Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 19/2 έως 21/2

Σελήνη στους Ιχθύες – Το μυστήριο μας αναγνωρίζει και ας μην το θυμόμαστε

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 19/2 έως 21/2

Μέσα στην καρδιά της Νέας της φάσης η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες σήμερα 19/2 στις 1.48 μετά τα μεσάνυχτα.
Η κορύφωσή της στον Υδροχόο λίγα λεπτά πριν άγγιξε πολλές διανοητικές χορδές και έφερε έξαρση στην επικοινωνία των ιδεών και των απόψεων εν όψει και των πολιτικών δρώμενων που εναλλάσσονται ραγδαία.
Στις 8.49 το πρωί το τετράγωνο με τον Κρόνο ανοίγει την ημέρα με μουδιασμένη διάθεση, νιώθοντας σαν να είμαστε στην κατάψυξη και μας έβγαλαν ξαφνικά έξω να ξεπαγώσουμε.
Μια απογοήτευση πλανάται γύρω μας, την οποία αντικαθιστά σιγά σιγά η σύνοδος με τον Ποσειδώνα που κορυφώνεται στις 12.48 το μεσημέρι.
Ως το βράδυ κάθε εριστική διάθεση εγκαταλείπεται και αφηνόμαστε σε χαλαρωτικές δραστηριότητες, ενώ ότι και αν κάνουμε ή λέμε, χαρακτηρίζεται από ηρεμία και συγκατάβαση.
Το συναίσθημα υπερισχύει και η τάση μας είναι ενωτική. Επιπλέον κάθε καλλιτεχνική και δημιουργική ενασχόληση καλύπτει τα κενά μας, ενώ είμαστε εξαιρετικά ευαίσθητοι στον πόνο των άλλων.

Η εξιδανίκευση προσώπων και καταστάσεων επικρατεί, ενώ το πάθος εισχωρεί σε όλα αυτά, καθώς στις 20/1 στις 1.02 μετά τα μεσάνυχτα, κορυφώνεται το εξάγωνο με τον Πλούτωνα.
Σταδιακά λοιπόν πλημμυρίζουμε με συναισθήματα που αποτυπώνονται με διάφορες εκφάνσεις.
Από το σημείο αυτό και μετά η Σελήνη δεν συναντά άλλον πλανήτη στο διάβα της, αφήνοντάς μας μία ολόκληρη μέρα να βυθιζόμαστε σε ένα συναίσθημα που διεγείρει την ευαισθησία ενάντια στη σκληρότητα.
Είμαστε στον δικό μας κόσμο και αισθανόμαστε ερωτευμένοι με ένα σκοπό ή μια ιδέα που θέλουμε να προσεγγίσουμε με κάθε τρόπο.
Μέρα ονειροπόλησης, διαίσθησης και αυξημένης προσφοράς.

Στις 21/1 στις 1.14 μετά τα μεσάνυχτα η Σελήνη περνάει στον Κριό για να βιώσουμε πρωτόγνωρες αλλαγές διάθεσης, που ενισχύονται από την παράλληλη συνοδεία της Αφροδίτη και του Άρη, στο ζώδιο αυτό.

Ιχθύες, Καρκίνοι και Σκορπιοί, οι μέρες αυτές ενισχύουν την ευσπλαχνία σας, θέλετε να προσφέρετε και να νιώσετε χρήσιμοι. Η χαρά μέσα σας κατοικεί μόνο αν έρθει από έξω.

Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ταύροι, η ένταση των συναισθημάτων σας, οδηγεί σε αλλαγές που γίνονται αβίαστα και με πλήρη συνειδητοποίηση. Στο τέλος αυτού του διήμερου, κάτι δεν θα είναι ίδιο. Από το πιο απλό έως το πιο σύνθετο.

Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι, παραμένετε αντιδραστικοί και ανυποχώρητοι κόντρα στους υπόλοιπους, βασισμένοι στη λογική. Ωστόσο το ένστικτό σας φωνάζει απεγνωσμένα να το ακούσετε. Βρείτε τη μέση οδό.

Δίδυμοι και Τοξότες, μην υποτάσσεστε στην απογοήτευση και μην δεχτείτε μοιρολατρικά κάποιες καταστάσεις. Μην φορέσετε σαν ανεπιθύμητο ρούχο την επιθυμία των άλλων.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved