Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 16/6 έως 18/6

Σελήνη στον Αιγόκερω
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 16/6 έως 18/6

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerina

Η μυστήρια γυναίκα μετά από μία εκλειπτική Πανσέληνο, που πυροδότησε εκρηκτικούς μηχανισμούς, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου του Αιγόκερω σήμερα 16/6 στις 9:00 ακριβώς το πρωί, σαν Λονδρέζα που κοιτάζει το ρολόι της για άσκοπη επιβεβαίωση.

Το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα που τη συνοδεύει και κορυφώνεται στις 10:31 το πρωί, δίνει στην ημέρα μια άκρως διαισθητική νότα, που μας κάνει να εισβάλουμε πρώτα απ’ όλα στις φαντασιώσεις μας, που αφορούν περισσότερο την επίτευξη στόχων στον επαγγελματικό τομέα.

Το τρίγωνο με το Δία που ακολουθεί στις 13:04 το μεσημέρι, μας κατευθύνει σε μια γενναιόδωρη συμπεριφορά, μέσα από την οποία σηκώνουμε το κεφάλι και δίνουμε συγχώρεση σε οποιονδήποτε και οτιδήποτε μας έχει ενοχλήσει. Η τάση μας να προσφέρουμε τον εαυτό μας με αντάλλαγμα την αναγνώριση, θα βρει ανταπόκριση και η ευγνωμοσύνη που θα εισπράξουμε, θα γίνει μελλοντική μας παρακαταθήκη.

Στις 16:35 το τετράγωνο με τον Ουρανό ξεβάφει τις γενναιόδωρες προθέσεις μας, μένοντας οι σκληρές γραμμές του προσώπου μας, που σχηματίζονται από την αδιαλλαξία μας και την τάση μας να υπερισχύσουμε με επαναστατική διάθεση. Μην ξεχνάμε πως η επιρροή της έκλειψης είναι ακόμα ενεργή και πυρακτωμένη.

Στις 20:23 η σύνοδος με τον Πλούτωνα, έρχεται να κλείσει την ημέρα, με ένα βράδυ που μοιάζει με ερωτικό θρίλερ, αφού η συναισθηματική ένταση έχει κλιμακωθεί και τα ξεσπάσματα φέρνουν θύελλες διαταράσσοντας την ατμόσφαιρα. Η νευρικότητα, ο θυμός και η αίσθηση της στέρησης, εκτός από τους συντρόφους μας, θα βρουν διάφορους αποδέκτες, με αποτέλεσμα μια στενοχώρια, που δεν θα μπορούμε να χωρέσουμε πουθενά.

Στις 17/6 στις 3:25 το μεσημέρι, το τετράγωνο με τον Κρόνο που επηρεάζει ώρες πριν, κάνει την ημέρα μας να μοιάζει σαν τους ζητιάνους στα φανάρια, που ζητούν απεγνωσμένα να καθαρίσουν τα τζάμια του αυτοκινήτου μας κι εμείς αρνούμαστε.

Η αίσθηση της απογοήτευσης και της απόρριψης μας μελαγχολεί και σίγουρα δεν είναι μια καλή μέρα για τη συναισθηματική μας ισορροπία.

Η ψυχολογία μας χρειάζεται τόνωση, η οποία θα έρθει την επόμενη ημέρα 18/6 με το τρίγωνο με τον Άρη στις 11:08 το πρωί.

Αποκτάμε ξανά τη χαμένη μας αυτοπεποίθηση, αναλαμβάνοντας να πάρουμε στα χέρια μας τις καταστάσεις και να τις ξεδιαλύνουμε, ακόμα και αν το αποτέλεσμα δεν θα είναι το επιθυμητό. Θα έχουμε τουλάχιστον τη χαρά πως προσπαθήσαμε και την ενέργεια και το θάρρος, να το πράξουμε.

Στις 14:48 το μεσημέρι η Σελήνη μπαίνει στον Υδροχόο για ένα συναρπαστικό διήμερο, απόδρασης και ξεσηκωμού.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved