Τα SOS της εβδομάδος, από 30 Ιανουαρίου έως και 5 Φεβρουαρίου

Πώς θα μας επηρεάσουν οι όψεις των πλανητών την εβδομάδα που έρχεται;

Τα SOS της εβδομάδος, από 30 Ιανουαρίου έως και 5 Φεβρουαρίου

Τα ουράνια δρώμενα του επταημέρου και η εν δυνάμει επιρροή τους

Γνωρίζεις πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να σε ευνοούν σε συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.
Πρόκειται αντίστοιχα για τις διαθέσιμες δημιουργικές εφαρμογές και τις SOS τάσεις, που αμφότερες καταγράφονται κατ' ανάγκη στο σύνολο τους ως «δέσμες πιθανοτήτων», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εκδηλωθούν... σώνει και καλά όλες στην καθημερινότητα σου. Πρακτικά η βαρύτητα τους διαμορφώνεται στο μέτρο και με τον τρόπο που επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης σου. Κάποιες από αυτές δηλαδή μπορεί να γίνουν έντονα αισθητές και κάποιες άλλες καθόλου, ανάλογα με την προσωπική ευαισθησία σου.

Η πρόταση της στήλης είναι να προσαρμόζεσαι κατά το δυνατόν στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».
Να ξέρεις ότι η ενέργεια δεν χάνεται και αν τυχόν γίνεις «στόχος» μιας δύσκολης επιρροής, τα ευχολόγια δεν θα σε βοηθήσουν. Εκείνο που πρέπει να κάνεις, όσο βέβαια περνάει από το χέρι σου είναι το να προχωρήσεις έγκαιρα στις εκάστοτε ενεργειακά ισοδύναμες εφαρμογές, ώστε να αποτρέψεις μια ανεπιθύμητη SOS εκδήλωση. Ο δημιουργός κυβερνάει τα άστρα, αυτό είναι το μήνυμα και... καλή σου επιτυχία!

Όσον αφορά στον χρόνο επιρροής των εκάστοτε όψεων, ο γενικός κανόνας είναι πως μπορεί να σε επηρεάσουν για κάποιες ημέρες κι όχι μόνον την ημέρα που «κλείνουν» με ακρίβεια. Υπάρχουν ωστόσο και περιπτώσεις όπου η επιρροή μιας όψης μπορεί να «απλωθεί» χρονικά ακόμη και πέραν της μιας εβδομάδος (αυτό συμβαίνει πάντα όταν μια όψη γίνεται μεταξύ δύο αργών πλανητών.)

______________________________________________________________

Από 30/1 έως 5/2

Κατά τη διάρκεια του επταημέρου γίνεται η Πανσέληνος του μήνα (Τρίτη προς Τετάρτη), η οποία έχει θετικά και αναπτυξιακά στοιχεία. Ακόμη κι αν υπάρξουν υπερβολές και παλινδρομήσεις (ειδικά στις σχέσεις σου), θα σε βοηθήσει να χαρείς την καθημερινότητα σου κι αν είσαι πιο τυχερός θα εισπράξεις και το ανάλογο... μπόνους!

Αξίζει επίσης την προσοχή σου η σύνοδος του Άρη με τον Χείρωνα, μια όψη που θα κλείσει με ακρίβεια την Κυριακή αλλά μπορεί να σε επηρεάζει αρκετές ημέρες πριν ή μετά.

Εφαρμογές: Συνδυασμός τρυφερότητας και σεξουαλικότητας. Ανασκαφή, διερεύνηση του παρελθόντος. Ανίχνευση ψυχικών τραυμάτων. Μια δραστική παραδοσιακή θεραπεία. Οικοδομικές εργασίες. Διεκδίκηση των δικαιωμάτων μιας μειονότητας. Πατριωτικό συναίσθημα.
SOS: Οικογενειακή αναστάτωση. Βεντέτα, απαγωγή. Καβγάς για τα περιουσιακά. Φωτιά ή ατύχημα στο σπίτι. Κίνδυνος σε κλειστό χώρο. Εισβολή, εκκένωση. Ένας κίνδυνος από το παρελθόν. Ακραίος εθνικισμός, ρατσισμός.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Καρκίνους, Ιχθύες, Παρθένους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Λέοντες ή Υδροχόους, που έχουν γεννηθεί στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου του ζωδίου τους.

Επιπλέον, ο Άρης σχηματίζει ένα τετράγωνο με την αστρική Δήμητρα (Ιχθύες-Τοξότης, 15η μοίρα), βάζοντας... φωτιά σε συνεργασίες και διαπραγματεύσεις.
Και αυτή η όψη έχει ένα σχετικά μεγάλο εύρος χρονικής επιρροής.

Εφαρμογές: Μια τολμηρή συνεργασία. Δυναμική διεκδίκηση. Αθλητισμός, σπορ, γυμναστική. Πολιτικές πρωτοβουλίες.
SOS: Ρήξη μιας συνεργασίας. Αυθαιρεσία, αυταρχισμός. Προσβολή της δημόσιας εικόνας, επιθετικότητα. Μήνυση, δίκη. Πολιτική αναταραχή.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ιχθύες, Παρθένους, Κριούς, Ζυγούς, Αιγόκερους, Καρκίνους αλλά και Διδύμους ή Τοξότες, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 7/6 και 8/12 αντίστοιχα.

Ακόμη, η αστρική Δήμητρα σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον τροπικό Χείρωνα (Τοξότης-Ιχθύες, 15η μοίρα), αναμοχλεύοντας μεταξύ άλλων καταστάσεις και πολιτικές του παρελθόντος.

Εφαρμογές: Ρετρό επιλογές. Πατριωτισμός. Ανάδειξη μιας κοινής παράδοσης. Συμβούλιο πρεσβυτέρων. Μια συγκέντρωση ατόμων με κοινή καταγωγή. Ένα συμβόλαιο για περιουσιακά θέματα.
SOS: Εσωστρέφεια, κλείσιμο. Πολιτικός αυτισμός. Τοπικισμός, ρατσισμός.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Αιγόκερους, Καρκίνους, Ζυγούς, Ιχθύες, Παρθένους αλλά και τους Τοξότες ή Διδύμους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 8/12 και 7/6 αντίστοιχα.

Και βέβαια να μην ξεχάσεις ότι ο Ερμής εξακολουθεί να βρίσκεται σε ανάδρομη τροχιά, βάζοντας το δικό του σφραγίδα στην καθημερινότητα σου
Μέχρι τις 12/2 που θα επανέλθει σε ορθή φορά, αποκτούν προτεραιότητα υποθέσεις οι οποίες είχαν μείνει ανολοκλήρωτες στο παρελθόν, ενώ από την άλλη πλευρά κάποιες εντελώς νέες πρωτοβουλίες θα χρειαστούν αναθεώρηση.

Εφαρμογές: Συνέχιση μιας ανολοκλήρωτης υπόθεσης. Αξιοποίηση αποθηκευμένου υλικού. Συμπλήρωση των κενών. Ανεύρεση ενός εναλλακτικού δρόμου.
SOS: Εμπόδια στις μετακινήσεις και την επικοινωνία. Πρωτοβουλίες που σκοντάφτουν σε απροσδόκητες καταστάσεις. Συμφωνίες ή συμβόλαια που θα επανεξεταστούν.

Επί προσωπικού, ο ανάδρομος Ερμής θα επηρεάσει πρωτίστως: Υδροχόους, Λέοντες, Διδύμους, Αιγόκερους και Καρκίνους.

Ας δούμε όμως και τις υπόλοιπες όψεις του επταημέρου με χρονολογική σειρά.

Την Παρασκευή, 30/1 η Αφροδίτη σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Κρόνο (Ιχθύες-Τοξότης, 3η μοίρα), ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την υπευθυνότητα σου αλλά και τα... δυσβάστακτα φορτία!

Εφαρμογές: Εκπλήρωση μιας υποχρέωσης. Υιοθέτηση μιας κλασικής γραμμής. Επιβεβλημένες δημόσιες σχέσεις. Αρχή μιας δίαιτας. Μια σχέση με διαφορά ηλικίας.
SOS: Στενοχώρια θλίψη. Ένας χωρισμός. Σχέση με ήδη δεσμευμένο άτομο. Οικονομική δυστοκία, ατυχία. Έλλειψη αγαθών.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ταύρους, Αιγόκερους, Ιχθύες, Τοξότες, Παρθένους, Διδύμους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Λέοντες, Σκορπιούς ή Υδροχόους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 31/7, 31/10 και 29/1 αντίστοιχα.

Την ίδια ημέρα, ο Ήλιος συναντά τον ανάδρομο Ερμή στην 10η μοίρα του Υδροχόου και η επικοινωνία «κτυπάει» κόκκινο!

Εφαρμογές: Επαφές, συζητήσεις, μετακινήσεις. Διεύρυνση του κοινωνικού κύκλου. Μεσολάβηση, εκπροσώπηση. Ρύθμιση τεχνικών θεμάτων. Επανεκκίνηση μιας παλαιάς υπόθεσης.
SOS: Άσκοπο πήγαινε-έλα, έλλειψη συγκέντρωσης.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Υδροχόους, Λέοντες. Διδύμους αλλά και τους Αιγόκερους ή Καρκίνους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 6/1 και 6/7 αντίστοιχα.

Ακόμη, ο τροπικός Ερμής συναντά την αστρική Αφροδίτη στην 10η μοίρα του Υδροχόου, αφήνοντας ένα ευχάριστο άρωμα στην καθημερινότητα σου.

Εφαρμογές: Καλή παρέα, όμορφες στιγμές, διασκέδαση, παιχνίδι. Θεάματα και ακροάματα. Διακόσμηση, χορός, τραγούδι.
SOS: Υπερβολική ελαφρότητα ή έλλειψη ουσίας.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Υδροχόους, Λέοντες, Ταύρους, Διδύμους αλλά και τους Παρθένους ή Ιχθύες, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 27/8 και 23/2 αντίστοιχα.

Την Κυριακή εκτός από το «μπλέξιμο» της αστρικής Δήμητρας, του Άρη και του Χείρωνα, έχεις να διαχειριστείς ακόμη τρεις όψεις.

Κατ' αρχήν, η Αφροδίτη συναντά τον Ποσειδώνα στην 6η μοίρα των Ιχθύων, δίνοντας σου το δικαίωμα να χαλαρώσεις και να ονειρευτείς μακριά από δυσάρεστες σκέψεις ή καταστάσεις.

Εφαρμογές: Χαλάρωση, ονειροπόληση. Καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Ανθρωπισμός, προσφορά σε πάσχοντες. Αίσθηση ευτυχίας, γλυκό μεθύσι. Φυσικά ιάματα, βότανα. Κοσμήματα. Απόκρυψη ελαττωμάτων, εξωραϊσμός. Μια εξιδανικευμένη σχέση. Μια σχέση από απόσταση.
SOS: Υπερβολική χαλάρωση, συναισθηματική αδυναμία, αποπλάνηση. Λάθος επιλογή συντρόφου. Παράσιτα, μύκητες.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ιχθύες, Παρθένους, Ταύρους αλλά και τους Υδροχόους ή Λέοντες, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 1/ 2 και 3/8 αντίστοιχα.

Σε ανάλογο μήκος κύματος εκπέμπει και η «κρυφή» σύνοδος του τροπικού Ήλιου με τον αστρικό Ποσειδώνα στην 12η μοίρα του Υδροχόου.

Εφαρμογές: Πίστη, όραμα. Μια κατά λάθος επιτυχία. Καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Θεία προστασία, θρησκευτικό συναίσθημα. Εκπλήρωση ενός ονείρου. Εμψύχωση. Μια μεταφυσική εμπειρία.
SOS: Απάτη, αυταπάτη. Ακύρωση δραστηριοτήτων.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ιχθύες, Παρθένους αλλά και τους Υδροχόους ή Λέοντες, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 1/ 2 και 3/8 αντίστοιχα.

Τέλος, ο αστρικός Ερμής «βουλιάζει» στην αγκαλιά του τροπικού Πλούτωνα (στην 14η μοίρα του Αιγόκερω), φέρνοντας μεταξύ άλλων και κάποια... δυσάρεστα μαντάτα.

Εφαρμογές: Έρευνα, αποκάλυψη, εκμυστήρευση. Ενασχόληση με μυστήρια. Μια πληροφορία για... λίγους.
SOS: Ταλαιπωρία σε άγνωστο περιβάλλον. Μια δυσάρεστη είδηση. Κακολογία, υπονόμευση. Ένα σοβαρό τεχνικό πρόβλημα. Δόλια παρακολούθηση, κατασκοπία.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Διδύμους, Σκορπιούς, Υδροχόους, Λέοντες αλλά και Αιγόκερους ή Καρκίνους που έχουν γεννηθεί κοντά στις 4/1 και 4/7 αντίστοιχα.

Την Δευτέρα, ο αστρικός Ερμής τετραγωνίζεται με τον τροπικό Ουρανό (Αιγόκερως-Κριός, 13η μοίρα), συνεισφέροντας σε εκπλήξεις ανατροπές και απρόοπτα.

Εφαρμογές: Έρευνα, πειραματισμός. Μια ευχάριστη έκπληξη. Επιτυχία σε μια θεωρητικά δύσκολη αποστολή. Ενδιαφέροντα σχετικά με την τεχνολογία ή το Διάστημα.
SOS: Μια δυσάρεστη έκπληξη ή ανατροπή. Αποτυχία σε μια θεωρητικά εύκολη αποστολή. Τεχνικά προβλήματα με ηλεκτρικές ή ηλεκτρονικές συσκευές, βραχυκύκλωμα. Αλλόκοτη συμπεριφορά, νευρική κρίση.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Υδροχόους, Κριούς, Αιγόκερους, Ζυγούς, Καρκίνους αλλά και τους Λέοντες που έχουν γεννηθεί κοντά στις 30/7

Την ίδια ημέρα, ο τροπικός Ήλιος συναντά την αστρική Αφροδίτη στην 13η μοίρα του Υδροχόου, προσφέροντας σου αρκετές όμορφες στιγμές.

Εφαρμογές: Ομορφιά, καλλωπισμός, διακόσμηση. Τύχη, ευκολίες, καλοπέραση. Φλερτ. Ερωτισμός.
SOS: Τεμπελιά, ματαιοδοξία, τρυφηλότητα.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Υδροχόους, Λέοντες, Ταύρους αλλά και τους Παρθένους ή Ιχθύες που έχουν γεννηθεί κοντά στις 30/8 και 26/2 αντίστοιχα.

Την Τετάρτη, παράλληλα με την Πανσέληνο του Φεβρουαρίου, ο αστρικός Ερμής συναντά την τροπική Δήμητρα στην 10η μοίρα του Αιγόκερω, συμβάλλοντας άμεσα στην δικτύωση σου.

Εφαρμογές: Προώθηση ιδεών, διαφήμιση, δικτύωση. Διεύρυνση του κύκλου γνωριμιών. Φροντίδα για την εξωτερική εμφάνιση, αγορά αξεσουάρ. Μια νομική πράξη.
SOS: Ατέρμονη ανταλλαγή απόψεων, χωρίς αποτέλεσμα. Διαδικαστικά «τερτίπια».

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους Αιγόκερους και Καρκίνους.

Τέλος, την Παρασκευή, ο Ήλιος σχηματίζει μια αντίθεση με τον Δία (Υδροχόος-Λέων, 19η μοίρα), ευνοώντας κάθε νέο ξεκίνημα σου.

Εφαρμογές: Τύχη, κέρδος, βοήθεια από ισχυρούς. Ένα ευοίωνο ξεκίνημα. Κερδισμένες εντυπώσεις.
SOS: Υπερβολές, αμετροέπεια. Σπατάλη. Ανευθυνότητα, επιπολαιότητα. Μια χαμένη ευκαιρία.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Υδροχόους, Λέοντες, Τοξότες αλλά και Καρκίνους ή Αιγόκερους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 17/7 και 15/1 αντίστοιχα.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved