Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 21/2 έως 23/2

Σελήνη στον Κριό – Συγχρωτίζομαι μόνο με όσους και όσα χτυπάνε, την καμπάνα της καρδιάς

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 21/2 έως 23/2

Όσο κι αν αμφιβάλαμε και διστάζαμε ως τώρα, ήρθε η στιγμή της δράσης και των αποφάσεων, με τη Σελήνη να περνάει στον Κριό σήμερα 21/2 στις 1.14 μετά τα μεσάνυχτα.
Κάτω από την έντονη επιρροή της Νέας Σελήνης, νιώθουμε σταδιακά να διώχνουμε κάθε ενδοιασμό και να προχωράμε αποφασιστικά σε δηλώσεις, ενέργειες και ανακοινώσεις.

Το βράδυ της 20ης Φεβρουαρίου λίγο πριν η Σελήνη περάσει στον Κριό κατακλυζόμαστε από ενέργεια, υπερκινητικότητα και δραστήρια διάθεση εφόσον στις 1.30 της 21ης Φεβρουαρίου η σύνοδος με την Αφροδίτη και λίγο αργότερα στις 2.28 η σύνοδος με τον Άρη, μας καλούν να λάβουμε άμεσες αποφάσεις και ανυποχώρητες.
Πολύ δυναμικό το βράδυ αυτό με αυτοπεποίθηση και ζωντάνια απαλλαγμένο και από βιαστικές αποφάσεις, εφόσον έχουν δουλευτεί μέρες πριν, απλά μας δίνεται η ευκαιρία να τις εκτελέσουμε.
Στις 8.31 το πρωί το τρίγωνο με τον Κρόνο ανοίγει την ημέρα με ωριμότητα σκέψης και διάθεση να ανακοινώσουμε προθέσεις, να κλείσουμε συμφωνίες και να κάνουμε σαφείς τις θέσεις μας.
Στις 10.43 το τρίγωνο με τον Ερμή, επιβεβαιώνει πως όλα μέσα μας και γύρω μας έχουν μπει σε μια τροχιά που δεν γυρίζει πίσω, γεμίζοντας το Σάββατό μας με πολλές συναναστροφές, επικοινωνιακές κινήσεις, διαβουλεύσεις στην πολιτική σκηνή και διάθεση εξόρμησης προς όλες τις κατευθύνσεις.

Ως το βράδυ βιώνουμε μια συναρπαστική μέρα που δεν λέει να τελειώσει, εφόσον στις 22/1 πλέον, μόλις 4 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα η σύνοδος με τον Ουρανό υπόσχεται ένα ασυνήθιστο, ανατρεπτικό βράδυ με πολλές εναλλαγές και εκπλήξεις.
Όλα μπορεί να συμβούν αυτό το βράδυ και να μας αιφνιδιάσουν ευχάριστα σε όλους τους τομείς.
Στις 1.14 μετά τα μεσάνυχτα το τετράγωνο με τον Πλούτωνα σε σχέση και με την προηγούμενη όψη δίνει πάθος και ένταση, προκαλώντας και αντιπαραθέσεις που σκοπό έχουν να διαφυλάξουν τη στάση και τις αποφάσεις μας.
Ξεκαθαρίσματα με ανθρώπους, ιδεολογικές κόντρες και τάση να πατάξουμε κάθε δισταγμό και φόβο είναι αυτά που πρωταγωνιστούν αυτό το βράδυ.
Στις 2.35 το τρίγωνο με τον Δία κάνει αυτό ακριβώς που χρειάζεται. Μας απαλλάσσει από ότι δεν αντέχουμε, χωρίς τύψεις και ενοχές, αισθανόμενοι λυτρωμένοι από τις πιθανές απώλειες.
Όλη την υπόλοιπη μέρα η Σελήνη δεν συναντά άλλον πλανήτη στο διάβα της αφήνοντάς μας ήσυχους και ανεπηρέαστους να σκεφτούμε τα γεγονότα και τις αλλαγές που συνέβησαν.
Στις 23/2 στις 2.29 μετά τα μεσάνυχτα η Σελήνη περνάει στον Ταύρο, για να μας πεισμώσει εντελώς χωρίς περιθώρια δεύτερης ανάγνωσης των πραγμάτων.

Κριοί, Ζυγοί, Τοξότες, Δίδυμοι, Λέοντες και Υδροχόοι, αλλάζουν πολλά αυτό το διήμερο στην καθημερινότητά σας. Είστε ετοιμοπόλεμοι, αποφασισμένοι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Χαίρεστε για ότι κερδίζετε και δεν λυπάστε καθόλου για ότι χάνετε.

Αιγόκεροι και Καρκίνοι η ένταση θα σας συνοδεύει ακόμα και στην πιο απλή στιγμή. Πάρτε αποφάσεις και μην βαλτώνετε σε δισταγμούς. Σπάστε τα όρια.

Παρθένοι, Ταύροι, Ιχθύες και Σκορπιοί, μελετήστε καλά αυτά που σας προτείνουν και μη βιαστείτε να απαντήσετε. Παράταση χρόνου έχετε αλλά όχι περιθώρια αναβολής.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved