Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 2/3 έως 4/3

Σελήνη στον Λέοντα - Αναμέτρηση με το θηρίο του ενθουσιασμού και της παρόρμησης

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 2/3 έως 4/3

Λίγο πριν την ολόγιομη φάση της, η Σελήνη περνάει από το ζώδιο του Λέοντα σήμερα 2/3 στις 1.35 μετά τα μεσάνυχτα, για να προετοιμάσει το έδαφος μιας συναρπαστικής πανσελήνου.
Στις 11.10 το πρωί το τρίγωνο με τον Κρόνο ανοίγει την ημέρα με τάση να βάλουμε στη θέση τους τα πάντα και τους πάντες. Η γεμάτη αυτοπεποίθηση στάση μας και η συγκροτημένη και δυναμική συμπεριφορά μας, βοηθάνε στην προώθηση υποθέσεων και στην αποφασιστική διεκπεραίωσή τους.
Στις 5.52 το απόγευμα το τρίγωνο με τον Άρη που επηρεάζει από το μεσημέρι έως το βράδυ, μας ενεργοποιεί στο έπακρον, ενώ αισθανόμαστε να ξεχειλίζουμε από ζωντάνια και αντοχή. Αν έχουμε πρόβλημα γρίπης θα αισθανθούμε πως αναρρώνουμε γρήγορα και γενικότερα η αισιόδοξη πλευρά πρωτοστατεί σε ότι κάνουμε ή σκεφτόμαστε.
Το βράδυ είναι προτρεπτικό για έξοδο και διασκέδαση.

Το να επιλέξουμε το βράδυ αυτό για να περάσουμε όμορφα και να νιώσουμε πως ξεφύγουμε από την πεζή καθημερινότητα, είναι η καλύτερη επιλογή, εφόσον στις 3/3 πλέον στις 2.37 μετά τα μεσάνυχτα το τρίγωνο με την Αφροδίτη ερωτοτροπεί με το τρίγωνο με τον Άρη υποσχόμενα ένα αξέχαστο βράδυ.
Στις 6.37 το πρωί το τρίγωνο με τον Ουρανό και λίγα λεπτά αργότερα η σύνοδος με τον Δία ανοίγουν την ημέρα σαν εντυπωσιακά πυροτεχνήματα σε έναν σκοτεινό ουρανό.
Ως το μεσημέρι καλό θα ήταν να έχουμε ένα σημαντικό ραντεβού που θα έχουμε κλείσει από χθες προκειμένου να πετύχουμε ένα στόχο. Επίσης ευνοϊκό μπορεί να αποβεί να παίξουμε ένα τυχερό παιχνίδι ξύνοντας έστω ένα ξυστό που κυκλοφορεί.
Επιπλέον η μέρα ξεσηκώνει και προκαλεί οποιαδήποτε επιθυμία που αλλάζει νωθρά πλευρό μέσα μας.
Όλη η προσοχή μας θα πρέπει να δοθεί στην αντίθεση με τον Ερμή στις 10.46 το πρωί, η οποία τείνει να προκαλέσει εντάσεις και εκνευρισμό λόγω αλαζονικών συμπεριφορών.
Ξεπερνάμε όμως αυτόν τον σκόπελο αν θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι.
Η Σελήνη δεν θα συναντήσει άλλον πλανήτη μένοντας για μια ακόμη φορά σε μεγάλης διάρκειας κενό πορείας, έως τις 4/3 στις 1.58 το μεσημέρι που θα περάσει στην Παρθένο, γινόμενη πανσέληνος.
Σε αυτό το διάστημα κενού πορείας της μπορούμε να επεξεργαστούμε με καθαρό μυαλό όλα όσα διαδραματίστηκαν και να δράσουμε επιπλέον τις μέρες που ακολουθούν.

Λέοντες και Υδροχόοι είναι ιδανικές μέρες να επικοινωνήσετε κάτι που έχετε στο μυαλό σας σε οποιονδήποτε τομέα, ξεχάστε όμως την υπεροψία και τους όρους αν θέλετε να πετύχετε. Ευνοούνται τα τυχερά παιχνίδια.

Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες, μην αφήσετε ούτε στιγμή να πάει χαμένη, δίνοντας στον εαυτό σας την ευκαιρία να χαρεί και να ψυχαγωγηθεί πραγματικά. Μέρες με ευχάριστες εκπλήξεις, κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σας.

Σκορπιοί και Ταύροι, μην εκλαμβάνετε την υποχώρηση σαν συμβιβασμό που σας θίγει. Αυτές οι μέρες είναι καθοριστικές για κάποια ζητήματα. Δείξτε ευελιξία.

Παρθένοι και Ιχθύες, αυτό που σας νοιάζει περισσότερο είναι πώς θα φανείτε χρήσιμοι κοινωνικά και έτσι ικανοποιείτε και τους εαυτούς σας.

Αιγόκεροι και Καρκίνοι η ένταση που αισθάνεστε είναι έντονη και χρειάζεται ψυχραιμία στις κινήσεις και τις αποφάσεις σας. Μην ενεργείτε παρορμητικά όσο δύσκολο και αν σας είναι αυτό, γιατί θα μετανιώσετε.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved