Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 22/1 έως 24/1

Σελήνη στους Ιχθύες - Μια παρακμιακή στάση πριν το βήμα του ξεσηκωμού

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 22/1 έως 24/1

Μια ανάσα πριν την ημέρα των καθοριστικών εκλογών, η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες για να μας δώσει την ευκαιρία να αναθεωρήσουμε απόψεις, να κατασταλάξουμε, να παθιαστούμε, να ονειροπολήσουμε και να εκφραστούμε όπως τελικά νομίζει ο καθένας μας.
Ωστόσο η ουσία θα παραμείνει ίδια, απλά θα έχουμε την ψευδαίσθηση πως ρίχνουμε άλλη μια ματιά στα γεγονότα, σαν τους φύλακες που περιφέρονται γύρω από όσα πρέπει να φυλάξουν.
Στις 7.19 το απόγευμα το τετράγωνο με τον Κρόνο, δημιουργεί από το μεσημέρι ως το βράδυ την αίσθηση της ματαιότητας, προκαλώντας απαισιοδοξία και βγάζοντας τους φόβους και τις ανασφάλειες στην επιφάνεια.
Το διάστημα είναι κατηφές, με πεσμένη ενέργεια, δυσκολευόμαστε να βγάλουμε εις πέρας τις δουλειές μας, νιώθουμε άτονοι και θέλουμε να είμαστε ξαπλωμένοι και χαλαροί.

Στις 23/1 πλέον μόλις 26 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα η σύνοδος με τον Ποσειδώνα που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ μας κάνει να νιώθουμε σαν άρρωστοι που χρειάζονται φροντίδα, ενώ στην καλύτερη περίπτωση χαρίζει έμπνευση, φαντασία και ρομαντική διάθεση. Μόνο η διαφυγή προς τη δημιουργική ενασχόληση μπορεί να μας κρατήσει ευδιάθετους, ενώ προσοχή χρειάζεται στην προσφυγή σε ηρεμιστικές ή διεγερτικές ουσίες.
Στις 4.10 μετά τα μεσάνυχτα η σύνοδος με τον Άρη συμβάλλει και αυτή στην προηγούμενη παρακμιακή κατάσταση, επιβεβαιώνοντας πως πρόκειται για πολλούς, για μια δυσάρεστη νύχτα.
Στις 1.13 το μεσημέρι το εξάγωνο με τον Πλούτωνα ανοίγει την ημέρα με τάση να παθιαστούμε με ότι ασχολούμαστε είτε πρακτικά είτε διανοητικά.
Ωστόσο μοιάζουμε με στρατιωτάκια που κατευθυνόμαστε από εντολές άλλων, καθώς η Σελήνη θα περάσει και σε κενό πορείας.

Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη δεν θα συναντήσει άλλον πλανήτη στο διάβα της έως στις 24/1 στις 3.32 το μεσημέρι που η Σελήνη θα περάσει στον δυναμικό και διεγερτικό Κριό, για να εκτελέσουμε το δικαίωμα της πιο καθοριστικής ψήφου των τελευταίων δεκαετιών, ευτυχώς από θέση αφύπνισης.

Ιχθύες, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες χρειάζεστε μια αποτοξίνωση από όλους και όλα, προσέξτε μόνο να κάνετε την κάθαρση και όχι να βυθιστείτε σε απομόνωση και θλίψη. Ασχοληθείτε μόνο με ότι σας ανεβάζει ψυχολογικά.

Αιγόκεροι, Ταύροι, Καρκίνοι και Σκορπιοί, έχετε λίγες δυνάμεις αλλά επιθυμείτε να τις διαφυλάξετε σαν θησαυρό. Μην παρασύρεστε από πάθη και φροντίστε να ακούσετε τη φωνή της καρδιάς και όχι τις σειρήνες της μάζας.

Ζυγοί, Λέοντες, Υδροχόοι και Κριοί είστε οι πιο ζωντανοί και κινείτε τη νήματα για τους άλλους. Οι μόνοι που έχετε πειστεί πως η αλλαγή είναι η μόνη ευκαιρία και η μόνη λύση και δεν βλέπετε την ώρα να το πράξετε.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved