Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 14° 36' 04" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 22° 19' 09" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 20° 02' 23" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 09° 27' 58" ΙΧΘΥΕΣ
ΑΡΗΣ - 10° 53' 21" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 06° 34' 19" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 26° 10' 30" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 15° 00' 05" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 23° 40' 53" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 28° 45' 05" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 08° 14' 52" ΤΑΥΡΟΣ R

Τα SOS της εβδομάδος, από 16 έως και 22 Ιανουαρίου

Πώς θα μας επηρεάσουν οι όψεις των πλανητών την εβδομάδα που έρχεται;

Τα SOS της εβδομάδος, από 16 έως και 22 Ιανουαρίου

Τα ουράνια δρώμενα του επταημέρου και η εν δυνάμει επιρροή τους

Γνωρίζεις πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να σε ευνοούν σε συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.
Πρόκειται αντίστοιχα για τις διαθέσιμες δημιουργικές εφαρμογές και τις SOS τάσεις, που αμφότερες καταγράφονται κατ' ανάγκη στο σύνολο τους ως «δέσμες πιθανοτήτων», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εκδηλωθούν... σώνει και καλά όλες στην καθημερινότητα σου. Πρακτικά η βαρύτητα τους διαμορφώνεται στο μέτρο και με τον τρόπο που επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης σου. Κάποιες από αυτές δηλαδή μπορεί να γίνουν έντονα αισθητές και κάποιες άλλες καθόλου, ανάλογα με την προσωπική ευαισθησία σου.

Η πρόταση της στήλης είναι να προσαρμόζεσαι κατά το δυνατόν στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».
Να ξέρεις ότι η ενέργεια δεν χάνεται και αν τυχόν γίνεις «στόχος» μιας δύσκολης επιρροής, τα ευχολόγια δεν θα σε βοηθήσουν. Εκείνο που πρέπει να κάνεις, όσο βέβαια περνάει από το χέρι σου είναι το να προχωρήσεις έγκαιρα στις εκάστοτε ενεργειακά ισοδύναμες εφαρμογές, ώστε να αποτρέψεις μια ανεπιθύμητη SOS εκδήλωση. Ο δημιουργός κυβερνάει τα άστρα, αυτό είναι το μήνυμα και... καλή σου επιτυχία!

Όσον αφορά στον χρόνο επιρροής των εκάστοτε όψεων, ο γενικός κανόνας είναι πως μπορεί να σε επηρεάσουν για κάποιες ημέρες κι όχι μόνον την ημέρα που «κλείνουν» με ακρίβεια. Υπάρχουν ωστόσο και περιπτώσεις όπου η επιρροή μιας όψης μπορεί να «απλωθεί» χρονικά ακόμη και πέραν της μιας εβδομάδος (αυτό συμβαίνει πάντα όταν μια όψη γίνεται μεταξύ δύο αργών πλανητών.)

______________________________________________________________

Από 16/1 έως 22/1

Ποικίλες και ενδιαφέρουσες είναι οι επιρροές του επταημέρου, με τον Άρη να εξακολουθεί να ασκεί τις πιέσεις του αλλά και τον Δία να σε βοηθά σε πολλές από τις επιδιώξεις σου. Τα επίσης καλά νέα έρχονται από την Αφροδίτη, η οποία –όσο περνάει από το χέρι της- σου υπόσχεται μια πλούσια ανταμοιβή σε υλικό αλλά και συναισθηματικό επίπεδο.

Ας δούμε όμως πρώτα τον πιο... φουριόζο ομόλογο της, τον Άρη, ο οποίος συμμετέχει σε τρία «μέτωπα».

Κατ' αρχήν, το τετράγωνο ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο (Ιχθύες-Τοξότης, 2η μοίρα), που είναι η άμεση «κληρονομιά» του προηγούμενου επταημέρου, σου ζητά να προσαρμοστείς στην πραγματικότητα, «ζυγίζοντας» προσεκτικά τα υπέρ και τα κατά μιας υπόθεσης. Παράλληλα, σε θέλει πολύ πιο προσεκτικό στις κινήσεις σου, ιδιαίτερα αν οδηγείς ή αθλείσαι.

Εφαρμογές: Τεχνικές εργασίες, επιδιορθώσεις. Συγκερασμός των «θέλω» και των «πρέπει». Ένας γόνιμος συμβιβασμός, στρατηγική. Μια νομική διεκδίκηση.
SOS: Σύγκρουση, ρήξη. Σπάσιμο. Ένα σοβαρό ατύχημα. Δράση σε λάθος χρόνο. Ενεργειακό έλλειμμα, κατάπτωση.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Αιγόκερους, Ιχθύες, Τοξότες, Παρθένους, Διδύμους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Υδροχόους, Σκορπιούς, Λέοντες ή Ταύρους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 27/1, 31/10, 30/7 και 27/4 αντίστοιχα.

Την Παρασκευή«κλείνει» με ακρίβεια και το εξάγωνο ανάμεσα στον Άρη και την Δήμητρα(Ιχθύες-Αιγόκερως, 5η μοίρα). Η όψη, μεταξύ άλλων, αναμένεται να «τρέξει» θέματα συνεργασιών, ξεκαθαρίζοντας το τοπίο, ενώ γενικότερα παραπέμπει σε δυναμικές –έως αυθαίρετες- ενέργειες.

Εφαρμογές: Μια δυναμική διεκδίκηση, μια νομική επιτυχία. Μια συνεργασία με άμεσο όφελος. « Ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου». Μια δραστική αλλαγή στην εξωτερική εμφάνιση. Αθλητισμός, σπορ.
SOS: Ρήξη μιας συνεργασίας. Νομικές ή πολιτικές «ακροβασίες». Αυθαιρεσία, επιθετικότητα. Προσβολή της δημόσιας εικόνας. Σύγκρουση ανάμεσα στις προσωπικές και τις συλλογικές επιδιώξεις. Στιλιστική «αμηχανία».

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Ζυγούς, Ιχθύες, Παρθένους, Αιγόκερους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Υδροχόους, Τοξότες, Λέοντες ή Διδύμους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 31/1, 3/12, 2/8 και 2/6 αντίστοιχα.

Η δε σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα, που σχηματίζεται με ακρίβεια το πρωί της Τρίτης 20/1, έχει σίγουρα πολλά... ποδάρια! Σε συλλογικό επίπεδο μεταξύ άλλων αναμένονται νέες σκληρές ημέρες για την ναυσιπλοΐα, ενώ πολλά κι ενδιαφέροντα θα διαμειφθούν στο παρασκήνιο, με τις αποκαλύψεις να τσακίζουν κόκαλα.
Σε προσωπικό επίπεδο σε καλεί να προσέξεις περισσότερο θέματα που σχετίζονται με την υγεία αλλά και τις... πισώπλατες μαχαιριές.

Εφαρμογές: Χορός, καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Αποκάλυψη του παρασκηνίου. Εξάρθρωση κυκλώματος λαθρεμπορίας. Ερωτικές φαντασιώσεις. Παραπλάνηση του εχθρού, καμουφλάζ. Θαλάσσια σπορ, σκι στο βουνό.
SOS: Τοξική προσβολή, δηλητηρίαση. Μια επίμονη ίωση. Κίνδυνος από το υγρό στοιχείο. Πλημμύρα, ναυάγιο. Χιονοστιβάδα, επικίνδυνος πάγος. Διαρροή αερίου, έκρηξη. Κακόβουλες ή ύπουλες κινήσεις. Προδοσία.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς. Ιχθύες, Παρθένους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Υδροχόους ή Λέοντες, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 25/1 και 28/7 αντίστοιχα.

Στο μέτωπο των αργών πλανητών έχουμε την «κρυφή» αντίθεση ανάμεσα στον τροπικό Δία και τον αστρικό Χείρωνα (Λέων-Υδροχόος, 20η μοίρα), η οποία σχηματίζεται με ακρίβεια την Παρασκευή 16/1 και μπορεί να ευνοήσει την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης, την μετάβαση σε έναν νέο χώρο (σπίτι), την αγορά ακινήτων αλλά και την... κερδοσκοπία σε σχέση με αυτά! Σε συλλογικό επίπεδο, στα συν της όψης είναι μια αρχαιολογική αποκάλυψη μεγάλης σημασίας, ενώ στα αρνητικά μια μαζική μετακίνηση πληθυσμού, ύστερα από μια φυσική καταστροφή ή κάποιου είδους απειλή.

Εφαρμογές: Αγορά ή επέκταση κατοικίας. Οικογενειακή ευτυχία, ευμάρεια. Ένα πολύτιμο κληροδότημα, μια αρχαιολογική ανακάλυψη. Οφέλη από πρεσβυτέρους. Κέρδη από την ενασχόληση με την λαϊκή παράδοση ή την τοπική αυτοδιοίκηση. Εθνικά ιδεώδη, ενίσχυση των δεσμών. Μια επιτυχημένη παραδοσιακή θεραπεία.
SOS: Κερδοσκοπία με ακίνητα. Αναστάτωση σε μια μερίδα πληθυσμού. Ανάπτυξη ακραίων τοπικιστικών ή εθνικιστικών τάσεων. Βόλεμα, σε βάρος των πιο ποιοτικών αναζητήσεων.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Τοξότες, Καρκίνους, Λέοντες, Υδροχόους, Ιχθύες και Παρθένους.

 

Ας δούμε όμως και τις υπόλοιπες όψεις του επταημέρου, με χρονολογική σειρά.

Την Παρασκευή, ο Ήλιος σχηματίζει μια «κρυφή» αντίθεση με τον αστρικό Δία (Αιγόκερως-Καρκίνος, 22η μοίρα), διευκολύνοντας την εκπλήρωση μιας σημαντικής επιθυμίας σου.

Εφαρμογές: Βοήθεια, τύχη επέκταση. Μια ευοίωνη αρχή. Βοήθεια από ισχυρούς.
SOS: Μια αναξιοποίητη ευκαιρία.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Αιγόκερους, Καρκίνους, Τοξότες, Λέοντες και Υδροχόους.

Την ίδια ημέρα, η αστρική Αφροδίτη τετραγωνίζεται με την τροπική Έριδα (Αιγόκερως-Κριός, 22η μοίρα), παρακινώντας σε να δεις και την πρακτική πλευρά των σχέσεων σου.

Εφαρμογές: Φροντίδα για το σώμα, υγιεινή. Βελτίωση των εργασιακών σχέσεων. Μια σχέση στο χώρο εργασίας, Αμοιβαίο συμφέρον. Αγάπη και φροντίδα για τα ζώα. Ένα χρήσιμο δώρο. Εργασίες καθαριότητας, τακτοποίηση.
SOS: Μια σχέση μονομερούς συμφέροντος. Υπερβολική κριτική, «κόλλημα σε λεπτομέρειες.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Υδροχόους, Παρθένους, Ταύρους, Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους.

 

Την Κυριακή, ο αστρικός Ήλιος συναντά την τροπική Δήμητρα στην 5η μοίρα του Αιγόκερω, συμβάλλοντας στην σύναψη μιας σημαντικής συνεργασίας αλλά και την προώθηση-διάδοση των σκοπών σου.

Εφαρμογές: Διεύρυνση του κοινωνικού κύκλου, γνωριμία με μια σημαίνουσα προσωπικότητα. Σύσκεψη, συνάντηση κορυφής. Πολιτικές και διπλωματικές πρωτοβουλίες. Μέριμνα για την κοινωνική εικόνα, Μια σημαντική νομική πράξη. Συνεργασία, συμμαχία.
SOS: Ενασχόληση με την ζωή των άλλων. Έλλειψη αποφασιστικότητας.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Αιγόκερους, Κριούς, Καρκίνους και Ζυγούς

Την ίδια ημέρα, ο αστρικός Ερμής τετραγωνίζεται με την τροπική Έριδα (Αιγόκερως-Κριός, 22η μοίρα) αναγκάζοντας σε να ασχοληθείς περισσότερο με τον μικρόκοσμο και τις λεπτομέρειες, από τις πιο δημιουργικές, μέχρι τις πιο... ενοχλητικές!

Εφαρμογές: Καταγραφή, ταξινόμηση, λεπτομερής έλεγχος. Τεχνικές εργασίες. Προμήθεια εξοπλισμού ή μικρών εξαρτημάτων. Μικρογραφία, μινιατούρα. Ενασχόληση με το διαδίκτυο ή την ψηφιακή τεχνολογία. Αυτοματισμός, ρομποτική. Ιατρικές εξετάσεις. Επιστημονικά ενδιαφέροντα. Συγγραφή ενός λεξικού, ετυμολογία.
SOS: Μια λάθος λεπτομέρεια που δημιουργεί πρόβλημα. Τεχνικά προβλήματα στο διαδίκτυο. Έλλειψη ειδικών εξαρτημάτων. Υπερβολική κριτική, «κόλλημα» σε λεπτομέρειες.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Παρθένους, Κριούς, Ζυγούς, Αιγόκερους, Καρκίνους, Λέοντες, Ταύρους, Σκορπιούς και Υδροχόους.

 

Την Δευτέρα, η Αφροδίτη σχηματίζει μια αντίθεση με τον Δία (Υδροχόος-Λέων, 20η μοίρα), συμβάλλοντας σε χαρές, επιτυχίες αλλά και... επιπολαιότητες!

Εφαρμογές: Χαρά, κέφι, διασκέδαση. Κερδισμένες εντυπώσεις. Δώρα, παροχές, κεράσματα. Μια επιτυχία με κοινωνικό αντίκρισμα.
SOS: Μια αχρείαστη σπατάλη. Τεμπελιά, επιπολαιότητα, αμετροέπεια. Ανάλαφρη έως... παρεξηγήσιμη συμπεριφορά. Η ποσότητα σε βάρος της ποιότητας. Ένα σκάνδαλο.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Λέοντες, Υδροχόους, Ταύρους και σε ένα πιο στενό πλαίσιο Αιγόκερους ή Καρκίνους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 16/ και 19/7 αντίστοιχα.

 

Την Τρίτη, η Αφροδίτη συναντά τον αστρικό Χείρωνα στην 20η μοίρα του Υδροχόου, προσθέτοντας μερικά ακόμη... μπόνους στην προσωπική σου ζωή!

Εφαρμογές: Μια σχέση που οδηγεί σε αποκατάσταση. Γάμος, αρραβώνας. Αγκαλιά, στοργή, προστασία. Οικογενειακές παροχές. Παλαιά αντικείμενα αξίας, αντίκες. Εξωραϊσμός εσωτερικού χώρου. Μια ευχάριστη σύναξη στο σπίτι. Μια σχέση από το παρελθόν, επανασύνδεση.
SOS: Συναισθηματική αδυναμία, εξάρτηση. Επανάκαμψη μιας κακής συνήθειας.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Υδροχόους, Λέοντες, Ταύρους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Ιχθύες ή Παρθένους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 5/3 και 6/9 αντίστοιχα.

 

Την Τετάρτη, ο Ερμής «στέκεται» στην 17η μοίρα του Υδροχόου, ξεκινώντας σταδιακά την ανάδρομη πορεία του. Μέχρι τις 12/2 που θα επανέλθει σε ορθή φορά, αποκτούν προτεραιότητα υποθέσεις οι οποίες είχαν μείνει ανολοκλήρωτες στο παρελθόν, ενώ από την άλλη πλευρά κάποιες εντελώς νέες πρωτοβουλίες θα χρειαστούν αναθεώρηση.

Εφαρμογές: Συνέχιση μιας ανολοκλήρωτης υπόθεσης. Αξιοποίηση αποθηκευμένου υλικού. Συμπλήρωση των κενών. Ανεύρεση ενός εναλλακτικού δρόμου.
SOS: Εμπόδια στις μετακινήσεις και την επικοινωνία. Πρωτοβουλίες που σκοντάφτουν σε απροσδόκητες καταστάσεις.

Επί προσωπικού, ο ανάδρομος Ερμής θα επηρεάσει πρωτίστως: Υδροχόους, Λέοντες, Διδύμους, Αιγόκερους και Καρκίνους.

 

Τέλος, την Παρασκευή 22/1, ο Ήλιος σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Κρόνο (Υδροχόος-Τοξότης, 3η μοίρα), δρομολογώντας κάποιες αναγκαίες διορθωτικές κινήσεις.

Εφαρμογές: Ένας χρήσιμος περιορισμός. Προνοητικότητα, εκπλήρωση των τυπικών προσόντων. Επιτυχημένες εξετάσεις. Ανάληψη μιας σημαντικής ευθύνης.
SOS: Αίσθηση αποτυχίας. Χαμηλή αυτοεκτίμηση ή υπερβολική αυστηρότητα. Ανάληψη μιας δυσβάστακτης ευθύνης. Ποινή, τιμωρία.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Υδροχόους, Τοξότες, Αιγόκερους και σε ένα στενότερο πλαίσιο τους Σκορπιούς ή τους Ταύρους που έχουν γεννηθεί κοντά στις 31/0 και 30/4 αντίστοιχα.

 

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods   εδώ.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved