Οικονομικές προβλέψεις, από 26/2 έως 1/3

Το πρώτο σου μέλημα θα πρέπει να είναι η προστασία των κεκτημένων σου

Οικονομικές προβλέψεις, από 26/2 έως 1/3

Ελπίδες, υποσχέσεις αλλά και... πονηριές!

Με δεδομένη την ισχυρή παρουσία του Ποσειδώνα, η Πέμπτη και η Παρασκευή δεν προσφέρονται για σημαντικές οικονομικές πράξεις, αφού είναι γνωστή η «απέχθεια» του πλανήτη της φαντασίας για τους νόμους και την ίδια την... ύπαρξη της αγοράς αλλά και της ιδιοκτησίας. Γι' αυτόν, τίποτα δεν ανήκει σε κανένα και όλα είναι κοινά. Κι αν αυτό ηχεί όμορφα σε ένα κοινωνικό μοντέλο κοινοκτημοσύνης, αντίθετα δημιουργεί πολλά προβλήματα σε ένα κόσμο όπου όλα πωλούνται κι αγοράζονται.
Μπορείς λοιπόν να χαρίσεις χρήματα ή αγαθά κι αν είσαι τυχερός να ευεργετηθείς κι εσύ με ανάλογο τρόπο. Μπορείς ακόμη να ονειρευτείς τι θα έκανες αν ήσουν πλούσιος ή τι θα γινόταν αν ο κόσμος γύρω σου ήταν καλύτερος. Όμως... μέχρι εκεί γιατί στην «κανονική» ζωή θα κληθείς να αντιμετωπίσεις φαινόμενα κλοπής ή απάτης.

Έτσι λοιπόν, το πρώτο σου μέλημα θα πρέπει να είναι η προστασία των κεκτημένων σου από επιβουλές τρίτων κι εδώ είναι χρήσιμο να θυμάσαι ότι οι απατεώνες είναι πάντα ένα βήμα πιο μπροστά από σένα γιατί αυτή είναι η «δουλειά» τους. Επίσης καλό είναι να μην μεταφέρεις μαζί σου πολλά χρήματα, αφού μπορεί να τα χάσεις. Κι αν βέβαια σου τάζουν λαγούς με πετραχήλια, ψάξε προσεκτικά που κρύβεται η... φάκα!
Εδώ σίγουρα θα χρειαστεί να εμπιστευτείς και την διαίσθηση σου, αφού η λογική σου από μόνη της μπορεί να σε προδώσει.

Όσον αφορά στις αγορές σου, οι ορθές επιλογές σου περιορίζονται στα είδη τέχνης ή διακόσμησης, τα αρώματα-αιθέρια έλαια κι οτιδήποτε άπτεται της θρησκείας ή της πίστης σου. Από εκεί και ύστερα θα πρέπει να έχεις τον νου σου για φαινόμενα νοθείας αλλά και για πιθανές αλλοιώσεις στα τρόφιμα. Αν τώρα σου... αρέσουν τα λαθραία, είναι βέβαιο ότι θα έχεις τις... ευκαιρίες σου!

Το Σ/Κ πάντως το κλίμα αλλάζει, αφού την σκυτάλη των πλανητικών επιρροών παραλαμβάνει ο Δίας κι η τύχη σου... ανοίγει! Εδώ το «μενού» έχει δώρα, κεράσματα, γλέντια κι οτιδήποτε μπορεί να σου ανεβάσει την διάθεση, με αποτέλεσμα να γίνεις κι εσύ πιο ανοιχτοχέρης. Όμως, ακόμη κι αν «ξεφύγεις» με σπατάλες ή άσκοπες κινήσεις εντυπωσιασμού... χαλάλι σου, αρκεί βέβαια να μην δανειστείς για «να κάνεις το κομμάτι σου».

Όσον αφορά στις αγορές σου, όπως ίσως κατάλαβες, όλα... επιτρέπονται!

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved