Η Σελήνη στον Τοξότη σας εύχεται… καλά κρασιά!

Γλέντι, χορός, κρασί και «στα κάρβουνα»... ξανασμιξίματα!

Η Σελήνη στον Τοξότη σας εύχεται… καλά κρασιά!

Σήμερα είναι μια από τις λίγες ημέρες του χρόνου που, όχι μόνο επιτρέπεται, αλλά σχεδόν... επιβάλλεται να το ρίξεις έξω, να φας, να πιεις -αρκεί μετά να μην οδηγήσεις, να χορέψεις και να ξυπνήσεις την επόμενη ημέρα με hang over αλλά με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά! Λίγο πριν τις 7.00 το απόγευμα άλλωστε η Σελήνη εισέρχεται στο χαρούμενο, εύθυμο και πληθωρικό ζώδιο του Τοξότη «τσικνίζοντας» ένα πλούσιο μενού με κρέας, άφθονο κέφι και μπόλικη χαρά.

Η εξωστρεφή φύση του ζωδίου ευνοεί την επικοινωνία με του άλλους, τις εξόδους και το ξεφάντωμα σε πλατείες και ανοιχτούς χορούς. Επιπλέον, ο κυβερνήτης της Σελήνης στον χαρωπό Τοξότη, ο Δίας, κινείται ανάδρομος στον φλογερό Λέοντα ευνοώντας να διασκεδάσεις σε χώρους ή με πρόσωπα όπως άλλοτε ενώ δεν αποκλείεται ο εορτασμός της Τσικνοπέμπτης να γίνει αφορμή για κάθε λογής συνενώσεις εκ νέου και... ερωτικές επανασυνδέσεις. Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν, δεν γλιτώνεις από πουθενά καθώς και θα βγεις, και καλά θα περάσεις και -οφείλεις να- λάμπεις όχι μόνο το «γεμάτο» βράδυ που σε περιμένει όσο -ναι δυστυχώς πρέπει να στο θυμίσουμε- και την επόμενη ημέρα στο γραφείο που, το παυσίπονο που θα πετάξεις στο ποτήρι, θα «προδώσει» τα χτεσινοβραδινά σου καμώματα!

Η Vichy Liftactiv Supreme είναι στο πλευρό σου να σε βγάλει... ασπροπρόσωπη! Η κρέμα που ανήκει στη νέα γενιά προϊόντων καθημερινής φροντίδας με συνεχή δράση ενάντια στα σημάδια της γήρανσης, διατηρεί την επιδερμίδα νεανική κάθε ώρα της ημέρας, ενώ το αποτέλεσμα είναι άμεσο, ορατό μέσα σε μόλις λίγες ώρες. Επιπλέον, απαλύνει άμεσα τις ρυτίδες και τις ατέλειες της επιδερμίδας και χαρίζει λάμψη. Μέχρι το βράδυ τα χαρακτηριστικά του προσώπου διατηρούνται νεανικά και ξεκούραστα, ενώ από τον 1ο μήνα οι βαθιές ρυτίδες απαλύνονται και η επιδερμίδα είναι ορατά πιο σφριγηλή.

vichy liftactiv sup

Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε το Vichy Liftactiv Supreme σε μια super προσφορά!

Tip: Έχεις όλες τις ευχές μας να περάσεις super αλλά και την «άδεια» των πλανητών να το.. τσικνίσεις μέχρι πρωίας! Χρειάζεται όμως μεγάλη προσοχή ώστε να μην ξεφύγεις από τα όρια του «περνάω καλά» στα όρια του «έπρεπε-να-έχω-σταματήσει-να-πίνω-πριν-4-ποτηράκια». Στην δεύτερη αυτή περίπτωση απλά να γνωρίζεις ότι και πρόβλημα στην παρέα σου θα δημιουργήσεις και εσύ θα έχεις χαλάσει τη βραδιά σου! Αξίζει;;;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved