Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 05° 22' 49" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 26° 28' 40" ΙΧΘΥΕΣ
ΕΡΜΗΣ - 19° 33' 30" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 21° 59' 09" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 21° 01' 30" ΖΥΓΟΣ
ΔΙΑΣ - 14° 36' 53" ΤΑΥΡΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 01° 35' 49" ΙΧΘΥΕΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 22° 41' 38" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 26° 00' 57" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 27° 55' 39" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 24° 55' 27" ΚΡΙΟΣ R

Τα SOS της εβδομάδος, από 6 έως και 12 Φεβρουαρίου

Πώς θα μας επηρεάσουν οι όψεις των πλανητών την εβδομάδα που έρχεται;

Τα SOS της εβδομάδος, από 6 έως και 12 Φεβρουαρίου

Τα ουράνια δρώμενα του επταημέρου και η εν δυνάμει επιρροή τους

Γνωρίζεις πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να σε ευνοούν σε συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.
Πρόκειται αντίστοιχα για τις διαθέσιμες δημιουργικές εφαρμογές και τις SOS τάσεις, που αμφότερες καταγράφονται κατ' ανάγκη στο σύνολο τους ως «δέσμες πιθανοτήτων», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εκδηλωθούν... σώνει και καλά όλες στην καθημερινότητα σου. Πρακτικά η βαρύτητα τους διαμορφώνεται στο μέτρο και με τον τρόπο που επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης σου. Κάποιες από αυτές δηλαδή μπορεί να γίνουν έντονα αισθητές και κάποιες άλλες καθόλου, ανάλογα με την προσωπική ευαισθησία σου.

Η πρόταση της στήλης είναι να προσαρμόζεσαι κατά το δυνατόν στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».
Να ξέρεις ότι η ενέργεια δεν χάνεται και αν τυχόν γίνεις «στόχος» μιας δύσκολης επιρροής, τα ευχολόγια δεν θα σε βοηθήσουν. Εκείνο που πρέπει να κάνεις, όσο βέβαια περνάει από το χέρι σου είναι το να προχωρήσεις έγκαιρα στις εκάστοτε ενεργειακά ισοδύναμες εφαρμογές, ώστε να αποτρέψεις μια ανεπιθύμητη SOS εκδήλωση. Ο δημιουργός κυβερνάει τα άστρα, αυτό είναι το μήνυμα και... καλή σου επιτυχία!

Όσον αφορά στον χρόνο επιρροής των εκάστοτε όψεων, ο γενικός κανόνας είναι πως μπορεί να σε επηρεάσουν για κάποιες ημέρες κι όχι μόνον την ημέρα που «κλείνουν» με ακρίβεια. Υπάρχουν ωστόσο και περιπτώσεις όπου η επιρροή μιας όψης μπορεί να «απλωθεί» χρονικά ακόμη και πέραν της μιας εβδομάδος (αυτό συμβαίνει πάντα όταν μια όψη γίνεται μεταξύ δύο αργών πλανητών.)

______________________________________________________________

Από 6/2 έως 12/2

Κατά τη διάρκεια του επταημέρου έχουμε σημαντικά ουράνια δρώμενα, με το καθένα φυσικά να έχει τη σημασία του.
Πριν όμως σου παραθέσω τις πλανητικές όψεις με χρονολογική σειρά, να σου θυμίσω ότι ο Ερμής εξακολουθεί να βρίσκεται σε ανάδρομη τροχιά, βάζοντας το δικό του σφραγίδα στην καθημερινότητα σου
Μέχρι τις 12/2 που θα επανέλθει σε ορθή φορά, αποκτούν προτεραιότητα υποθέσεις οι οποίες είχαν μείνει ανολοκλήρωτες στο παρελθόν, ενώ από την άλλη πλευρά κάποιες εντελώς νέες πρωτοβουλίες θα χρειαστούν αναθεώρηση.

Εφαρμογές: Συνέχιση μιας ανολοκλήρωτης υπόθεσης. Αξιοποίηση αποθηκευμένου υλικού. Συμπλήρωση των κενών. Ανεύρεση ενός εναλλακτικού δρόμου.
SOS: Εμπόδια στις μετακινήσεις και την επικοινωνία. Πρωτοβουλίες που σκοντάφτουν σε απροσδόκητες καταστάσεις. Συμφωνίες ή συμβόλαια που θα επανεξεταστούν.

Επί προσωπικού, ο ανάδρομος Ερμής θα επηρεάσει πρωτίστως: Υδροχόους, Λέοντες, Διδύμους, Αιγόκερους και Καρκίνους.

Κατά τα άλλα...

 

Την Παρασκευή, ο Ήλιος σχηματίζει μια αντίθεση με τον Δία (Υδροχόος-Λέων, 19η μοίρα), ευνοώντας κάθε νέο ξεκίνημα σου.

Εφαρμογές: Τύχη, κέρδος, βοήθεια από ισχυρούς. Ένα ευοίωνο ξεκίνημα. Κερδισμένες εντυπώσεις.
SOS: Υπερβολές, αμετροέπεια. Σπατάλη. Ανευθυνότητα, επιπολαιότητα. Μια χαμένη ευκαιρία.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Υδροχόους, Λέοντες, Τοξότες αλλά και Καρκίνους ή Αιγόκερους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 17/7 και 15/1 αντίστοιχα.

Την ίδια ημέρα, η αστρική Αφροδίτη σχηματίζει κι αυτή μια αντίθεση με τον τροπικό Δία, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το... εορταστικό κλίμα!

Εφαρμογές: Τύχη, ευκολίες, δώρα. Καλοπέραση, γλέντι. Γνωριμία με «υψηλούς» κύκλους. Κερδισμένες εντυπώσεις.
SOS: Υπερβολική ενασχόληση με ανούσιες υποθέσεις. Επιπολαιότητα, ελαφρότητα, σπατάλη.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Λέοντες, Υδροχόους, Ταύρους, Τοξότες αλλά και Ιχθύες ή Παρθένους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 4/3 και 5/9 αντίστοιχα.

Ακόμη, ο τροπικός Άρης συναντά τον αστρικό Ουρανό στην 19η μοίρα των Ιχθύων, συνεισφέροντας τα μέγιστα σε αιφνιδιασμούς κι αναπάντεχες εκρήξεις.

Εφαρμογές: Ένας νικηφόρος αιφνιδιασμός, μια επωφελής δραστική αλλαγή. Πολεμικές τέχνες, εκπαίδευση σε ένα νέο όπλο. Τεχνικές εργασίες μεγάλης κλίμακας. Αεραθλητισμός, extreme sports. Συνδικαλισμός, διεκδίκηση κοινωνικών δικαιωμάτων.
SOS: Μια ανεξέλεγκτη έκρηξη οργής. Ένας δυσάρεστος αιφνιδιασμός. Κίνδυνος στον αέρα, πτώση από ψηλά. Ένα αεροπορικό δυστύχημα. Ηλεκτροπληξία, κεραυνοβόλημα, έκρηξη. Απίστευτες ακρότητες, άγρια σύγκρουση. Βομβαρδισμός.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει: πρωτίστως Κριούς, Υδροχόους, Ιχθύες, Παρθένους αλλά και τους Ζυγούς που έχουν γεννηθεί κοντά στις 6/10.

 

Το Σάββατο, ο τροπικός Άρης σχηματίζει ένα «κρυφό» τετράγωνο με τον αστρικό Πλούτωνα (Ιχθύες-Τοξότης, 20η μοίρα), φέρνοντας στην επιφάνεια ποικίλες «βρωμιές».

Εφαρμογές: Έρευνα σε βάθος, διάτρηση, διείσδυση. Αποκάλυψη παρανομιών, καταπολέμηση του κακού. Σεξουαλική υπερδιέγερση. Πολεμικές τέχνες. Αποχετευτικές εργασίες.
SOS: Βρωμιά που βγαίνει στην επιφάνεια. Κακόβουλη ή εγκληματική δράση, υπονόμευση. Βομβιστικές επιθέσεις. Υποχώρηση εδάφους, βούλιαγμα. Άγρια ένστικτα.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ιχθύες, Παρθένους, Κριούς, Σκορπιούς αλλά και Τοξότες ή Διδύμους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 12/12 και 12/6 αντίστοιχα.

 

Την Δευτέρα, η Αφροδίτη συναντά τον Χείρωνα στην 15η μοίρα των Ιχθύων, ανοίγοντας για όλους μια μεγάλη... αγκαλιά!

Εφαρμογές: Αγκαλιά, στοργή, προστασία. Μια σχέση από το παρελθόν, επανασύνδεση. Αρραβώνας, γάμος. Οικογενειακές παροχές. Εσωτερική διακόσμηση. Φροντίδα για το σπίτι, αγορά προμηθειών, αποθήκευση. Παραδοσιακές συνταγές, αντίκες, λαϊκή τέχνη. Ανεύρεση παλαιών αντικειμένων αξίας. Μια κληρονομιά.
SOS: Συναισθηματική εξάρτηση ή αδυναμία. Ευσυγκινησία.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ιχθύες, Παρθένους, Ταύρους αλλά και Λέοντες ή Υδροχόους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 12/8 και 9/2 αντίστοιχα.

 

Την Τρίτη, ο τροπικός Ήλιος συναντά τον αστρικό Χείρωνα στην 21η μοίρα του Υδροχόου, συμβάλλοντας μεταξύ άλλων στην ενίσχυση του πατριωτισμού.

Εφαρμογές: Ενασχόληση με το σπίτι και την οικογένεια. Αναδρομή στο παρελθόν. Ιστορία, Αρχαιολογία. Παραδοσιακές εφαρμογές. Ρύθμιση περιουσιακών θεμάτων. Συνάντηση με πρεσβυτέρους. Ανεύρεση θαμμένων ή κρυμμένων παλαιών αντικειμένων. Αντίκες. Ομογενοποίηση. Πατριωτισμός.
SOS: Υπερβολική εσωστρέφεια, κλείσιμο, «αυτισμός». Εξάρτηση από το παρελθόν. Οικογενειοκρατία. Φόβος για το νέο ή το ξένο. Σωβινισμός, ρατσισμός.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Υδροχόους, Λέοντες αλλά και Ιχθύες ή Παρθένους που έχουν γεννηθεί κοντά στις 6/3 και 7/9 αντίστοιχα.

 

Την Πέμπτη, ο ανατρεπτικός Ουρανός βάζει την δική του σφραγίδα στις εξελίξεις, σχηματίζοντας δύο κύριες όψεις.

Κατ' αρχήν το τετράγωνο του με τη Δήμητρα (Κριός-Αιγόκερως, 13η μοίρα) αναμένεται να ενισχύσει τις τάσεις διαφοροποίησης στην κοινωνία και την πολιτική, ενώ επί προσωπικού σηματοδοτεί κορυφαίες εξελίξεις σε σχέση με τις συνεργασίες σου.

Εφαρμογές: Μια «αδόκιμη» αλλά επιτυχημένη συνεργασία. Μια απροσδόκητα θετική νομική απόφαση. Πολιτική ανανέωση, φρέσκες ιδέες. Απελευθέρωση, χειραφέτηση. Πρωτοποριακή μόδα.
SOS: Διακοπή μιας συνεργασίας. Μια απροσδόκητα αρνητική νομική απόφαση. Καταγγελία μιας σύμβασης. Ακραία ρήξη, πρόκληση για την πρόκληση. Αψυχολόγητη ή σπασμωδική πολιτική. Ένα αεροπορικό δυστύχημα.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους, Υδροχόους αλλά και Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες ή Ιχθύες, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 12/6, 11/9, 12/12 και 11/3 αντίστοιχα.

Παράλληλα, η «κρυφή» σύνοδος του με την τροπική Αφροδίτη στην 19η μοίρα των Ιχθύων, τείνει να αλλάξει κάποια βασικά δεδομένα στις σχέσεις σου.

Εφαρμογές: Μια νέα, όσο και απρόβλεπτη γνωριμία. Επιλογές που διαφέρουν και ξεχωρίζουν. Αγάπη στο διαφορετικό ή το μοντέρνο. Μια πρωτότυπη σύλληψη ή παρουσίαση. Μια ευχάριστη έκπληξη. Αγορά σπάνιων ή πολύ ιδιαίτερων ειδών. Αλλαγή εμφάνισης.
SOS: Ένας ξαφνικός χωρισμός. Εκκεντρικότητα, πρόκληση.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ιχθύες, Παρθένους, Ταύρους, Υδροχόους αλλά και Κριούς ή Ζυγούς, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 2/4 και 6/10 αντίστοιχα.

Την ίδια ημέρα σχηματίζεται κι ένα «κρυφό» τετράγωνο ανάμεσα στην τροπική Αφροδίτη και την αστρική Δήμητρα (Ιχθύες-Τοξότης, 19η μοίρα). Από μόνη της η συγκεκριμένη όψη παραπέμπει σε κοινωνικές εκδηλώσεις και βελτίωση των σχέσεων σε όλα τα επίπεδα, ωστόσο η συμμετοχή του Ουρανού είναι μάλλον... καταδικαστική για τις ήδη διαμορφωμένες ισορροπίες. Αντίθετα, οτιδήποτε «φρέσκο» κι ανατρεπτικό είναι καλοδεχούμενο!

Εφαρμογές: Δεξίωση, πάρτι, κοινωνική εκδήλωση. Ενδιαφέρον για την μόδα την ομορφιά και θέματα life style. Βελτίωση των διαπροσωπικών σχέσεων. Δημόσιες σχέσεις. Μια σημαίνουσα γνωριμία. Αγορές ρούχων και αξεσουάρ.
SOS: Υπερβολική ενασχόληση με τις ζωές των άλλων. Κενότητα, ματαιοδοξία.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ζυγούς, Ταύρους, Ιχθύες, Παρθένους αλλά και τους Διδύμους ή Τοξότες, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 11/6 και 11/12 αντίστοιχα.

 

Τέλος, την... Παρασκευή και 13, το «κρυφό» τετράγωνο ανάμεσα στην τροπική Αφροδίτη και τον αστρικό Πλούτωνα (Ιχθύες-Τοξότης, 20η μοίρα) είναι σε θέση να κάνει την καθημερινότητα σου... ολίγον τι θρίλερ!

Εφαρμογές: Μια παθιασμένη σχέση. Μια πολύ δυνατή ερωτική εμπειρία. Αναγέννηση μιας σχέσης. Καθαριότητα σε βάθος. Gothic τάσεις. Αποζημίωση, κληρονομιά. Αγάπη στο μυστήριο. Νυκτερινή ζωή.
SOS: Απώλεια, πένθος. Ζήλια, φθόνος. Το τέλος μιας σχέσης. Πορνεία, πορνογραφία.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ιχθύες, Παρθένους, Ταύρους, Σκορπιούς αλλά και Διδύμους ή Τοξότες, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 12/6 και 12/12 αντίστοιχα.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου! 

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved