Ο Ήλιος στους Ιχθύες «φωτίζει» τις εκκρεμότητές σου!

Φως στην ξεκούραση, την ίαση και την ελπίδα!

Ο Ήλιος στους Ιχθύες «φωτίζει» τις εκκρεμότητές σου!

Ο Ήλιος σήμερα εισέρχεται στο υδάτινο και συναισθηματικό ζώδιο των Ιχθύων έτσι είναι η πιο σωστή μέρα να στρέψεις την προσοχή σου σε οτιδήποτε μπορεί να σου προσφέρει ανακούφιση τόσο ψυχικά όσο και σωματικά. Μήπως ήρθε ο καιρός να «ψάξεις» λίγο εκείνον τον πονοκέφαλο που σε ταλαιπωρεί εδώ και εβδομάδες αλλά συνεχώς αμελείς, αλλά και να ξεσπάσεις τον θυμό που νιώθεις να σε τρώει μέσα σου για να «ανασάνεις» και να στρέψεις την προσοχή σου κάπου πιο... φωτεινά;

Καλλιτεχνικά δρώμενα, πνευματικές και θρησκευτικές δραστηριότητες, καθώς και επαφές με θεραπευτές, εθελοντές, ευαίσθητους και φερέλπιδες ανθρώπους θα είναι σε πρώτο πλάνο οπότε είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ανανεώσεις τις σκέψεις σου αλλά κυρίως τις... εκκρεμότητες που έχεις αφήσει με το σώμα σου με την ελπίδα ότι θα περάσουν μόνες τους! Δεν θα περάσουν!

H Eubos Hand Repair & Care Cream είναι μια κρέμα χεριών με ειδικά εμπλουτισμένη σύνθεση σε φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες, αλλαντοΐνη, και το πολυενεργό σύμπλεγμα βιταμίνης Ε και πανθενόλης. Περιέχει ειδικά περιποιητικά έλαια προστατεύουν από την ξηρότητα και το σκάσιμο του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζουν βελούδινη απαλότητα. Επιπλέον, απορροφάται γρήγορα και δημιουργεί μια ευχάριστη αίσθηση.

d0245a486f69ec970a3e91e0104f78b8 L

Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε την Eubos Hand Repair & Care Cream σε μια super προσφορά!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved