Οικονομικές προβλέψεις, από 15 έως 18 Ιανουαρίου

Ο Δίας έχει κάθε καλή διάθεση να σου προσφέρει εύκολες λύσεις και από εκεί και ύστερα η διαχείριση των ευκαιριών επαφίεται σε σένα

Οικονομικές προβλέψεις, από 15 έως 18 Ιανουαρίου

Καλές προοπτικές αλλά και παγίδες

Στην οικονομική καθημερινότητά σου, το γενικό κλίμα είναι θετικό και η περίοδος προσφέρεται για αγορές αλλά και επενδύσεις. Επιπλέον, αν ανήκεις στους πιο τυχερούς θα λάβεις μια έκτακτη ενίσχυση είτε σε χρήμα, είτε σε είδος. Ο Δίας έχει κάθε καλή διάθεση να σου προσφέρει εύκολες λύσεις και από εκεί και ύστερα η διαχείριση των ευκαιριών επαφίεται σε σένα.

Ακόμη, το τετραήμερο προωθεί την επίλυση τεχνικών ζητημάτων (αποκατάσταση ζημιών, προμήθεια εξαρτημάτων κλπ), ενώ παράλληλα προάγει οτιδήποτε σχετικό με τα εργασιακά θέματα. Αν λοιπόν, ενδιαφέρεσαι για δουλειά το πιθανότερο είναι να τακτοποιηθείς έστω και προσωρινά.

Το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις είναι το ενδεχόμενο μιας απάτης, κλοπής ή νοθείας, αφού η επερχόμενη σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα φέρνει συχνά στο προσκήνιο ανάλογα φαινόμενα, συν το κάθε είδους λαθρεμπόριο.
Παράλληλα όμως, η ίδια σύνοδος μπορεί να συμβάλλει στην αποκάλυψη και έγκαιρη αντιμετώπιση κακόβουλων παρασκηνιακών ενεργειών αλλά και να ενισχύσει την δική σου δεινότητα να παραπλανείς εκείνους που επιβουλεύονται τα κεκτημένα σου.

Όσον αφορά στις αγορές που αποκτούν προτεραιότητα, το δίπολο Άρη-Ποσειδώνα «ειδικεύεται» μεταξύ άλλων στα είδη αλιείας, τον ναυτικό εξοπλισμό, τα καύσιμα, τα ποτά, τις συσκευές που λειτουργούν με αέρια, τα μουσικά όργανα και φυσικά τα... αντικλεπτικά συστήματα!

Τέλος, δεν αποκλείεται να προκύψουν έκτακτα έξοδα για την αντιμετώπιση θεμάτων υγείας ή σωστής υγιεινής. Εδώ, συμπεριλαμβάνονται και ζώα ή φυτά, που δεν αποκλείεται να χρειαστούν την επιμελημένη φροντίδα σου.

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved