Σελήνη στην Παρθένο… ώρα για αναγέννηση!

Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά!

Σελήνη στην Παρθένο… ώρα για αναγέννηση!

Πάρε μια βαθιά ανάσα και ξεκίνα... Ήρθε η ώρα να βάλεις σε τάξη τη ζωή σου και να βρεις πρακτικές και έξυπνες λύσεις. Η γήινη, πρακτική και τελειομανής Σελήνη στην Παρθένο άλλωστε σήμερα επιβάλλει «συμμάζεμα» σε όλα τα θέματα αλλά και ενέργειες αυτοβελτίωσης.

Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και σκέψου! Σκέψου γρήγορα και πρακτικά. Κέρδισε χρόνο και ενέργεια από όπου μπορείς και, στις αγορές σου, βρες προϊόντα που προσφέρουν περισσότερα από ένα οφέλη και θα σου γλιτώσουν χρόνο και χρήμα. Έτσι, και κερδισμένη θα βγεις από αυτή την γεμάτη από υποχρεώσεις μέρα και δεν θα έχεις παραμελήσει λεπτό τον εαυτό σου!

Η Bepanthol Ultra Κρέμα Προσώπου Θρέψης και Αναδόμησης και η Bepanthol Κρέμα Χεριών είναι ακριβώς ότι χρειάζεσαι για να επιβληθείς στη μέρα!

Η Κρέμα Προσώπου ενισχύει την επιδερμίδα εσωτερικά και περιέχει προβιταμίνη Β5 η οποία ενισχύει την αναγέννηση των κυττάρων του δέρματος και ενυδατώνει βαθιά. Παράλληλα περιέχει βιταμίνη Ε -που αποτελεί το βασικό σύμμαχο στην αντιγήρανση της επιδερμίδας-, madecassoside -που συμβάλλει αποτελεσματικά στην ελαστικότητα και αντοχή της επιδερμίδας και την προστατεύει μακροπρόθεσμα-, glycerine, lactate και glycin -που παρέχουν εντατική ενυδάτωση και μειώνουν την αίσθηση τραβήγματος στο δέρμα-, βιταμίνη Β3 -που είναι ρυθμιστικός παράγοντας των φυσικών λιπιδίων της επιδερμίδας και προστατεύει την επιδερμίδα από την ξηρότητα- και ceramides -που αποτελεί φυσική ασπίδα προστασίας της επιδερμίδας- με αποτέλεσμα το δέρμα να διατηρείται πιο σφριγηλό, ελαστικό και λείο.

Η Κρέμα Χεριών προσφέρει αποτελεσματική φροντίδα για τα χέρια, κάθε μέρα καθώς η προβιταμίνη Β5 ενυδατώνει και προωθεί την ανάπλαση του δέρματος.

bepanthol-ultra-dwro-

Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε την Bepanthol Ultra Κρέμα Προσώπου Θρέψης και Αναδόμησης 50ml και δώρο την Bepanthol Κρέμα Χεριών 50mlσε μια super προσφορά!

Tip: Το βράδυ, στις 20:56, η Σελήνη στην Παρθένο, το ζώδιο που σχετίζεται με την τάξη, την εργασία, την υγεία και τη διατροφή κάνει όψη αντίθεσης με τον χαώδη Ποσειδώνα δείχνοντας σύγχυση, μπερδέματα, λάθη και ανασφάλειες σχετικά με αυτά. Προσοχή σε μολύνσεις.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved