Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 4 έως 6 Φεβρουαρίου

Να μοιραστείς τη χαρά σου

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 4 έως 6 Φεβρουαρίου

Ο Δίας έχει κέφια. Γιορτάζει και σου στέλνει πρόσκληση χαράς. Σε καλεί να αφήσεις πίσω σου πίκρες και στενοχώριες. Να οσμιστείς την άνοιξη που έρχεται, να ανασάνεις παρέα με τις μικρές καθημερινές απολαύσεις. Να γελάσεις, να παίξεις, να ανθίσεις, να δεις τα πουλιά να σε σηκώνουν στα φτερά τους.

Δίπλα σου στέκουν χαρούμενοι συνοδοιπόροι. Ένα αγόρι κάνει σχέδια για το μέλλον. Ένα κορίτσι σου ανοίγει την καρδιά του. Βλέπεις στα μάτια τους τη φλόγα κι η ξεχασμένη νιότη σου αναθαρρεί. Γύρω σου ακούγονται μουσικές, ζωηρά χρώματα σε ταξιδεύουν, το ολόγιομο φεγγάρι νταντεύει τους πόθους σου κι απ' τον καθρέφτη της ψυχής σου ξεπροβάλλει το κέρας της Αμάλθειας.
Έχεις καιρό να νοιώσεις έτσι, είχες συνηθίσει στη σκυφτή, μουντή μιζέρια σου και απορείς: Μα τι άλλαξε; Αξίζω μια τέτοια τύχη; Μήπως το σύμπαν μου σκαρώνει κάποια ανήκουστη φάρσα;

Μη φοβάσαι, τώρα είναι η στιγμή της χαράς σου, τώρα κτίζεις πάνω στην αισιοδοξία σου όλα αυτά που κάποτε πίστευες πως δεν μπορούν να γίνουν. Όσο για τις σκοτούρες και τα προβλήματα σου, δεν θα σου λείψουν, παραμέρισε λοιπόν τη σοβαρότητα σου και μπες στο παιχνίδι της ζωής, αγκάλιασε τις ευκαιρίες που σου δίνει.

Κι αν δεις να παίζεται μπροστά σου ένα γκροτέσκο δράμα, κάνε σκόντο στην αυστηρότητα σου. Χαμογέλα με την ανάγκη των ανθρώπων να κερδίζουν τις εντυπώσεις υπερβάλλοντας.

Μόνον μην ξεχάσεις να μοιραστείς τα δώρα των θεών. Όπως στα δίνουν απλόχερα, έτσι να κάνεις κι εσύ.
Γιατί αν ξεγελαστείς και νομίσεις ότι εσύ είσαι ο εκλεκτός κι οι άλλοι οι παρακατιανοί, αν φερθείς άπληστα κι αλαζονικά, αν το εγώ σου φουσκώσει από την πρόσκαιρη υπεροχή σου, τότε πραγματικά να αρχίσεις να ανησυχείς. Τότε δίνεις στόχο, βγάζεις γλώσσα σε Θεούς κι ανθρώπους, προκαλείς την τύχη σου κι ίσως να έχεις κακά ξεμπερδέματα.

Σε μια γιορτή του Δία όλα είναι κερασμένα και κανείς δεν σου χρωστά, μην φέρεσαι λοιπόν σαν ο «γιος του παρ 'τα όλα». Ούτε είναι τα πλούτη κι οι τιμές που θα σε κάνουν ευτυχισμένο. Το μοίρασμα και η δημιουργία, μια καινούρια αρχή, μια αγκαλιά στους βουβούς ικέτες, μια ελπίδα για τους κατατρεγμένους... Αυτά είναι που θα γεμίσουν την ψυχή σου και θα κάνουν το σύμπαν σου υπερήφανο για σένα!

Και μακάρι να μεταλάβεις την πιο όμορφη αποκάλυψη. Ότι με κάθε δόσιμο σου, η γονιμότητα σου αυγατίζει, σαν εκείνο το μαγικό πουγκί του παραμυθιού, που όλο το αδειάζεις κι όλο γεμίζει από μόνο του...

Δώσε λοιπόν για να έχεις κι ακόμη περισσότερο, δώσε για να είσαι η ελπίδα που ονειρεύεσαι.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved