Ρίξε χρυσόσκονη στη ζωή σου και γίνε η πριγκίπισσα του παραμυθιού!

Περήφανα στολίζεσαι το υπέρτατο στέμμα της ύπαρξης σου!

Ρίξε χρυσόσκονη στη ζωή σου και γίνε η πριγκίπισσα του παραμυθιού!

Πολλά δεν χρειάζεται να πούμε! Η Σελήνη στο Λέοντα αναλαμβάνει δράση και γεμίζει τον κόσμο ενέργεια και περηφάνια! Βρίσκεται άλλωστε στο κέντρο ενός εντυπωσιακά διαμορφωμένου, φλογερού και δυναμικού πλανητικού σκηνικού κι έτσι τα πάντα θα είναι στον υπερθετικό βαθμό ενώ εσύ καλείσαι να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων και να γοητεύσεις τα πλήθη.

Γεγονότα και καταστάσεις θα σε κάνουν να νιώθεις και να εκπέμπεις περισσότερη δύναμη, χαρά, σταθερότητα και περηφάνια σήμερα, καθότι κάμποσοι πλανήτες βρίσκονται στη φωτιά, το στοιχείο, της ορμής, της δράσης και της αισιοδοξίας! Ώρα κι εσύ λοιπόν να αναλάβεις δράση, να πάρεις τα πάνω σου και να λάμψεις τόσο με την ενέργεια όσο και με την εμφάνισή σου!

Ο ορός νέας γενιάς Murad Resurgence Intensive Age-Diffusing Serum είναι κατάλληλος για την αναδόμηση και σύσφιγξη του δέρματος. Ποια είναι τα κρυφά μυστικά του; Πρωτεΐνες του φυτού Resurrection που καταπολεμούν την αφυδάτωση που προκαλείται από την ορμονική γήρανση και επαναφέρουν τη νεανική λάμψη στο δέρμα, φυτο-οιστρογόνα τα οποία βελτιώνουν την ελαστικότητα και χαρίζουν απαλότητα και Παλμιτικό Τριπεπτίδιο-37, το πεπτίδιο της νεότητας που αναστρέφει τα ορατά σημάδια γήρανσης και εξομαλύνει τις ρυτίδες.
Γιατί το χρειάζεστε; Οι πρωτεΐνες του φυτού Resurrection, βοηθούν στην καταπολέμηση της αφυδάτωσης λόγω ορμονικής γήρανσης και προσδίδουν νεανική λάμψη και λεία, πιο ελαστική επιδερμίδα. Ποια είναι τα βασικά πλεονεκτήματα; Αυξάνει την ελαστικότητα και συσφίγγει το δέρμα και καταπολεμά την αφυδάτωση και επαναφέρει τη λάμψη . Κλινικά αποδεδειγμένα ότι υπάρχει ορατή σύσφιγξη μετά από μία μόλις εφαρμογή, ενώ 81% όσων το δοκίμασαν είδαν σημαντική μείωση των ρυτίδων μετά από 2 εβδομάδες

murad-intense-age-diffusing-serum-30ml

Κάνε κλικ εδώ για να αποκτήσεις το ορό Murad Resurgence Intensive Age-Diffusing Serum σε μια super προσφορά!

Tip: Η ευτυχία ξαφνικά ξαναμπαίνει στη ζωή σου! Οι δυσκολίες και τα προβλήματα δεν εξαφανίζονται, αλλά ευχάριστα γεγονότα από τη μια στιγμή στην άλλη έρχονται να ανοίξουν εκ νέου πόρτες ευτυχίας στη ζωή σου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved