Σελήνη στον Λέοντα, ή αλλιώς…let the sunshine in!

Κι εσύ λάμπεις Μπάμπη μου...

Σελήνη στον Λέοντα, ή αλλιώς…let the sunshine in!

Σε ό,τι θα δώσεις προσοχή... θα φωτιστεί! Η Σελήνη διελαύνει για δεύτερη μέρα το σταθερό και πύρινο ζώδιο του Λέοντα και εσύ... επιβάλλεται να ασχοληθείς με ό,τι δημιουργικό και φωτεινό μπορείς να σκεφτείς.

Το σίγουρο είναι ότι σήμερα θα εκπέμψει περισσότερο φως στη ζωή σου. Προσοχή όμως, είναι η κατάλληλη μέρα να ακτινοβολήσεις μέσα από τα θέλω σου, όχι να λάμπεις από αυτή την άτιμη λιπαρότητα που εμφανίζεται την πιο ακατάλληλη στιγμή στην T-ζώνη του προσώπου σου και μπορείς να σε φέρει σε αμηχανία.

Η Sampar είναι εδώ για να βάλει σε τάξη την T-ζώνη σου! Το Sampar Cosmake-up Glamour Shot Mat Perfection δημιουργήθηκε ειδικά για την καταπολέμηση της ανεπιθύμητης γυαλάδας. Πώς; Χάρη στο σύμπλεγμα «Ultra Matité» είναι η πρώτη διάφανη ματ βάση που εξασφαλίζει ματ αποτέλεσμα για 6 συνεχόμενες ώρες, χωρίς την ανάγκη φρεσκαρίσματος Επιπλέον εξισορροπεί τις εκκρίσεις σμήγματος για τέλειο έλεγχο της ανεπιθύμητης λιπαρότητας με την πάροδο της ώρας, ενώ μειώνει εμφανώς το μέγεθος των πόρων και ενοποιεί την επιδερμίδα από την πρώτη εφαρμογή και στο απώτερο μέλλον.

sampar123

Κάνε κλικ εδώ για να αποκτήσεις το Glamour Shot Matte Perfection σε μια super προσφορά!

Tip: Αν το πρόβλημα στην συγκεκριμένη ζώνη -μέτωπο, μύτη, πιγούνι- είναι έντονο, ξανασκέψου αν η κρέμα προσώπου σου είναι η κατάλληλη για την επιδερμίδα σου. Οι ανάγκες του προσώπου μας αλλάζουν σε ανύποπτο χρόνο οπότε ίσως χρειαστεί να δοκιμάσεις κάποια άλλη κρέμα ημέρας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved