Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης 14/6 έως 16/6

Σελήνη στον Τοξότη
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης 14/6 έως 16/6

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerina

Η μυστήρια γυναίκα μετά από ένα άκρως ηδονικό διήμερο, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου του Τοξότη σήμερα 14/6 στις 5:39 το πρωί.

Το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που ανοίγει την ημέρα στις 7.08 το πρωί, δίνει την αίσθηση της αναζήτησης του χαμένου θησαυρού, με τη διάθεση έτοιμη να ανακαλύψει νέες προοπτικές, που θα αλλάξουν ριζικά την καθημερινότητα.

Στις 12:54 το μεσημέρι το τρίγωνο με τον Ουρανό που επηρεάζει ως το απόγευμα, μας προτρέπει να δράσουμε αποτελεσματικά και σε οποιοδήποτε επίπεδο.

Είμαστε αισιόδοξοι, γεμάτοι ενεργητικότητα και ζωντάνια, ενώ το χιούμορ μας, αποσοβεί κάθε κίνδυνο της υπερβολικής εξωστρέφειας, κάνοντάς μας και ιδιαίτερα δημοφιλείς.

Στις 15:47 η αντίθεση με την Αφροδίτη έρχεται για να συνεχίσει το ήδη ξεσηκωμένο κλίμα και να προσθέσει την ανάγκη για διασκέδαση, σε ένα ξεφάντωμα γέλιου και επικοινωνιακών υπερβολών.

Στις 23:18 το βράδυ και ενώ η μέρα μοιάζει με πενταήμερη εκδρομή που οι μαθητές ήπιαν λίγα mochitos παραπάνω, το εξάγωνο με τον Κρόνο έρχεται να προσγειώσει την κατάσταση, ώστε να μην χαθεί ο αυτοέλεγχος και να μείνει πραγματικά αξέχαστη η ημέρα.

Στις 15/6 μας ακολουθεί η διάθεση της προηγούμενης ημέρας, που εξακολουθεί να μοιάζει με πολύχρωμη πεταλούδα που τριγυρνά αμέριμνη και εκθαμβωτική, μπροστά στα μάτια των άλλων. Στις 23:14 το βράδυ η αντίθεση με τον Ήλιο που επηρεάζει από το απόγευμα, μπορεί να φέρει μια μικρή ένταση, την οποία καλό θα ήταν να κοιμίσουμε μαζί με την ωραία ανάμνηση, χωρίς προστριβές.

Στις 16/6 στις 6:31 το πρωί, η αντίθεση με τον Ερμή ξεκινά την ημέρα με νευρική διάθεση και θα ήταν σοφό, να μην ξεκινήσουμε καμία δραστηριότητα που να χρειάζεται αντίλογο ή οποιαδήποτε διεκδίκηση. Τα σημαντικά ραντεβού μπορούν να μετατεθούν μετά το μεσημέρι, που η Σελήνη θα έχει αλλάξει ζώδιο.

Στις 9:00 το πρωί, η Σελήνη μπαίνει στον Αιγόκερω για μια συναισθηματική βουτιά, σαν ξεβράχωμα ροφού σε ψαροντούφεκο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved