Αστρολογική Εφημερία, από 11 έως 14 Ιουνίου

Λίγο πριν η Πανσέληνος μας χαρίσει μερικές ακόμη μαγικές στιγμές στο δάσος με τα ξωτικά
Αστρολογική Εφημερία, από 11 έως 14 Ιουνίου

από το Γ. Ριζόπουλο

20100627_John Rizopoulos02JPEG

Βρισκόμαστε στις παραμονές της Σεληνιακής έκλειψης του Ιουνίου και λίγο πριν η Πανσέληνος μας χαρίσει μερικές ακόμη μαγικές στιγμές στο δάσος με τα ξωτικά, ο Ερμής αναλαμβάνει να μεταφέρει αυτοπροσώπως επί της γης τα μηνύματα των ουρανών.

Η «κρυφή» σύνοδος του με τον Άρη αλλά και η ...φανερή με τον Ήλιο, προσδίδουν στο Σ/Κ έναν δυναμικό, περιπετειώδη όσο και πολυποίκιλο χαρακτήρα, κάτι που θα ικανοποιήσει κυρίως εκείνες κι εκείνους που έχουν βαρεθεί τα ίδια και τα όμοια.

Φυσικά η συμβολή του Άρη σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να βγάλει στη φόρα αντιθέσεις και διαφωνίες με τον κίνδυνο μιας ...γενικευμένης σύρραξης να ελλοχεύει. Υπάρχει επίσης αυξημένος και ο κίνδυνος ατυχημάτων ή άλλων σχετικών ενοχλήσεων (εγκαύματα, τραυματισμοί κλπ) και από αυτήν την άποψη οφείλουμε να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί στις κινήσεις και τις επιλογές μας. Προτιμώ ωστόσο να μείνω περισσότερο στις δημιουργικές πλευρές του πλανήτη, αφού είναι στο χέρι μας να τις κάνουμε main stream. Η αμεσότητα και η αποφασιστικότητα του Άρη μπορεί να αποδειχθούν ένα χρήσιμο εργαλείο σε κάθε περίπτωση που οι εξελίξεις πρέπει να «τρέξουν». Τα σπορ και οι τεχνικές εργασίες κάθε είδους φιγουράρουν στην κορυφή της «do» λίστας, η οποία ωστόσο συμπεριλαμβάνει και προσωπικές-ερωτικές υποθέσεις με μια εμφανή προτίμηση στα ...κεραυνοβολήματα!

Όσο προχωράμε προς την Τρίτη, τα πράγματα γίνονται πιο ήρεμα και η επικοινωνία μπορεί να πάρει τον πιο «ουδέτερο» χαρακτήρα που της αρμόζει, με έμφαση πλέον στις διεκπεραιώσεις ποικίλων υποθέσεων. Συσκέψεις, συζητήσεις, επαφές ταξίδια αλλά και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βρίσκονται στο pic τους, αφού εκτός από την μετακίνηση της Σελήνης στον Τοξότη, έχουμε και ένα καθ’ όλα λειτουργικό τετράγωνο του Ερμή με την Δήμητρα.

Οι συνθήκες λοιπόν είναι κατάλληλες για να προωθηθούν τεχνικές εφαρμογές -από κατασκευές μέχρι downloads- ή ακόμη και για αγορές συσκευών που μπορούν να κάνουν την καθημερινότητα μας απλούστερη.

Πρωταγωνιστές σε αυτό το επικοινωνιακό κρεσέντο είναι οι εκπρόσωποι των τεσσάρων μεταβλητών ζωδίων (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες), που μπορούν να προωθήσουν τις ιδέες, τα σχέδια και τα ενδιαφέροντα τους, προς κάθε κατεύθυνση.

Όσον αφορά τον ...φίλο μας τον Άρη, δεν αποχωρεί εντελώς από το προσκήνιο αλλά επιφυλάσσεται να δείξει την δυναμική του μέσω του Δία. Το βράδυ της Κυριακής, λίγο μετά τις 22:00, ...ξαναμπαίνει στον Ταύρο, ως αστρικός αυτήν την φορά, για να συναντήσει τον τροπικό Δία. Σίγουρα πρόκειται για μια σύνοδο ικανή να απελευθερώσει μεγάλα ποσά ενέργειας, κάτι που σε κοσμικό επίπεδο συνήθως κρύβει κινδύνους (κυρίως φωτιές και σεισμούς). Όσον αφορά όμως τον καθένα μας χωριστά, μας δίνει το δικαίωμα να τολμήσουμε το κάτι περισσότερο και να νικήσουμε, αφού αυτή είναι η διάσταση της όψης των δύο πλανητών σε ατομικό επίπεδο.

Τα τέσσερα σταθερά (Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι) και ιδιαίτερα όσες και όσοι έχουν γεννηθεί στις αρχές των ζωδίων τους καλούνται να αξιοποιήσουν αυτό το μοναδικό πλεονέκτημα, πετυχαίνοντας άμεσα και γρήγορα στόχους που κάτω από διαφορετικές συνθήκες θα απαιτούσαν πολύ χρόνο και κόπο.

Κλείνοντας, δεν μπορώ να μην αναφερθώ στο εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, που σχηματίζεται με ακρίβεια τα ξημερώματα της Δευτέρας και μπορεί να συμβάλλει με τον δικό του τρόπο στην ανανέωση της προσωπικής ζωής και το σπάσιμο της ρουτίνας. Οπωσδήποτε οι χαρακτήρες που είναι ανοικτοί στις προκλήσεις και δεν δεσμεύονται από ασφυκτικές πεποιθήσεις, μπορούν να χαρούν άμεσα τα πλεονεκτήματα της όψης, η οποία παρότι είναι ήπιας μορφής δεν παύει να προωθεί με κάθε τρόπο την διαφορετικότητα τις εξαιρέσεις και τις μάλλον εξεζητημένες αισθητικές και προσωπικές επιλογές.

Ο Ουρανός είναι κι αυτός που ανοίγει διάπλατα την πόρτα για να περάσουν επί σκηνής και τα τέσσερα παρορμητικά ζώδια (Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι) με τους δύο τελευταίους να έχουν σίγουρα την πιο δύσκολη αποστολή, αφού όσο να ‘ναι η διατάραξη ενός «τακτοποιημένου« κόσμου έχει τα προβλήματα της!

13_jun
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved