Οικονομικές προβλέψεις, από 5 έως 7 Ιανουαρίου

Προτεραιότητα η κάλυψη των βασικών αναγκών ή υποχρεώσεών σου

Οικονομικές προβλέψεις, από 5 έως 7 Ιανουαρίου

Οικονομικές περιπέτειες
Η Πανσέληνος της Δευτέρας δεν είναι και ό, τι ασφαλέστερο για τα οικονομικά σου, αντίθετα προμηνύει ακραίες εξελίξεις. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είσαι... χαμένος από χέρι!

Μπορείς για παράδειγμα να δημιουργήσεις νέα δεδομένα από μόνος σου, ιδιαίτερα αν διαπιστώσεις ότι οι μέχρι τώρα επιλογές σου σκοντάφτουν σε παράγοντες που δεν ελέγχονται από σένα. Σε μια τέτοια περίπτωση το σύμπαν θα σε βοηθήσει να πετύχεις ακόμη κι αν τα σχέδια σου δείχνουν υπέρ του δέοντος φιλόδοξα. Εξ άλλου στα δύσκολα είναι που έχεις εύνοια κι όχι στα εύκολα.

Από την άλλη πλευρά, το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι το να «κολλήσεις» σε αδιέξοδες προοπτικές, μπαίνοντας πιο βαθιά σε έναν μάταιο κύκλο οικονομικών εξαρτήσεων. Εδώ, οι εμμονές σου μπορεί να σε μπλέξουν χειρότερα, κάνοντας σε πολύ πιο ευάλωτο σε χειραγωγήσεις, «στημένες» καταστάσεις και εκβιασμούς.
Ακόμη κι αν φανείς πολύ άτυχος και ζημιωθείς από τις εξελίξεις, μην αποζητήσεις κάποιου είδους «ρεβάνς» αλλά παρ 'το απόφαση και δρομολόγησε ένα νέο ξεκίνημα.

Κατά τα άλλα, προχωρώντας προς την Τετάρτη, αποκτά προτεραιότητα η κάλυψη των βασικών αναγκών ή υποχρεώσεών σου και δεν πρέπει να σπαταλήσεις την οικονομική σου δύναμη σε αγορές ή επενδυτικές κινήσεις, που έτσι κι αλλιώς δεν έχουν καλές προοπτικές.
Αυτά που χρειάζεσαι περισσότερο είναι το οργανωτικό πνεύμα, η προνοητικότητα και η τήρηση της νομιμότητας.

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved