Τα SOS της εβδομάδος, από 9 έως και 15 Ιανουαρίου

Πώς θα μας επηρεάσουν οι όψεις των πλανητών την εβδομάδα που έρχεται;

Τα SOS της εβδομάδος, από 9 έως και 15 Ιανουαρίου

Τα ουράνια δρώμενα του επταημέρου και η εν δυνάμει επιρροή τους

Γνωρίζεις πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να σε ευνοούν σε συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.
Πρόκειται αντίστοιχα για τις διαθέσιμες δημιουργικές εφαρμογές και τις SOS τάσεις, που αμφότερες καταγράφονται κατ' ανάγκη στο σύνολο τους ως «δέσμες πιθανοτήτων», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εκδηλωθούν... σώνει και καλά όλες στην καθημερινότητα σου. Πρακτικά η βαρύτητα τους διαμορφώνεται στο μέτρο και με τον τρόπο που επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης σου. Κάποιες από αυτές δηλαδή μπορεί να γίνουν έντονα αισθητές και κάποιες άλλες καθόλου, ανάλογα με την προσωπική ευαισθησία σου.

Η πρόταση της στήλης είναι να προσαρμόζεσαι κατά το δυνατόν στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».
Να ξέρεις ότι η ενέργεια δεν χάνεται και αν τυχόν γίνεις «στόχος» μιας δύσκολης επιρροής, τα ευχολόγια δεν θα σε βοηθήσουν. Εκείνο που πρέπει να κάνεις, όσο βέβαια περνάει από το χέρι σου είναι το να προχωρήσεις έγκαιρα στις εκάστοτε ενεργειακά ισοδύναμες εφαρμογές, ώστε να αποτρέψεις μια ανεπιθύμητη SOS εκδήλωση. Ο δημιουργός κυβερνάει τα άστρα, αυτό είναι το μήνυμα και... καλή σου επιτυχία!

Όσον αφορά στον χρόνο επιρροής των εκάστοτε όψεων, ο γενικός κανόνας είναι πως μπορεί να σε επηρεάσουν για κάποιες ημέρες κι όχι μόνον την ημέρα που «κλείνουν» με ακρίβεια. Υπάρχουν ωστόσο και περιπτώσεις όπου η επιρροή μιας όψης μπορεί να «απλωθεί» χρονικά ακόμη και πέραν της μιας εβδομάδος (αυτό συμβαίνει πάντα όταν μια όψη γίνεται μεταξύ δύο αργών πλανητών.)

______________________________________________________________

Από 9/1 έως 15/1

Ο Ουρανός, ο Πλούτωνας αλλά και ο Άρης είναι οι βασικοί πρωταγωνιστές του επταημέρου κι όπως αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν και τόσο... ήρεμα!
Οι δύο πρώτοι «ασχολούνται» με τον Ερμή και την Αφροδίτη, εισάγοντας στην καθημερινότητά σου καινά δαιμόνια και απόλυτα μεγέθη, ενώ ο τρίτος σε θέλει σωστά προετοιμασμένο, ώστε να αντεπεξέλθεις με επιτυχία σε ορατούς και... αόρατους κινδύνους.

Ωστόσο, δεν θα λείψουν και οι ευχάριστες πινελιές, αποτέλεσμα της «γλυκιάς συμμαχίας» του Ερμή με την Αφροδίτη, που όσο περνά από το χέρι τους θα διανθίσουν την καθημερινότητα σου με ευχάριστες όσο και «ανώδυνες» δράσεις.
Οι δύο πλανήτες κινούνται σχεδόν... αγκαλιασμένοι στον Υδροχόο, συμβάλλοντας σε νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες και σε μια μάλλον ασυνήθιστη κοινωνική ζωή.
Το πιθανότερο βέβαια είναι ότι θα μπορέσεις να γευθείς την ήπια επιρροή τους αμέσως μετά το Σ/Κ, αφού μέχρι τότε φαίνεται να κυριαρχούν οι ακραίες καταστάσεις ή επιλογές, σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων σου και βέβαια στην προσωπική σου ζωή.

Ας δούμε όμως όλα τα ουράνια δρώμενα του τρέχοντος επταημέρου, ξεκινώντας από την «κληρονομιά» του προηγούμενου.

Το «κρυφό» τετράγωνο ανάμεσα στην αστρική Δήμητρα και τον τροπικό Ποσειδώνα «κλειδώνει» με ακρίβεια την Πέμπτη 8/1 αλλά σίγουρα θα χρωματίσει τις εξελίξεις για αρκετές ημέρες.

Εφαρμογές: Καλλιτεχνικές δραστηριότητες, εκθέσεις, συνεργασίες. Μια «artistic» διαφήμιση ή προώθηση. Ανθρωπιστική δράση. Συνένωση των δυνάμεων για έναν καλό σκοπό. Εμψύχωση. Πολιτικός οραματισμός. Διάσημος... κατά λάθος!
SOS: Μια άκυρη νομική πράξη. Μια συνεργασία χωρίς αντίκρισμα. Λανθασμένες ή «πειραγμένες» δημοσκοπήσεις. Διασπορά ψευδών ειδήσεων. Εξαπάτηση, παραμύθιασμα.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ζυγούς, Ιχθύες, Τοξότες, Διδύμους και Παρθένους.

Την Παρασκευή, η αστρική Αφροδίτη... πιάνεται στις δαγκάνες των Ουρανοπλουτωναίων, προοιωνίζοντας πολύ δυνατές συγκινήσεις.

Κατ' αρχήν, η αστρική Αφροδίτη τετραγωνίζεται με τον τροπικό Ουρανό (Αιγόκερως-Κριός, 12η μοίρα), επιφέροντας δραστικές αλλαγές στα προσωπικά αλλά και τα οικονομικά δεδομένα σου.

Εφαρμογές: Έλξη μεταξύ των αντιθέτων. Ανάδειξη της διαφορετικότητας. Μια «παράδοξη» ή απροσδόκητη σχέση. Αλλαγή εμφάνισης. Αγορές σπάνιων ειδών. Συμπαράσταση και κατανόηση από ξένους. Μια πρωτότυπη παρουσίαση. Σεξουαλικοί πειραματισμοί. Μια ευχάριστη έκπληξη, ένα απρόσμενο δώρο.
SOS: Ένας ξαφνικός χωρισμός. Διατάραξη σχέσεων με οικείο πρόσωπο. Υπερβολικά προκλητική συμπεριφορά. Μια δυσάρεστη οικονομική έκπληξη. Σεξουαλικές ακρότητες.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Αιγόκερους, Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους, Υδροχόους, Λέοντες και Ταύρους.

Παράλληλα, η αστρική Αφροδίτη συναντά τον τροπικό Πλούτωνα στην 13η μοίρα του Αιγόκερω, φέρνοντας στο προσκήνιο πάθη κι εμπειρίες από εκείνες που μπορούν να σε αλλάξουν συθέμελα.

Εφαρμογές: Εκπλήρωση ενός μυστικού πόθου. Μια μοναδική ή καταλυτική σχέση. Έντονες σεξουαλικές εμπειρίες. Κέρδη από ζημιές άλλων. Αποζημίωση, κληρονομιά. Εργασίες καθαριότητας, καθαρισμός προσώπου.
SOS: Αίσθηση απώλειας, πένθος. Σήψη, βρωμιά, δερματικά προβλήματα. Αγορά ή κατανάλωση ακατάλληλων ειδών διατροφής. Παθολογική ζήλεια, φθόνος. Πορνεία, πορνογραφία.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ταύρους, Σκορπιούς, Αιγόκερους. Καρκίνους, Λέοντες και Υδροχόους.

Την ίδια ημέρα, ο αστρικός Ερμής τετραγωνίζεται κι αυτός με τον τροπικό Ουρανό (Αιγόκερως-Κριός, 12η μοίρα), συμβάλλοντας σε απρόοπτα και σπάνιες καταστάσεις.

Εφαρμογές: Αλλαγές, ανατροπές. Μια απροσδόκητη συνάντηση, ένα απίθανο μήνυμα. Ενασχόληση με πολύ ιδιαίτερες ή εξεζητημένες υποθέσεις. Ενδιαφέροντα σχετικά με το Διάστημα. Επιτυχία σε μια θεωρητικά δύσκολη αποστολή. Μια ευχάριστη έκπληξη.
SOS: Νευρική κρίση, αλλόκοτη συμπεριφορά. Βραχυκύκλωμα. Αποτυχία σε μια θεωρητικά εύκολη υπόθεση. Τεχνικά προβλήματα με ηλεκτρικές ή ηλεκτρονικές συσκευές.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Αιγόκερους, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Υδροχόους, Λέοντες και Διδύμους.

Το Σάββατο, ο αστρικός Ερμής «βουλιάζει» στην αγκαλιά του τροπικού Πλούτωνα, παραπέμποντας μεταξύ άλλων σε ξεκαθαρίσματα και... ξεσκεπάσματα.

Εφαρμογές: Μια σημαντική εκμυστήρευση. Έρευνα σε βάθος, ενασχόληση με μυστήρια. Αποκάλυψη μιας παράνομης δραστηριότητας. Μυστική πληροφόρηση.
SOS: Μια δυσάρεστη είδηση. Ταλαιπωρία σε άγνωστο μέρος. Κακολογία, υπονόμευση. Δόλια κατασκοπία. Χειραγώγηση, μια «στημένη» υπόθεση. Πορνογραφία.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Διδύμους, Σκορπιούς, Αιγόκερους, Καρκίνους, Υδροχόους και Λέοντες.

Την Δευτέρα, ο Ήλιος τετραγωνίζεται με την Έριδα (Αιγόκερως-Κριός, 22η μοίρα) αναδεικνύοντας θέματα σχετικά με την εργασία αλλά και την υγεία σου.

Εφαρμογές: Ρύθμιση εργασιακών θεμάτων, ανεύρεση εργασίας. Προμήθεια εξοπλισμού, Ταξινόμηση κατάταξη. Συναντήσεις κι επαφές ιατρικού περιεχομένου. Επιστημονική δραστηριότητα. Ενδιαφέροντα σχετικά με τον ψηφιακό κόσμο ή τον μικρόκοσμο.
SOS: Υπερβολική έμφαση στη λεπτομέρεια. Γραφειοκρατία.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Παρθένους, Κριούς, Ζυγούς, Αιγόκερους, Καρκίνους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Ιχθύες, Τοξότες ή Διδύμους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 18/3, 20/12 και 18/6 αντίστοιχα.

Την Τρίτη, η Αφροδίτη σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Ουρανό (Υδροχόος-Κριός, 12η μοίρα), ενώ την Τετάρτη την μιμείται κι ο Ερμής, που «πατάει» κι αυτός στην 12η μοίρα του Υδροχόου.
Για το τι μπορεί να σημαίνουν όλα αυτά θα σε παραπέμψω στα όσα σημείωσα παραπάνω για τις προδιαγραφές αυτών των ουράνιων επαφών, απλά στην συγκεκριμένη περίπτωση μπορείς να επικεντρωθείς περισσότερο στις «εφαρμογές» και όχι στα «SOS».

Επί προσωπικού, οι όψεις επηρεάζουν πρωτίστως: Υδροχόους, Λέοντες, Διδύμους, Ταύρους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Ιχθύες, Παρθένους και Τοξότες, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 10/3, 10/9 και 11/12 αντίστοιχα.

Την Τρίτη, λίγο μετά το μεσημέρι, ο Άρης «πιάνει» στο... λιμάνι των Ιχθύων, όπου και θα παραμείνει μέχρι και τις 19/2. Εδώ αναμένεται να υπάρξει άμεση ενεργοποίηση των επερχόμενων όψεων του πλανήτη αρχικά με τον Κρόνο (τετράγωνο) κι ύστερα με τον Ποσειδώνα (σύνοδος)

Την Πέμπτη κλείνει με ακρίβεια το τετράγωνο ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο (Ιχθύες-Τοξότης, 2η μοίρα), κι εδώ, το σύμπαν σου ζητά να προσαρμοστείς στην πραγματικότητα, «ζυγίζοντας» προσεκτικά τα υπέρ και τα κατά μιας υπόθεσης. Παράλληλα, σε θέλει πολύ πιο προσεκτικό στις κινήσεις σου, ιδιαίτερα αν οδηγείς ή αθλείσαι.

Εφαρμογές: Τεχνικές εργασίες, επιδιορθώσεις. Συγκερασμός των «θέλω» και των «πρέπει». Ένας γόνιμος συμβιβασμός, στρατηγική. Μια νομική διεκδίκηση.
SOS: Σύγκρουση, ρήξη. Σπάσιμο. Ένα σοβαρό ατύχημα. Δράση σε λάθος χρόνο. Ενεργειακό έλλειμμα, κατάπτωση.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Αιγόκερους, Ιχθύες, Τοξότες, Παρθένους, Διδύμους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Υδροχόους, Σκορπιούς, Λέοντες ή Ταύρους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 27/1, 31/10, 30/7 και 27/4 αντίστοιχα.

Όσο για τα «προεόρτια» της συνόδου Άρη-Ποσειδώνα, χρήζουν σίγουρα της προσοχής σου. Σε συλλογικό επίπεδο αναμένονται νέες σκληρές ημέρες για την ναυσιπλοΐα, ενώ πολλά κι ενδιαφέροντα θα διαμειφθούν στο παρασκήνιο, με τις αποκαλύψεις να... τσακίζουν κόκαλα!

Εφαρμογές: Χορός, καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Αποκάλυψη του παρασκηνίου. Εξάρθρωση κυκλώματος λαθρεμπορίας. Ερωτικές φαντασιώσεις. Παραπλάνηση του εχθρού, καμουφλάζ.
SOS: Τοξική προσβολή, δηλητηρίαση. Μια επίμονη ίωση. Κίνδυνος από το υγρό στοιχείο. Πλημμύρα, ναυάγιο. Χιονοστιβάδα, επικίνδυνος πάγος. Διαρροή αερίου, έκρηξη. Κακόβουλες ή ύπουλες κινήσεις. Προδοσία.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Ιχθύες, Παρθένους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Υδροχόους ή Λέοντες, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 25/1 και 28/7 αντίστοιχα.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved