Η Σελήνη στον Σκορπιό προειδοποιεί: Έρχεται έρωτας!

Ετοιμάσου! Με τη Σελήνη στον Σκορπιό, το παιχνίδι του έρωτα ξεκινά!

Η Σελήνη στον Σκορπιό προειδοποιεί: Έρχεται έρωτας!

Η μέρα ξεκινά νωρίς το πρωί με την ανάλαφρη και θετική Σελήνη στο Ζυγό που στη συνέχεια εισέρχεται στην έντονο και εξαιρετικά παθιασμένο ζώδιο του Σκορπιού. Τι σημαίνει αυτό; Το πάθος θα σου έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις και θα σε οδηγήσει εκεί που δεν έχεις φανταστεί...

Στο παιχνίδι του έρωτα, το πάθος και η σεξουαλικότητα θα σε σπρώχνουν προς την αμαρτία αλλά και το δόσιμο... το απόλυτο, το χωρίς όρους, εξαιρέσεις ή επιφυλάξεις. Αν σκεφτείς έστω και για μια στιγμή ότι μπορείς να ελέγξεις την κατάσταση, απλά θα χάσεις χρόνο. Έτσι το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να είσαι έτοιμη και... μυρωδάτη!

Το Wish από τον Chopard είναι ένα άρωμα βανίλιας για γυναίκες και κυκλοφόρησε το έτος 1999. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι η Nathalie Lorson. Οι νότες κορυφής είναι αγιόκλημα, αγριοφράουλα, μαύρη ακακία, άνθη πορτοκαλιάς, καρύδα, λαγοκερασιά/ριβήσιον και ροδόξυλο Βραζιλίας, οι μεσαίες νότες είναι μέλι, βιολέτα, ορχιδέα, γάλα, ηλιοτρόπιο και κρίνο της κοιλάδας, ενώ τέλος οι νότες βάσης είναι σανδαλόξυλο, αμπερι, πατσουλί, βανίλια, καραμέλα και θυμίαμα.

chopard-wish-eau-de-parfum-75ml-femall.gr 2

Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε το Wish από τον Chopard σε μια super προσφορά!

Tip: Η μέρα σήμερα, εκτός από έρωτα, θα φέρει στην επιφάνεια ζήλιες και κτητικές διαθέσεις, ενώ οι καταστάσεις θα ευνοούν τόσο τη σάτιρα όσο και τις ατάκες με... βιτριολικό περιεχόμενο. Προσοχή!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved