Τα SOS της εβδομάδος, από 13 έως και 19 Φεβρουαρίου

Πώς θα μας επηρεάσουν οι όψεις των πλανητών την εβδομάδα που έρχεται;

Τα SOS της εβδομάδος, από 13 έως και 19 Φεβρουαρίου

Τα ουράνια δρώμενα του επταημέρου και η εν δυνάμει επιρροή τους

Γνωρίζεις πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να σε ευνοούν σε συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.
Πρόκειται αντίστοιχα για τις διαθέσιμες δημιουργικές εφαρμογές και τις SOS τάσεις, που αμφότερες καταγράφονται κατ' ανάγκη στο σύνολο τους ως «δέσμες πιθανοτήτων», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εκδηλωθούν... σώνει και καλά όλες στην καθημερινότητα σου. Πρακτικά η βαρύτητα τους διαμορφώνεται στο μέτρο και με τον τρόπο που επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης σου. Κάποιες από αυτές δηλαδή μπορεί να γίνουν έντονα αισθητές και κάποιες άλλες καθόλου, ανάλογα με την προσωπική ευαισθησία σου.

Η πρόταση της στήλης είναι να προσαρμόζεσαι κατά το δυνατόν στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».
Να ξέρεις ότι η ενέργεια δεν χάνεται και αν τυχόν γίνεις «στόχος» μιας δύσκολης επιρροής, τα ευχολόγια δεν θα σε βοηθήσουν. Εκείνο που πρέπει να κάνεις, όσο βέβαια περνάει από το χέρι σου είναι το να προχωρήσεις έγκαιρα στις εκάστοτε ενεργειακά ισοδύναμες εφαρμογές, ώστε να αποτρέψεις μια ανεπιθύμητη SOS εκδήλωση. Ο δημιουργός κυβερνάει τα άστρα, αυτό είναι το μήνυμα και... καλή σου επιτυχία!

Όσον αφορά στον χρόνο επιρροής των εκάστοτε όψεων, ο γενικός κανόνας είναι πως μπορεί να σε επηρεάσουν για κάποιες ημέρες κι όχι μόνον την ημέρα που «κλείνουν» με ακρίβεια. Υπάρχουν ωστόσο και περιπτώσεις όπου η επιρροή μιας όψης μπορεί να «απλωθεί» χρονικά ακόμη και πέραν της μιας εβδομάδος (αυτό συμβαίνει πάντα όταν μια όψη γίνεται μεταξύ δύο αργών πλανητών.)

______________________________________________________________

Από 13/2 έως 19/2

Ο Ουρανός κι ο Πλούτωνας «ανοίγουν» τον κύκλο των πλανητικών επιρροών, για να ακολουθήσει ο Άρης. Και με αυτά τα δεδομένα, το επταήμερο δεν προβλέπεται ούτε ήρεμο, ούτε βέβαια και... ανιαρό!
Μάλιστα, η Νέα Σελήνη του μήνα (γίνεται τις πρώτες ώρες της Πέμπτης 19/2) θα επεκτείνει χρονικά τις ανωτέρω επιρροές μέχρι τις 19 Μαρτίου.
Ειδικά για την Ελλάδα, σε αυτήν αποτυπώνεται η παράλληλη επιρροή του τροπικού Κρόνου και του αστρικού Ουρανού, δηλαδή μια σύγκρουση-σύνθεση ανάμεσα σε περιοριστικές προθέσεις και ρηξικέλευθες δράσεις. Και σε όλο αυτό το σκηνικό που στήνεται στους ουρανούς, έχει ίσως μεγάλη σημασία ότι το Μεσουράνημα της συγκεκριμένης Νέας Σελήνης στις 18 και 10΄ της Παρθένου «δείχνει» τον γενέθλιο Δία του Αλέξη Τσίπρα που βρίσκεται απέναντι, στις 17 και 10΄ των Ιχθύων. Αυτό σημαίνει ότι από τις 18/2 μέχρι τις 19/3 ο ίδιος μπορεί να σημειώσει μια μεγάλη επιτυχία, κάτι βέβαια που είναι καλό και για την Ελλάδα.

Επί προσωπικού πάντως, τα φώτα πέφτουν στις όψεις της Αφροδίτης, η οποία έχει τα δικά της διαδοχικά «συμβούλια» με τον Ουρανό, τον Πλούτωνα και τον Άρη.
Κακό σημάδι αν είσαι «βολεμένος» συναισθηματικά αλλά και ακτίδα φωτός αν νοιώθεις... απελπισμένος! Όχι πως στοιχειοθετείται κάποιου είδους σταθερότητα, θα έχεις όμως τις ευκαιρίες σου να ξεκολλήσεις από το τίποτα, βιώνοντας καταστάσεις που θα σε «ξυπνήσουν». Κι ύστερα βλέπεις...

Στέκομαι περισσότερο στην σύνοδο Αφροδίτης-Άρη, η οποία ναι μεν θα γίνει με ακρίβεια στις 21/2 αλλά σίγουρα θα σε επηρεάσει από νωρίτερα. Έτσι λοιπόν φαίνεται ότι οι σχέσεις αλλά και η καθημερινότητα σου θα σφραγιστούν από πάθη, έρωτες κι ένα μάλλον περιπετειώδες life style, κάτι που συνάδει και με το «ροζ» περιεχόμενο του Αγίου Βαλεντίνου, που τουλάχιστον για φέτος κλίνει πολύ προς το... κόκκινο! Σημειωτέον πάντως, ότι και για την επιρροή αυτής της όψης ισχύει η παράταση μέχρι τις 19/3.

Εφαρμογές: Έντονος τρόπος ζωής, αίσθηση περιπέτειας. Ερωτισμός, φλερτ, καρδιοχτύπια. Διεκδίκηση, «κυνήγι». Πάθος, ένταση. Μια δυνατή σεξουαλική εμπειρία.
SOS: Ζήλια, ανταγωνισμός. Σεξουαλική παρενόχληση-βία. Φανατισμός. Απιστία, όργια, έκλυτος βίος.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Ταύρους, Παρθένους, Ιχθύες και Ζυγούς.

Επιπλέον, ο Ερμής παύει πια να είναι ανάδρομος, ξεμπλοκάροντας την όποια στασιμότητα της αμέσως προηγούμενης περιόδου, είτε αυτό είναι για καλό, είτε για... κακό!
Βλέπεις, μερικές φορές είναι καλύτερα όταν ΔΕΝ γίνονται πράγματα...

Τέλος, στο μέτωπο των αργών πλανητών αξίζει να σταθείς στην σχετικά σπάνια εμπλοκή του Δία και του Χείρωνα με την Δήμητρα. Τα τρία ουράνια σώματα σχηματίζουν ένα «yod», το οποίο μεταξύ άλλων μπορεί να «δώσει» μια νέα μεγάλη αρχαιολογική ανακάλυψη ή να αποκαλύψει λεπτομέρειες για μια προηγούμενη.
Αναμένονται ακόμη νομικές ρυθμίσεις για περιουσιακά θέματα.

Ας δούμε όμως όλες τις όψεις του επταημέρου με χρονική σειρά, ξεκινώντας από τα... υπόλοιπα της επιρροής του Ουρανού, που θα συνεχίσουν να «τρέχουν» και την Παρασκευή.

Κατ' αρχήν το τετράγωνο του με τη Δήμητρα (Κριός-Αιγόκερως, 13η μοίρα) αναμένεται να ενισχύσει τις τάσεις διαφοροποίησης στην κοινωνία και την πολιτική, ενώ επί προσωπικού σηματοδοτεί κορυφαίες εξελίξεις σε σχέση με τις συνεργασίες σου. Να σου επισημάνω βέβαια ότι η άμεση επιρροή της συγκεκριμένης όψης εκτείνεται και πέραν του Σ/Κ.

Εφαρμογές: Μια «αδόκιμη» αλλά επιτυχημένη συνεργασία. Μια απροσδόκητα θετική νομική απόφαση. Πολιτική ανανέωση, φρέσκες ιδέες. Απελευθέρωση, χειραφέτηση. Πρωτοποριακή μόδα.
SOS: Διακοπή μιας συνεργασίας. Μια απροσδόκητα αρνητική νομική απόφαση. Καταγγελία μιας σύμβασης. Ακραία ρήξη, πρόκληση για την πρόκληση. Αψυχολόγητη ή σπασμωδική πολιτική. Ένα αεροπορικό δυστύχημα.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους, Υδροχόους αλλά και Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες ή Ιχθύες, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 12/6, 11/9, 12/12 και 11/3 αντίστοιχα.

Παράλληλα, η «κρυφή» σύνοδος του αστρικού Ουρανού με την τροπική Αφροδίτη στην 19η μοίρα των Ιχθύων, τείνει να αλλάξει κάποια βασικά δεδομένα στις σχέσεις σου. Εδώ, η άμεση επιρροή της όψης εξαντλείται μέχρι την Παρασκευή.

Εφαρμογές: Μια νέα, όσο και απρόβλεπτη γνωριμία. Επιλογές που διαφέρουν και ξεχωρίζουν. Αγάπη στο διαφορετικό ή το μοντέρνο. Μια πρωτότυπη σύλληψη ή παρουσίαση. Μια ευχάριστη έκπληξη. Αγορά σπάνιων ή πολύ ιδιαίτερων ειδών. Αλλαγή εμφάνισης. Υποστήριξη ή συμπαράσταση από ξένους.
SOS: Ένας ξαφνικός χωρισμός. Εκκεντρικότητα, πρόκληση. Προβλήματα με οικείους.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ιχθύες, Παρθένους, Ταύρους, Υδροχόους αλλά και Κριούς ή Ζυγούς, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 2/4 και 6/10 αντίστοιχα.

Την ίδια ημέρα, την Πέμπτη, σχηματίζεται κι ένα «κρυφό» τετράγωνο ανάμεσα στην τροπική Αφροδίτη και την αστρική Δήμητρα (Ιχθύες-Τοξότης, 19η μοίρα). Από μόνη της η συγκεκριμένη όψη παραπέμπει σε κοινωνικές εκδηλώσεις και βελτίωση των σχέσεων σε όλα τα επίπεδα, ωστόσο η συμμετοχή του Ουρανού είναι μάλλον... καταδικαστική για τις ήδη διαμορφωμένες ισορροπίες. Αντίθετα, οτιδήποτε «φρέσκο» κι ανατρεπτικό είναι καλοδεχούμενο!

Εφαρμογές: Δεξίωση, πάρτι, κοινωνική εκδήλωση. Ενδιαφέρον για την μόδα την ομορφιά και θέματα life style. Βελτίωση των διαπροσωπικών σχέσεων. Δημόσιες σχέσεις. Μια σημαίνουσα γνωριμία. Αγορές ρούχων και αξεσουάρ.
SOS: Υπερβολική ενασχόληση με τις ζωές των άλλων. Κενότητα, ματαιοδοξία.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ζυγούς, Ταύρους, Ιχθύες, Παρθένους αλλά και τους Διδύμους ή Τοξότες, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 11/6 και 11/12 αντίστοιχα.

Βέβαια, σχεδόν ταυτόχρονα με τον Ουρανό ξεδιπλώνει τις... αρετές του και ο Πλούτωνας.

Την... Παρασκευή και 13, το «κρυφό» τετράγωνο ανάμεσα στην τροπική Αφροδίτη και τον αστρικό Πλούτωνα (Ιχθύες-Τοξότης, 20η μοίρα) είναι σε θέση να κάνει την καθημερινότητα σου... ολίγον τι θρίλερ!

Εφαρμογές: Μια παθιασμένη σχέση. Μια καταλυτική σχέση. Μια πολύ δυνατή ερωτική εμπειρία. Αναγέννηση μιας σχέσης. Καθαριότητα σε βάθος. Gothic τάσεις. Αποζημίωση, κληρονομιά. Αγάπη στο μυστήριο. Νυκτερινή ζωή.
SOS: Απώλεια, πένθος. Ζήλια, φθόνος. Το τέλος μιας σχέσης. Πορνεία, πορνογραφία.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ιχθύες, Παρθένους, Ταύρους, Σκορπιούς αλλά και Διδύμους ή Τοξότες, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 12/6 και 12/12 αντίστοιχα.

Το Σάββατο, η Δήμητρα συναντά τον Πλούτωνα στην 14η μοίρα του Αιγόκερω, δίνοντας έμφαση σε υπόγειες διαδρομές. Από τη μια πλευρά η χειραγώγηση κι από την άλλη το ξεσκέπασμα. Να δούμε αν θα νικήσουν οι «καλοί»...
Κι αυτή η όψη πάντως, ως προς την επιρροή της έχει μια σχετικά μεγάλη χρονική εμβέλεια.

Εφαρμογές: Μια οικονομική συμφωνία. Κέρδη από ζημιές άλλων. Αποκάλυψη και δημοσιοποίηση παρανομιών. Κρυφή υποστήριξη σε μια νομική διαμάχη, μια αποτελεσματική «συμφωνία με τον διάβολο». Στήσιμο ενός δικτύου αντικατασκοπίας. Συμμετοχή σε μια μυστική ομάδα. Σεξ απήλ που κερδίζει.
SOS: Υπονόμευση, χειραγώγηση. «Στημένη» διαπραγμάτευση. Μια καταστροφική νομική απόφαση. Μια εκβιαστική συνεργασία. Τρομοκρατία. Μια καταστροφή μεγάλης κλίμακας. Στήσιμο ενός παράνομου δικτύου, διαπλοκή. Μαφιόζικες πρακτικές.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Αιγόκερους, Καρκίνους, Σκορπιούς, Ζυγούς αλλά και τους Διδύμους ή Τοξότες, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 12/6 και 12/12 αντίστοιχα.

Την Κυριακή, ο αστρικός Ήλιος συναντά τον τροπικό Ερμή στην 2η μοίρα του Υδροχόου, δίνοντας περισσότερο χρώμα και κίνηση στην καθημερινότητα σου.

Εφαρμογές: Επαφές, συζητήσεις, συμφωνίες. Επικοινωνία, δικτύωση. Μετακινήσεις ταξίδια. Ρύθμιση τεχνικών θεμάτων, αγορά αξεσουάρ.
SOS: Άσκοπη περιπλάνηση, συζητήσεις «περί ανέμων και υδάτων».

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Λέοντες, Υδροχόους και Διδύμους

Την Τρίτη, ο τροπικός Άρης συναντά την αστρική Έριδα στην 28η μοίρα των Ιχθύων, απαιτώντας την προσοχή σου σε θέματα υγείας, εργασίας και τεχνολογίας.

Εφαρμογές: Εντατική εργασία. Δραστική αντιμετώπιση μιας εστίας μόλυνσης. Δραστική θεραπεία, εγχείρηση. Στρατιωτικές ασκήσεις. Χρήση βαρέων μηχανημάτων. Τεμάχισμα, κερματισμός. Ρομποτική.
SOS: Προσβολή από ένα επιθετικό μικρόβιο. Εργασιακή διαμάχη, απόλυση. Μια στρατιωτική επίθεση. Ατύχημα ή έκρηξη σε στρατιωτική μονάδα. Ηλεκτρονικός πόλεμος. Μια ιατρική διαμάχη. Κόπωση υλικού που προκαλεί ένα σοβαρό ατύχημα. Φωτιά σε παραγωγική μονάδα.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Ιχθύες, Παρθένους αλλά και τους Ζυγούς που έχουν γεννηθεί κοντά στις 14/10.

Την Τετάρτη, ο αστρικός Άρης τετραγωνίζεται με τον τροπικό Κρόνο (Ιχθύες-Τοξότης, 4η μοίρα), θέτοντας το πλαίσιο μιας προσπάθειας που ξεκινά από την μετωπική σύγκρουση αλλά μπορεί να καταλήξει σε έναν επωφελή συμβιβασμό. Εδώ, κάθε «μαγκιά» έχει το κόστος της αλλά και κάθε ανοχή το δικό της. Μέτρο χρειάζεσαι.

Εφαρμογές: Συμβιβασμός, στρατηγική. Σκληρή και μεθοδική εργασία, αντοχή.
SOS: Ένα σοβαρό ατύχημα. Δράση σε κακό timing. Ενεργειακό έλλειμμα, κατάπτωση.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ιχθύες, Τοξότες, Διδύμους, Παρθένους, Κριούς και Αιγόκερους.

Την Πέμπτη, εκτός από την Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου, έχουμε τρεις ακόμη όψεις να σχηματίζονται με ακρίβεια.

Κατ' αρχήν, η τροπική Αφροδίτη συναντά την αστρική Έριδα στην 28η μοίρα των Ιχθύων, φέρνοντας στο προσκήνιο τα.. καλά της εργασίας!

Εφαρμογές: «Το τερπνόν μετά του ωφελίμου». Βελτίωση των εργασιακών σχέσεων, ανεύρεση εργασίας. Μια σχέση στο χώρο εργασίας. Φροντίδα του σώματος, καλλυντικά, κρέμες. Πλαστική χειρουργική. Αγάπη στα ζώα. Παροχή υπηρεσιών με αμοιβαίο όφελος. Γραμματειακή υποστήριξη. Τακτοποίηση, καθαριότητα, νοικοκυριό.
SOS: Μια σχέση μονομερούς συμφέροντος. Παρενόχληση στο χώρο εργασίας.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ιχθύες, Παρθένους, Ταύρους αλλά και τους Κριούς ή Ζυγούς, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 12/4 και 14/10 αντίστοιχα.

Επιπλέον η αστρική Αφροδίτη τετραγωνίζεται με τον τροπικό Κρόνο (Ιχθύες-Τοξότης, 4η μοίρα) συμβάλλοντας σε μια κάποια συναισθηματική ή οικονομική στέρηση, ιδιαίτερα αν... βιάζεσαι!

Εφαρμογές: Ένας χρήσιμος περιορισμός, εκπλήρωση μιας υποχρέωσης. Αρχή μιας δίαιτας. Αναγκαίες δημόσιες σχέσεις. Μια σχέση με διαφορά ηλικίας.
SOS: Στενοχώρια, χωρισμός. Μια οικονομική απώλεια, έλλειψη αγαθών. Ερωτική δυστοκία, μια σχέση με ήδη δεσμευμένο άτομο.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Τοξότες, Διδύμους, Παρθένους, Ιχθύες, Ταύρους και Αιγόκερους.

Την ίδια ημέρα, ο Ερμής σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Κρόνο, επισημαίνοντας κι αυτός ότι «αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι»!

Εφαρμογές: Αναγκαίες όσο και χρήσιμες επαφές. Οργάνωση, ταξινόμηση. Μια λεπτομερής εργασία, υπολογισμοί. Γραπτός λόγος. Επάρκεια σε νόμιμα έγγραφα. Προνοητικότητα που δικαιώνεται. Επιτυχημένες εξετάσεις.
SOS: Καθυστέρηση, εμπλοκή, «κόλλημα». Ανεπάρκεια εγγράφων ή εξοπλισμού. Πρόστιμο, ποινή, τιμωρία. Υπερβολική αυστηρότητα ή κριτική. Τυπολατρία. Βλάβη, ζημιά.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Διδύμους, Τοξότες, Λέοντες, Υδροχόους, Αιγόκερους αλλά και τους Καρκίνους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 28/6.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved