Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης 10/6 έως 12/6

Σελήνη στο Ζυγό
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης 10/6 έως 12/6

από την Κατερίνα Σαλωνίκη
katerina

Η μυστήρια γυναίκα με ύφος συνωμοτικό σαν έφηβη που ξεγλίστρησε από τους αυστηρούς γονείς, πατάει με τις μύτες έξω από την πόρτα του ζωδίου του Ζυγού στις 1:31 το πρωί της 10/6.

Το τρίγωνο με την Αφροδίτη που κορυφώνεται στις 2.16 κρατά σε αγρύπνια την καλοκαιρινή μας διάθεση, αφού η αρμονία της όψης και ο απόηχος από την εκστατική βραδιά, δεν αφήνουν τα μάτια να σφαλίσουν.

Στις 8:34 το πρωί η αντίθεση με τον Ουρανό ανοίγει την ημέρα με νευρικότητα, ειδικά στις προσωπικές μας σχέσεις. Οι επιθυμίες μας είναι αυξημένες και η ενέργεια ψάχνει πρωτότυπους τρόπους να εκφραστεί. Ο έλεγχος των παρορμήσεών μας είναι βασική προϋπόθεση για να απολαύσουμε την ενεργητικότητα και το ασυνήθιστο στοιχείο αυτής της όψης.

Στις 12:38 το μεσημέρι το τετράγωνο με τον Πλούτωνα, που επηρεάζει από το πρωί αλλά και ως το απόγευμα, επιβαρύνει τη συναισθηματική μας ένταση.

Γινόμαστε απαιτητικοί στα όρια του αχάριστου και φερόμαστε σαν κακομαθημένα σχολιαρόπαιδα, χωρίς να εκτιμάμε τις προσπάθειες των άλλων, αλλά και τις προηγούμενες δικές μας.

Το αναπόφευκτο πικρό ποτήρι θα το πιούμε λίγο αργότερα στις 19:00 το απόγευμα με τη σύνοδο με τον Κρόνο. Η Ζυγίσια Σελήνη θα φέρει μελαγχολία και απογοήτευση, όχι μόνο γιατί δεν καταφέραμε να περάσουμε τις απαιτήσεις μας, αλλά και γιατί φανήκαμε ανυπόστατοι και χάσαμε την εμπιστοσύνη των άλλων.

Το βράδυ θα βρεθούμε σε περισυλλογή, προσπαθώντας να βρούμε τρόπους να απαλύνουμε την αρνητική κατάσταση και να την εναρμονίσουμε.

Στις 11/6 στις 7:01 το πρωί το τρίγωνο με τον Ερμή μας απογειώνει ξανά, αφού βάζουμε σε εφαρμογή τη διπλωματία, ξεδιπλώνοντας παράλληλα και την ειλικρινή μας θέληση για αποκατάσταση. Επικοινωνούμε με χιούμορ και αισιοδοξία και καταφέρνουμε να γίνουμε ξανά οι χαριτωμένοι σύντροφοι, συνάδελφοι και φίλοι.

Στις 11:03 έρχεται και το αέρινο τρίγωνο με τον Ήλιο να μας απογειώσει την ημέρα με εκπλήξεις, όπως πιθανές οικονομικές απολαβές, υπέροχες προτάσεις από φίλους και καλή επικοινωνία με τους κοντινούς μας ανθρώπους.

Η διάθεσή μας θα γίνει το πιο πολύχρωμο και συναρπαστικό αξεσουάρ σε κάθε μας δραστηριότητα.

Στις 12/6 στις 3:34 το πρωί, η Σελήνη μπαίνει στον Σκορπιό για άλλη μια διήμερη γοητευτική περιπλάνηση.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved