Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 25/2 έως 27/2

Σελήνη στους Διδύμους - Η τελειότητα του εκκρεμούς δεν έχει να κάνει με το ότι πάει γρήγορα, αλλά με το ότι πάει σωστά.

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 25/2 έως 27/2

Ένα πολύ επικοινωνιακό διήμερο είναι αυτό που ακολουθεί με τη Σελήνη να περνάει στους Διδύμους σήμερα 25/2 στις 6.54 το πρωί.

Μετά από αρκετή περίσκεψη στη οποία μας έβαλε το κενό της πορείας της, ξεκινάμε δυναμικά να διεκδικούμε τα πάντα, αρχής γενομένης με το εξάγωνο με τον Άρη στις 2.36 το μεσημέρι και την αντίθεση με τον Κρόνο στις 3.25.
Αυτές οι όψεις που λειτουργούν από το πρωί, μας κινητοποιούν στο έπακρο σε μια μέρα υπερδραστήρια στην οποία μπορούμε να τακτοποιήσουμε πολλές εκκρεμότητες.
Ευνοούνται πολύ οι συζητήσεις, οι διαλέξεις, οι διαπραγματεύσεις, τα παζάρια, η ανταλλαγή απόψεων, το κλείσιμο συμφωνιών και η προώθηση των στόχων μας.
Ωστόσο θα πρέπει να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας πως τίποτα δεν θα είναι εύκολο και θα χρειαστεί κόπος για την επίτευξη.
Στις 5.41 το απόγευμα το εξάγωνο με την Αφροδίτη δίνει ακόμα περισσότερη έμφαση στις επιδιώξεις μας, τις οποίες δεν εγκαταλείπουμε αν δεν ικανοποιηθούμε από το αποτέλεσμα.
Στις 7.14 το απόγευμα το τετράγωνο με τον Ήλιο και στις 8.05 το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, βάζουν προσωρινά φρένο και καλό θα ήταν αυτές τις ώρες και ως το βράδυ να πάψουμε τα επικοινωνιακά πυρά και να χαλαρώσουμε σκεφτόμενοι τακτικές και μεθόδους.
Η τάση μας να εξιδανικεύουμε ανθρώπους και καταστάσεις μπορεί να μας οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα και παραπλανητικές κινήσεις.

Στις 26/1 πλέον στις 1.47 μετά τα μεσάνυχτα, το τρίγωνο με τον Ερμή που επηρεάζει από αργά το προηγούμενο βράδυ μας δίνει ξανά φρεσκάδα και καθαρή σκέψη και οι ώρες αυτές είναι πολύ εποικοδομητικές για την έκφραση, για δουλειά που σχετίζεται με γραπτό λόγο, για σύνταξη επιστολών και διαμόρφωση απόψεων ενός θέματος.
Στις 9.11 το πρωί το εξάγωνο με τον Ουρανό ανοίγει την ημέρα ευχάριστα, πρωτότυπα, με το νου μας αναζωογονημένο και διάθεση για πρωτοβουλίες και άμεσες διευθετήσεις.
Στις 10.43 το εξάγωνο με τον Δία είναι πολύ ευνοϊκό για επιδιώξεις που χρειάζεται να πείσουμε για την αξία των απόψεών μας και ως το μεσημέρι ευνοούνται συσκέψεις, συμβούλια και αποφάσεις.

Η Σελήνη δεν θα συναντήσει άλλον πλανήτη στο διάβα της έως τις 27/1 στις 2.51 το μεσημέρι που θα περάσει στον Καρκίνο, διανύοντας άλλο ένα μεγάλο κενό πορείας που μας βοηθάει να σκεφτούμε ευεργετικά, έξυπνα και μεθοδικά.

Δίδυμοι και Τοξότες είστε έτοιμοι για μεγάλα βήματα, προσέξτε όμως να είστε εστιασμένοι στον στόχο σας χωρίς κανένα περιθώριο να παρασυρθείτε συναισθηματικά.

Παρθένοι και Ιχθύες τα διλλήματα είναι πολλά και το χειρότερο είναι πως δεν μπορείτε να απεμπλακείτε από αυτά. Εμπιστευτείτε τις συμβουλές και τις υποδείξεις όσων έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη.

Κριοί, Ζυγοί, Λέοντες και Υδροχόοι, οι στρατηγικές σας είναι εντυπωσιακές, κινείστε και ελίσσεστε άψογα και τείνετε να πετύχετε ένα δύσκολο στόχο με την αξία σας και την ακροβατική σας μεθοδολογία.

Αιγόκεροι και Καρκίνοι τα νεύρα και οι κόντρες δεν θα σας βγάλουν πουθενά. Ωριμάστε και σκεφτείτε το συμφέρον σας και μη φερθείτε σαν κακομαθημένα παιδιά.

Ταύροι και Σκορπιοί βαδίζετε σταθερά και έχετε τους απαραίτητους συμμάχους. Ωστόσο αν δεν κάνετε την υπέρβαση, εκπλήξεις δεν θα υπάρχουν.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved