Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 2/2 έως 5/2

Σελήνη στον Λέοντα - Η τόλμη είναι η αρχή κάθε πράξης. Το αποτέλεσμα όμως το κρίνει η τύχη.

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 2/2 έως 5/2

'Ένα ευχάριστο και επιβοηθητικό διήμερο είναι αυτό που ακολουθεί, καθώς η Σελήνη περνάει στον Λέοντα σήμερα 2/2 στις 7.41 το απόγευμα.

Στις 3/2 πλέον στις 2.53 μετά τα μεσάνυχτα, το τρίγωνο με τον Κρόνο που επηρεάζει από αργά το προηγούμενο βράδυ, δίνει σταθερότητα, αυτοπεποίθηση και μας κάνει κυρίαρχους του εαυτού και των αποφάσεών μας.
Στις 7.30 το πρωί η αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή ανοίγει την ημέρα με την αίσθηση πως θέλουμε να τα κάνουμε όλα και με την παραίσθηση πως μπορούν και να γίνουν.
Πολύ ενεργητική η μέρα και με πολύ καλές προθέσεις ως το απόγευμα, αλλά τα εμπόδια είναι αρκετά, επειδή θα επιδιώξουμε να δραστηριοποιηθούμε ανακινώντας διάφορα θέματα.
Αν έχουν ανακινηθεί στο παρελθόν μπορεί να έχουμε απρόσμενα καλά αποτελέσματα. Στην αντίθετη περίπτωση θα μπλέξουμε περισσότερο και δεν θα βγάλουμε άκρη, παρόλο τον ενθουσιασμό και τη σιγουριά που μας διακατέχουν.
Στις 8.18 το βράδυ το τρίγωνο με τον Ουρανό, μας κάνει να αισθανόμαστε από αργά το απόγευμα μια περίεργη κινητικότητα, μια γλυκιά νευρικότητα και μια τάση να κάνουμε κάτι διαφορετικό, οτιδήποτε μπορεί να μας κρατήσει την ενέργεια ψηλά.
Το βράδυ αυτό είναι ιδιαίτερα νοηματικό, όλα λειτουργούν μέσα μας στο μέγιστο, ενώ η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία μας, μπορεί να αλλάξουν την ως τώρα ροή των καταστάσεων.

Η διάθεση αυτή έχει τόση ένταση, διότι στις 4/2 πλέον στις 1.09 μετά τα μεσάνυχτα, η αντίθεση με τον Ήλιο σηματοδοτεί την κορύφωση της ολόγιομης φάσης της Σελήνης, σε μια Πανσέληνο που η τύχη επεμβαίνει δυναμικά και αδιάκριτα.
Στις 7.32 το πρωί η σύνοδος με τον Δία χαρακτηρίζει την ημέρα αυτή, στην οποία μπορούμε να προσπαθήσουμε για κάθε επιδίωξη.
Ότι μας απασχολεί και χρειάζεται λύση, διευθέτηση, προσέγγιση, τόλμη, θάρρος και ρίσκο, αξίζει να το προσπαθήσουμε αυτήν τη ημέρα.

Στις 5/2 πλέον στις 7.46 το πρωί η Σελήνη περνάει στην Παρθένο κουβαλώντας ακόμα τη λάμψη και την παντοδυναμία της.

Λέοντες, Υδροχόοι, Ζυγοί, Κριοί, Τοξότες και Δίδυμοι, αισθάνεστε σαν την Μάτζικα Ντε Σπελ σε ώρα δράσης και δεν σταματάτε να προκαλείτε τις καταστάσεις. Αυτό που είναι να γίνει θα γίνει σκέφτεστε, διαλέγοντας όμως τη σωστή ώρα.

Σκορπιοί και Ταύροι ασχοληθείτε με όσα σας απασχολούν ιδιαίτερα σε επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα, δώστε τον καλύτερο εαυτό σας και μη διστάσετε να δώσετε οριστικές λύσεις.

Ιχθύες, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, το συναίσθημα ξεχειλίζει σε μια Πανσέληνο που σας αποκαλύπτει πολλά και σας κάνει πιο πρόθυμους να εκδηλωθείτε προς πάσα κατεύθυνση.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved