίο είναι διασπασμένο ήδη στο καταλληλότερο για απορρόφηση από τον ανθρώπινο οργανισμό μέγεθος, για καλύτερη και αποτελεσματικότερη αξιοποίηση. Ορατά αποτελέσματα με χρήση 12 εβδομάδων βάση κλινικών ερευνών. Σημαντικά οφέλη: Ενισχύει την υγεία και την ομορφιά της επιδερμίδας εκ των έσω, βελτιώνει την όψη του δέρματος και δυναμώνει τα μαλλιά και τα νύχια, συμβάλλει στην υγεία του συνδετικού ιστού, των χόνδρων και των αρθρώσεων ενώ διαθέτει αντιοξειδωτικές ιδιότητες που καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες.

beautin-collagen-mango-melon-promo

Κάνε κλικ εδώ για να αποκτήσεις το Beautin Collagen σε μια super προσφορά!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved