Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 10/2 έως 12/2

Σελήνη στον Σκορπιό - Ταλέντο είναι να έχεις τη λαχτάρα να κάνεις οτιδήποτε

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 10/2 έως 12/2

Ένα διήμερο παθιασμένο και ερωτικό στο οποίο επιθυμούμε να έχουμε τον πλήρη έλεγχο, είναι αυτό που ακολουθεί, καθώς η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό σήμερα 10/2 στις 9.06 το πρωί.

Η μέρα ανοίγει με το τρίγωνο με τον ανάδρομο ακόμα Ερμή στις 11.50 το πρωί, και ως το απόγευμα η όψη αυτή θα ευνοεί ζητήματα του παρελθόντος, που μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια.
Αν τρέξουμε ένα θέμα που έχουμε καταπιαστεί και παλιά, υπάρχει περίπτωση να το λύσουμε, αλλά ως το βράδυ θα υπάρχει πολύς εκνευρισμός που θα κρύβεται μέσα μας και προς τα έξω θα βγαίνει σαν αφηρημάδα και έλλειψη συγκέντρωσης.
Στις 10.16 το βράδυ το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα μας βάζει από το απόγευμα και μετά στη κούνια του ρομαντισμού και της άφεσης, ενώ είναι ιδανικό βράδυ για καλλιτεχνικές ασχολίες, παραστάσεις με βαθύ μυστήριο και γεμάτες αλληγορία, άκουσμα αγαπημένης μουσικής και ερωτικές συνευρέσεις υπό το φως των κεριών και της σαγήνης.

Στις 11/2 στις 1.30 το μεσημέρι το εξάγωνο με τον Πλούτωνα ανοίγει την ημέρα με πάθος και φούντωση που περισσεύουν από την προηγούμενη νύχτα, ενώ ως το απόγευμα είμαστε προορισμένοι να ελέγχουμε τα πάντα και τους πάντες, θέλοντας να είμαστε βέβαιοι για τις προθέσεις και τα συναισθήματά τους.
Στις 6.10 το απόγευμα το τετράγωνο με τον Δία, διογκώνει το συναίσθημα και τις εμμονές γινόμενοι υπερβολικοί σε ότι κάνουμε.
Στις 9.48 το βράδυ το τρίγωνο με την Αφροδίτη υπόσχεται ένα φλογερό, μυστηριακό και άκρως ερωτικό βράδυ με την αίσθηση της λαγνείας και της απόλυτης παράδοσης στο συναίσθημα.

Στις 12/2 στις 5.49 τα ξημερώματα το τετράγωνο με τον Ήλιο, δεν θα μπορέσει να επιβληθεί στο τρίγωνο με τον Άρη που ακολουθεί στις 7.34 το πρωί, κάνοντάς μας πολύ ενεργητικούς και δραστήριους σε ότι αφορά υποθέσεις που χρειάζονται διερεύνηση, παρασκηνιακές ανιχνεύσεις και μυστικές κινήσεις, ως το απόγευμα στις 6.48, που η Σελήνη περνάει στον Τοξότη.

Σκορπιοί, Ιχθύες και Καρκίνοι, ο ερωτισμός και το πάθος κυριαρχούν, ενώ είστε ικανοί να παραπλανήσετε και να φέρετε στα μέτρα σας καταστάσεις και ανθρώπους.

Αιγόκεροι, Ταύροι και Παρθένοι, χειρίζεστε τις καταστάσεις ολοκληρωτικά, επιβάλλεστε και πείθετε, ενώ μπορείτε να διευθετήσετε θέματα από το παρελθόν με άνεση και επιτυχία.

Λέοντες και Υδροχόοι αισθάνεστε εγκλωβισμένοι και πιεσμένοι και έχετε την τάση να κάνετε λάθος κινήσεις στην προσπάθειά σας να αισθανθείτε καλύτερα. Η δράση σας τείνει να είναι νωχελική και υπόγεια.

Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες, σας απασχολούν περισσότερο οικονομικά θέματα και έχετε αρκετά ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα. Ωστόσο το πλεόνασμα της αισιοδοξίας σας θα ξοδευτεί ευεργετικά ώσπου να ξαναγεμίσει σύντομα.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved