Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 28 έως 30 Ιανουαρίου

Να τιμήσεις την ωριμότητα σου

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 28 έως 30 Ιανουαρίου

Για μια ακόμη φορά ο «αυστηρός κριτής» Κρόνος δοκιμάζει την επάρκεια σου αλλά αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να σε τρομάζει.
Ο καλός σου φίλος θέλει να είναι δίκαιος μαζί σου και περιμένει από εσένα μια ανάλογη στάση: Να φανείς ακριβοδίκαιος με τον εαυτό σου!

Να σταθείς δηλαδή μπροστά στον καθρέφτη σου και να αναρωτηθείς για τα πεπραγμένα σου, να ζυγίσεις τα θέλω και τα πρέπει σου κι κυρίως την σοφία που αποκόμισες μέχρι τώρα με αυτά που εξ αρχής σου έμαθαν ως κανόνες και θέσφατα. Τις δικές σου αλήθειες και τις αλήθειες των άλλων... Γιατί είναι βέβαιο ότι υπάρχει απόσταση μεταξύ τους.

Σκέψου λοιπόν και αποφάσισε: Πόσο εναρμονισμένα με την συνείδηση σου είναι τα πεπραγμένα σου; Μήπως αυτά που βίωσες σαν λάθη και αποτυχίες δεν ήταν παρά το τίμημα της υποκρισίας σου;
Γιατί αν μέχρι τώρα ακολούθησες έναν δρόμο που δεν ήταν δικός σου, μην περιμένεις ανταμοιβές που θα κάνουν την καρδιά σου να φτερουγίσει.
Αν έκανες πολλά επειδή «έπρεπε», βάζοντας στο περιθώριο αυτά που λαχταρούσε η καρδιά σου, μην απορείς για την στενοχώρια σου.

Κάθε κρίση σε βοηθά να γίνεις καλύτερος για εσένα και τους ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπάνε.
Κάθε εξωτερικό ερέθισμα, κάθε κατάσταση που βιώνεις είναι ο καθρέφτης της ψυχής σου. Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι δεν έχει νόημα να αναζητάς και να εύχεσαι ειδυλλιακές στιγμές, αν μέσα σου δεν υπάρχει ειρήνη. Δεν μπορείς να αναζητάς την ευτυχία από τους άλλους αν πρώτα δεν την κτίσεις μέσα σου. Με τα δικά σου υλικά, τις δικές σου αστρολογικές προδιαγραφές και ορίζουν την μοναδικότητα και τη διαφορετικότητα σου.

Και βέβαια, πριν καταλογίσεις τις όποιες ευθύνες, να μην ξεχάσεις την αγάπη σου. Βοήθησε την να τρυπώσει στο κέντρο των αποφάσεων σου, ώστε η «ώρα της ευθύνης» σου να μην είναι ένα μνημείο σκληρότητας, πρώτα απ' όλα απέναντι σε σένα.
Η εύκολη λύση είναι να κατηγορήσεις, η δύσκολη είναι να ενώσεις.
Πόσο καλός είσαι στα δύσκολα;

Όμως σου έχω εμπιστοσύνη
Ξέρω ότι θα σκύψεις στοργικά μέσα σου, αναγνωρίζοντας όλα τα «αποπαίδια» σου, τις ενοχές, τα απωθημένα και τις ανασφάλειες σου. Ξέρω ότι μπορείς να το κάνεις δίνοντας μια χρυσή ευκαιρία στον εαυτό σου να μην πορεύεται πια με φαντάσματα αλλά με τα πρώην «αποπαίδια» σου που τελικά σου αποκαλύφθηκαν ως οι δάσκαλοι σου.

Αυτή είναι η ωριμότητα σου και η δικαίωση σου, τίμησέ τις!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved