Σελήνη στην Παρθένο VS Αφροδίτης = Love is in the air

Μύρισε έρωτας...

Σελήνη στην Παρθένο VS Αφροδίτης = Love is in the air

«Το μεγαλύτερο αμάρτημα στον έρωτα είναι η αδιαφορία» είχε πει ο Βολταίρος και σήμερα είναι η μέρα να ΜΗΝ τον δικαιώσεις. Με την μεθοδική και τακτική Σελήνη στην Παρθένο σε όψη αντίθεσης με την Αφροδίτη σήμερα είναι η πιο σωστή μέρα να ασχοληθείς με θέματα ομορφιάς και έρωτα... Ή ακόμα πιο σωστά... ομορφιάς στον έρωτα.

Γιατί, ποιος είπε ότι οι ερωτευμένοι πρέπει να ανταλλάσουν δώρα μόνο την ημέρα των ερωτευμένων; Μην περιμένεις λοιπόν να περάσουν οι μέρες και ετοίμασε στον καλό σου μια... μοσχομυριστή και πραγματική έκπληξη που θα κάνει εκείνον να λιώσει από έρωτα κι εσένα να λιώνεις κάθε φορά που θα τον αγκαλιάζεις από την υπέροχη μυρωδιά του!

Το άρωμα Touch της Burberry, δυναμικό και αρρενωπό, με μοναδική γοητεία, εκφράζει την ουσία της ζωής, την ελευθερία και τη ζωντάνια, τη μεθυστική σαγήνη και το πάθος του ερωτικού σκιρτήματος... Ένα άρωμα για όλες τις στιγμές της ζωής του μοντέρνου άνδρα, γεμάτο αντιθέσεις για να αποδώσει όλα τα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν, εμπλουτισμένο με τη φρεσκάδα ενός πλούσιου μπουκέτου λουλουδιών σε συνδυασμό με την ένταση που προσδίδουν οι θερμές νότες πολύτιμων ξύλων, επιδεικνύει μεγαλοπρεπώς την πολυτέλεια του οίκου Burberry!

burberry-touch-for-men-edp-50-ml

Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε το άρωμα Touch της Burberry σε μια super προσφορά!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved