Παρασκευή και 13 με χιουμοριστική διάθεση!

Λίγη εξάντληση, άφθονο γέλιο και ευκαιρίες για νέες γνωριμίες!

Παρασκευή και 13 με χιουμοριστική διάθεση!

Ξέρουμε, σου ζητάμε πολλά! Μάζεψε όμως τα κομμάτια σου μετά τις χτεσινές κρεπάλες γιατί μια νέα μέρα -και κυρίως νύχτα- έρχεται και τώρα που πήρες φόρα στη διασκέδαση δεν -πρέπει να- σε σταματάει τίποτα. Το χιούμορ, οι επαφές και έξοδοι θα αποτελούν χορηγό θετικής ενέργειας, ιδιαίτερα μάλιστα από το απόγευμα και μετά που η περιπετειώδης και επικοινωνιακή Σελήνη στον Τοξότη συναντά τον κοινωνικό Ουρανό και ευνοούνται φιλικές συγκεντρώσεις, νέες γνωριμίες και ενδιαφέροντα που σχετίζονται με ομάδες και παρέες.

Το γεγονός όμως ότι η Σελήνη βρίσκεται σε φάση χάσης ενισχύει την τάση ο ενεργειακός ρυθμός της ημέρας, αν και θετικός, να είναι υποτονικός. Ανέβα λοιπόν και τόνωσε, εκτός από τις δυνάμεις σου, και τον μεταβολισμό σου!

Το νέο Kilokiller Fat Burner, προϊόν επιστημονικής έρευνας των εργαστηρίων Nutrisanté, ενισχύει την καύση του περιττού λίπους και αποτελεί «κλειδί» για την αποτελεσματική απώλεια κιλών και πόντων και την απόκτηση πιο κομψής και σφριγηλής σιλουέτας. Πρόκειται για ένα προϊόν που είναι ειδικά σχεδιασμένο να δρα πρωί αλλά και βράδυ ώστε να «καίει» το λίπος συμβάλλοντας έτσι στην απώλεια βάρους και την καταπολέμηση της όψης φλοιού πορτοκαλιού. Δράση ημέρας: καίει και απομακρύνει το αποθηκευμένο λίπος. Εκχύλισμα Maté: βοηθά στην απομάκρυνση του λίπους, ενισχύοντας την αποικοδόμησή του. Χρώμιο: περιορίζει την απορρόφηση σακχάρων. Δράση νύχτας: αποτρέπει την αποθήκευση του λίπους και καταπολεμά την όψη φλοιού πορτοκαλιού. Γαρκινία: περιορίζει την αποθήκευση του λίπους. Εκχύλισμα σταφυλιού: βοηθά στην τόνωση των αγγείων και στην ενεργοποίηση της μικροκυκλοφορίας, συνεισφέροντας στην αποσυμφόρηση των ιστών και στην καταπολέμηση της κατακράτησης υγρών.

Fat-Burner-28-tabs-enlarge

Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε το Kilokiller Fat Burner σε μια super προσφορά!

Tip: Κάνε ό,τι δεν απαιτεί πολύ κόπο και σου δίνει την ευκαιρία να μάθεις. Φιλοσόφησε και άφησε τον εαυτό σου να περιγελάσει την κούραση, τις αναποδιές και τις προκαταλήψεις.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved