Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 1/1 έως 4/1

Σελήνη στους Διδύμους – Μια αλλαγή αφήνει την πόρτα ανοιχτή για να μπουν οι άλλες

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 1/1 έως 4/1

Κι ενώ ο νέος χρόνος είναι πλέον γεγονός, η Σελήνη περνάει στους Διδύμους σήμερα 1/1 στις 7.10 το απόγευμα, για ένα πολύ αντιφατικό διήμερο που περιλαμβάνει όλες τις διαθέσεις.
Στις 8.53 το βράδυ η αντίθεση με τον Κρόνο είναι η πρώτη όψη που κάνει η Σελήνη για τη νέα χρονιά και είναι μια όψη που μας υπενθυμίζει πως οι αξίες και τα δεδομένα μας θα αλλάξουν πολλές φορές μορφή στη διάρκεια του χρόνου μέχρι την οριστική κατάληξή τους.
Το πρώτο βράδυ του καινούργιου χρόνου δημιουργεί προβληματισμούς, σκέψεις, συλλογισμούς, φέρνει κάποια απρόοπτα γεγονότα και γενικά μας κρατάει μέσα σε όρια και περισυλλογή.
Αν έχουμε επιλέξει τη οδό της διασκέδασης θα πάρουμε μια εμπειρία αυτό το βράδυ που τα αποτελέσματά της μπορεί να είναι μακροπρόθεσμα.

Στις 2/2 στις 5.07 το πρωί το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα μας ξυπνήσει από τον βραδινό ύπνο, αλλά όχι και από τον εσωτερικό μας λήθαργο, αισθανόμενοι εγκλωβισμένοι σε δικές μας σκέψεις ακόμα και αν προς τα έξω έχουμε διάθεση να επικοινωνήσουμε.
Η μέρα ως το αργά το μεσημέρι προσφέρεται για χαλαρές δραστηριότητες και πολλές συζητήσεις και διανοητική υπερδιέγερση.
Στις 6.29 το βράδυ το εξάγωνο με τον Ουρανό αρχίζει να δίνει την αίσθηση της ζωντάνιας και της αποκατάστασης της ενθουσιώδους και αισιόδοξης διάθεσης που είχε εκλείψει.
Το βράδυ αυτό αναμένεται επικοινωνιακό, νευρικό και με διάθεση να μιλάμε πολύ και να ανακινούμε θέματα που μας προβληματίζουν χωρίς όμως δυσάρεστη διάθεση.

Στις 3/2 στις 11.13 το πρωί το πρώτο Σάββατο του χρόνου αρχίζει με ευδιαθεσία κάτω από την επιρροή του τριγώνου με τον Άρη, είμαστε δραστήριοι, φιλικοί, διαχυτικοί και επιδιώκουμε επαφές με φίλους και καλή παρέα.
Στις 1.55 το μεσημέρι το εξάγωνο με τον Δία μας οδηγεί ως το βράδυ σε μια απολαυστική ημέρα με μεγάλη εύνοια σε ότι προγραμματίζουμε και πολλές επαφές με αγαπημένα μας πρόσωπα.

Στις 4/1 πλέον στις 3.09 μετά τα μεσάνυχτα η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο για να δώσει την πρώτη παράσταση της ολόγιομης φάσης της αυτόν τον χρόνο και να προβληματίσει πολύ τον συναισθηματικό μας κόσμο.

Δίδυμοι, Τοξότες, η αισιοδοξία σας είναι φανερή, αλλά φανερή είναι επίσης και η αμηχανία σας να εκφράσετε αυτό που νιώθετε. Το διήμερο αυτό έχει πολλές εναλλαγές διάθεσης.

Ιχθύες και Παρθένοι, αισθάνεστε πως μια νέα πραγματικότητα εισβάλλει σιγά σιγά στη ζωή σας και αυτό το διήμερο αναμετρείστε με τα ίχνη της. Ότι σας προβληματίζει θα πρέπει να κρατηθεί στο προσκήνιο.

Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι, για άλλη μια φορά δείχνετε πως είστε αποφασισμένοι να βάλετε τα εμπόδια στην άκρη και οι φίλοι σας είναι η σημαντική σας περιουσία αυτές τις ημέρες αλλά και αυτή τη χρονιά.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ταύροι, ελπίζετε στο καλύτερο με συγκρατημένη αισιοδοξία και τα βήματά σας είναι αυστηρά καθορισμένα. Είστε προγραμματισμένοι και συνεπείς σε όλα και το αυτό επιθυμείτε από τους άλλους.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved