Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 4/1 έως 6/1

Σελήνη στον Καρκίνο – Άστρα με μη μαλώνετε

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 4/1 έως 6/1

Οι προσδοκίες μας για τη νέα χρονιά αυξάνονται όλο και περισσότερο με τη Σελήνη να περνάει στον Καρκίνο σήμερα 4/1 στις 3.09 μετά τα μεσάνυχτα για να εκθέσει τη συναισθηματική μας αμηχανία.
Η πρώτη Κυριακή του χρόνου ξεκινά το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στις 1.32 το μεσημέρι και διάθεση να κλειστούμε στο σπίτι και να ξεχειμωνιάσουμε τις σκέψεις και τις παγωμένες διαθέσεις μας, κοντά σε οτιδήποτε μπορεί να τις ζεστάνει.
Η μέρα προσφέρεται για ξεκούραση, χαλάρωση και περισυλλογή. Μπορούμε να ασχοληθούμε με το σπίτι και με οτιδήποτε μπορεί να μας κάνει να αισθανθούμε καλά μέσα σε αυτό, όπως το να δούμε μια ταινία, να γράψουμε ένα cd με αγαπημένα τραγούδια, να διαμορφώσουμε το χώρο μας και γενικά να κουρνιάσουμε σε μια ζεστή, σπιτική και γεμάτη θαλπωρή ατμόσφαιρα ακόμα και σε ένα άλλο σπίτι.

Στις 5/1 στις 3.18 μετά τα μεσάνυχτα το τετράγωνο με τον Ουρανό επηρεάζει από αργά της προηγούμενης νύχτας, δημιουργώντας αναστάτωση και υπερδιέγερση.
Είναι πολύ πιθανό να καταπιαστούμε με κάτι αργά το βράδυ και να μας κρατήσει άγρυπνους σε περασμένη από τα συνηθισμένα ώρα.
Το γεγονός αυτό γίνεται ακόμα πιο πιθανό με την αντίθεση με τον Πλούτωνα που κορυφώνεται στις 4.34 τα ξημερώματα.
Οι πολύ ισχυρές αυτές όψεις στοχεύουν κατευθείαν στο συναίσθημά μας, που από το βράδυ της 4/1 θα αρχίσει να γίνεται ιδιαίτερα ανήσυχο.
Στις 6.52 το πρωί η αντίθεση με τον Ήλιο σηματοδοτεί την πρώτη Πανσέληνο του μήνα και η μέρα αυτή παίρνει καθοριστικές διαστάσεις για πολλούς.
Σε συνδυασμό και με τις υπόλοιπες όψεις και τους πλανήτες που έχουν μεταφερθεί στον Υδροχόο, το διάστημα και η μέρα αυτή, εγείρουν κάθε κρυφή μας επιθυμία και αιτούνται απελευθέρωσης από οποιαδήποτε κατάσταση μας πιέζει ή σέρνεται αμφίβολα στη ζωή μας.
Η μέρα έχει αέρα σύνθλιψης και καταβαράθρωσης κάθε συναισθήματος που δεν μπορεί να μας ανεβάσει ψυχολογικά, αλλά υπάρχει και η περίπτωση να μας καταβαραθρώσει αυτό.
Όλα εξαρτώνται από ένα κλικ των επιλογών μας και φυσικά δεν είναι η κατάλληλη μέρα για οποιαδήποτε δήλωση, ανακοίνωση ή απόφαση.

Στις 6/1 στις 1.04 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Λέοντα σαν σε εφηβικό παιχνίδι που οι αρχηγοί διαλέγουν τις ομάδες τους.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι να θυμάστε πως αν δεν εκτονώσετε τα απωθημένα σας, θα είστε υπόλογοι στον εαυτό σας. Χωρίς επεισοδιακές αντιδράσεις εκφραστείτε ελεύθερα.

Ζυγοί και Κριοί από τη μία θέλετε να τα κάνετε όλα λίμπα και από την άλλη βρίσκετε κάτι άλλο που σας συνεπαίρνει και σας αλλάζει τη διάθεση. Σε αυτό να μείνετε γιατί αλλιώς θα πέσετε ψυχολογικά χωρίς αποτέλεσμα.

Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Τοξότες, η εύνοια που δέχεστε πολύ καιρό τώρα, σας λέει σε αυτή την Πανσέληνο να ξεκαθαρίσετε κάποιες καταστάσεις. Δεν μπορείτε να είστε καλά με όλους. Πρέπει να αναπτύξετε τη διάκριση.

Ιχθύες, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ταύροι όλα γυρίζουν γύρω σας με σκηνοθετική επιθυμία. Φροντίστε να μην είναι όμως των άλλων, αλλά η δική σας και να είστε οι πρωταγωνιστές και όχι οι κομπάρσοι της ταινίας σας.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved